Voetbalschool tijdens vakantie

Is voetbal ook jouw grote passie en kan je niet wachten tot het voetbalseizoen weer gaat beginnen? Geef je dan nu op voor onze voetbalschool op Recreatiepark De Boshoek! Speciaal voor de gasten van De Boshoek bieden wij de mogelijkheid om mee te doen met de voetbalschool. Van maandag t/m vrijdag lekker voetballen, nieuwe skills leren en jouw passie delen met anderen van dezelfde leeftijd.

Voor wie is de voetbalschool?

  • Kinderen tussen 4 en 13 jaar
  • Voetbalervaring maakt niet uit, maar we vinden het wel fijn om te weten wat voor ervaring je hebt, zodat we de groepen goed in kunnen delen

Het is alleen mogelijk om deel te nemen aan de voetbalschool, wanneer je een vakantie op Recreatiepark De Boshoek heb gereserveerd.

Inschrijven

Wanneer is de voetbalschool op De Boshoek?

De voetbalschool is er in deze weken:

  • Maandag 20 juli t/m vrijdag 24 juli 2020 
  • Maandag 27 juli t/m vrijdag 31 juli 2020 
  • Maandag 3 augustus t/m vrijdag 7 augustus

Voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar is de voetbalschool van 9:00 tot 10:00 uur. Voor kinderen tussen de 9 en 13 jaar is de voetbalschool van 10:00 tot 11:00 uur.

Om deel te nemen kost het € 35,- per kind inclusief bal! Dit is de totaalprijs voor maandag t/m vrijdag.

Wie is de voetbalschool?

De voetbalschool wordt georganiseerd door twee enthousiaste vaste gasten van De Boshoek!

Wij zijn Sisqo en Kyan, twee broers die leven voor het voetbal. Wij voetballen allebei bij BVO in Nederland. Wij hebben zelf al jaren een chalet op De Boshoek en zijn dus regelmatig op het park te vinden. Onze passie delen wij graag in de vakantie met de kinderen die op het park zijn.

Ben jij net zo enthousiast over voetbal als ons en wil je graag beter worden? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier.

Voetbalschool op vakantie op De Boshoek

Inschrijfformulier

Je kunt betalen bij aanvang van de 1e les. Annuleren dient een week van tevoren gedaan te worden ivm reservering, anders worden de kosten alsnog in rekening gebracht.