Recreatiepark De Boshoek
Groepsaccommodatie Veluwe

Groepsaccommodatie huren in Nederland

  • Groepsaccommodaties op de Veluwe
  • Vakantiehuizen tot 28 personen
  • Combineer met een groepsactiviteit

Groepsaccommodatie huren op de Veluwe in voorthuizen

Op Recreatiepark De Boshoek vindt u diverse groepsaccommodaties in Voorthuizen, van standaard tot luxe. Zo kunt u bijvoorbeeld een accommodatie met wellnessfaciliteiten boeken op ons bungalowpark op de Veluwe. En wilt u met een groep op vakantie maar wel met voldoende afstand en privacy? Speciaal hiervoor hebben enkele accommodaties een schuifbare wand, zodat u bijvoorbeeld samen met twee gezinnen op vakantie kunt. Of bekijk eens de zogenaamde clusteraccommodaties, dit zijn meerdere accommodaties die bij elkaar geplaatst zijn. Ideaal om samen op vakantie te gaan, maar toch in een eigen accommodatie te overnachten. Boek een leuke groepsactiviteit om uw vakantie of weekend weg compleet te maken. 

Een sfeerimpressie van een groepshuis op de Veluwe 📸

Groot vakantiehuis huren op de Veluwe

Met de hele familie of vriendengroep een groepsaccommodatie huren op de Veluwe? Op Recreatiepark De Boshoek kunt u terecht in een groepsaccommodatie tot wel 28 personen. Recreatiepark De Boshoek ligt in Voorthuizen (Gelderland) en biedt voor ieder wat wils. Voor de kinderen zijn er op het park diverse speeltuinen en is er in de kindervakanties een animatieteam aanwezig. Ook bieden wij diverse faciliteiten aan voor grote groepen. Wat dacht u van een e-chopper tocht, gezellige oud-Hollandse spellen of versla elkaar op de bowlingbaan. Een groepsaccommodatie huren bij ons op de Veluwe is een garantie voor een geslaagde vakantie of weekend weg!

Leuk voor groepen

  • Digitale X-Cube escape room
  • E-choppers huren
  • Bowling en de race lounge
  • Diverse kookworkshops
  • Oud-Hollandse spellen

Boek nu en profiteer van korting op groepsaccommodaties! ⤵

Vakantie met een groep op de Veluwe

Wist je dat de Veluwe de hoogste dichtheid qua uitjes heeft van heel Europa? Daarom is het ook zo’n populaire bestemming om een groepshuis te huren. Er is altijd wat te beleven! Dit prachtige gebied in Gelderland kennen de meeste mensen als natuurgebied. Toch is er veel meer te doen. Wat dacht je van een Waterskibaan op nog geen 500 meter bij De Boshoek vandaan, of de Apenheul en familiepark Julianatoren op zo’n 20 autominuten afstand? Omdat het zo’n geschikte omgeving is voor zowel natuurgenieters als families, is een groot huis huren op de Veluwe ideaal: ieder kan zijn of haar eigen plan trekken. ‘s Avonds tref je elkaar bijvoorbeeld weer in de groepsaccommodatie om samen gezellig spelletjes te spelen. Tot ziens op Recreatiepark De Boshoek!

Bekijk onze Groepsaccommodaties in 360 graden!

Dit vroegen onze gasten ⤵

Met hoeveel personen kan ik een groepsaccommodatie huren in Voorthuizen?

U huurt al een groepsaccommodatie op de Veluwe vanaf 10 personen en tot maximaal 28 personen. Er zijn diverse mogelijkheden: villa's, bungalows, geschakelde woningen of cluster accommodaties. Wat de samenstelling van uw groep dus ook is, bij De Boshoek hebben wij er een groepsaccommodatie voor!

Is een groepsvakantie bij De Boshoek ook leuk voor kinderen?

Juist! Recreatiepark De Boshoek is bij uitstek een kindvriendelijk vakantiepark op de Veluwe. Hier een groepsaccommodatie in Voorthuizen huren, stelt zowel (groot)ouders als kinderen in staat om een onvergelijke vakantie samen te vieren! 

Waar huur ik een groepsaccommodatie op de Veluwe voor een weekendje weg?

Dat doet u bij De Boshoek! Wij bieden een ruim aanbod aan groepsaccommodaties voor gezelschappen tot maximaal 28 personen. Ideaal voor een heerlijk weekendje weg dus met vrienden of familie. Het grote aanbod aan faciliteiten zorgt ervoor dat niemand zich gaat vervelen.