Recreatiepark De Boshoek
Te doen in de omgeving

Leuke activiteiten in de omgeving van Voorthuizen

    Uitjes op de Veluwe
    Onze tips
    Voor jong en oud

Wat doe jij tijdens de vakantie?

Op zoek naar leuke activiteiten om tijdens je vakantie op De Boshoek in Voorthuizen te doen? Er is genoeg te doen in de omgeving van dit leuke recreatiepark op de Veluwe! Op de onderstaande kaart krijg je een goed beeld van alle attracties en activiteiten in de omgeving.

Veel activiteiten zijn eenvoudig te boeken bij De Boshoek! Kijk daarvoor op de activiteiten pagina of loop even binnen bij de receptie. Zo voorkom je dat je in de wachtrij staat en geniet je van een compleet ontzorgde vakantie.

Leuke uitjes binnen een straal van 10 km

Op zoek naar een leuke activiteit waarvoor je niet te ver hoeft te reizen? Geen punt, direct vanaf de camping bevind je je gelijk in de prachtige natuur van de Veluwe. Ook liggen er een paar leuke plaatsen binnen handbereik, zoals Voorthuizen, Barneveld, Nijkerk en Putten.

Vanaf De Boshoek is het niet ver naar Recreatieplas Zeumeren. Naast genieten van het strand kun je daar ook terecht voor watersport. Verder zijn er op loopafstand tal van actieve uitjes te boeken, zoals Boeren buitenspelen, archery tag en nog veel meer. Van al die activiteiten toe aan een moment van ontspanning? Bezoek dan eens Sauna Drôme in Putten.

Ook met de kinderen zijn er tal van leuke activiteiten die je kunt ondernemen! Met jonge kinderen kun je goed terecht bij Monkey town, Schateiland of het Maisdoolhof in Voorthuizen. Speelplezier gegarandeerd! Ook aan educatieve activiteiten is er in de buurt geen gebrek: neem eens een kijkje bij het Oude Ambachten en Speelgoed museum of bij het Nederlands Pluimveemuseum. Of ga, voor als je je eens flink uit wilt leven, naar het Klimbos in Garderen.

Welkom op de Veluwe

Klik op de kaart voor vergroting

Kaart van activiteiten en attracties in de omgeving van De Boshoek in Voorthuizen