Wat doe jij tijdens de vakantie?

Op zoek naar leuke activiteiten om tijdens je vakantie op De Boshoek in Voorthuizen te doen? Er is genoeg te doen in de omgeving van dit leuke recreatiepark op de Veluwe! Op de onderstaande kaart krijg je een goed beeld van alle attracties en activiteiten in de omgeving.

Veel activiteiten zijn eenvoudig te boeken bij De Boshoek! Kijk daarvoor op de activiteiten pagina of loop even binnen bij de receptie. Zo voorkom je dat je in de wachtrij staat en geniet je van een compleet ontzorgde vakantie.

Kaart van activiteiten en attracties in de omgeving van De Boshoek in Voorthuizen

Klik op de kaart om te vergroten

Activiteiten

Actieve uitjes op de Veluwe met gezin, familie en vrienden of als bedrijfsuitje.
Boek snel de leukste activiteiten!

Fietsroutes

Via Fietsnetwerk hebben wij een speciale fietsroute, waarbij je tussendoor een culinaire stop kunt maken in ons Hotel De Boshoek.

Bekijk fietsroute

Leuke uitjes binnen een straal van 10 km

Op zoek naar een leuke activiteit waarvoor je niet te ver hoeft te reizen? Geen punt, direct vanaf de camping bevind je je gelijk in de prachtige natuur van de Veluwe. Ook liggen er een paar leuke plaatsen binnen handbereik, zoals Voorthuizen, Barneveld, Nijkerk en Putten.

Vanaf De Boshoek is het niet ver naar Recreatieplas Zeumeren. Naast genieten van het strand kun je daar ook terecht voor watersport. Verder zijn er op loopafstand tal van actieve uitjes te boeken, zoals Boeren buitenspelen, archery tag en nog veel meer. Van al die activiteiten toe aan een moment van ontspanning? Bezoek dan eens Sauna Drôme in Putten.

Ook met de kinderen zijn er tal van leuke activiteiten die je kunt ondernemen! Met jonge kinderen kun je goed terecht bij Monkey town, Schateiland of het Maisdoolhof in Voorthuizen. Speelplezier gegarandeerd! Ook aan educatieve activiteiten is er in de buurt geen gebrek: neem eens een kijkje bij het Oude Ambachten en Speelgoed museum of bij het Nederlands Pluimveemuseum. Of ga, voor als je je eens flink uit wilt leven, naar het Klimbos in Garderen.

Te doen binnen een straal van 20 km

Bereid iets verder te reizen voor een dagje weg? Ook in een straal van 20 km in de omgeving van Voorthuizen is ontzettend veel te doen. Bezoek een van de leuke steden zoals Amersfoort, Harderwijk of Apeldoorn. 

De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa, maar heeft daarnaast ook de hoogste attractiepark dichtheid van heel Europa. Wat dacht je van een dagje naar het Dolfinarium of naar de Julianatoren? Ook Dierenpark Amersfoort en de Apenheul staan garant voor een dag vol plezier.

Ben je gek op de natuur en kunst? Dan mag een dag naar Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum niet op je lijstje ontbreken. 

Prachtige everzwijnen op de Veluwe
 

Welke activiteiten staan op jouw todo lijstje?

We hopen dat je door deze pagina wat meer inspiratie hebt gekregen om wat leuks te doen. Sommige van de activiteiten zijn ook eenvoudig te boeken via onze website of bij de receptie. Heb jij al zin om wat leuks te doen deze vakantie? Welke activiteiten staan op jouw lijstje?

Tot snel op De Boshoek!