• Groepsaccommodaties op de Veluwe
  • Vakantiehuizen tot 28 personen
  • Combineer met een groepsactiviteit

Groepsaccommodatie op de Veluwe

Op Recreatiepark De Boshoek vindt u diverse groepsaccommodaties, van standaard tot luxe. Zo kunt u bijvoorbeeld een accommodatie met wellnessfaciliteiten boeken op ons bungalowpark op de Veluwe. En wilt u met een groep op vakantie maar wel met voldoende afstand en privacy? Speciaal hiervoor hebben bepaalde accommodaties een schuifbare wand, zodat u bijvoorbeeld samen met 2 gezinnen op vakantie kan. Of bekijk eens de zogenaamde clusteraccommodaties, dit zijn meerdere accommodaties die bij elkaar geplaatst zijn. Ideaal om samen op vakantie te gaan, maar toch in een eigen accommodatie te overnachten. Boek een leuke groepsactiviteit om uw vakantie of weekend weg compleet te maken. 

Boek nu en profiteer van korting op groepsaccommodaties!
 

Groot vakantiehuis huren op de Veluwe

Met de hele familie of vriendengroep een groepsaccommodatie huren op de Veluwe? Op Recreatiepark De Boshoek kunt u terecht in een groepsaccommodatie tot wel 28 personen. Recreatiepark De Boshoek ligt in Voorthuizen (Gelderland) en biedt voor ieder wat wils. Voor de kinderen zijn er op het park diverse speeltuinen en is er in de kindervakanties een animatieteam aanwezig. Een groepsaccommodatie huren bij ons op de Veluwe is een garantie voor een geslaagde vakantie of weekend weg!

Vakantie met een groep op de Veluwe

Wist u dat de Veluwe de hoogste attractieparkdichtheid heeft van heel Europa? Daarom is het ook zo’n populaire bestemming om een huis te huren. Er is altijd wat te beleven! Dit prachtige gebied in Gelderland kennen de meeste mensen als natuurgebied. Toch is er veel meer te doen. Wat dacht u van een Waterskibaan op nog geen 500 m bij de Boshoek vandaan, of de Apenheul en attractiepark Koningin Julianatoren op zo’n 20 autominuten afstand? Omdat het zo’n geschikte omgeving is voor zowel natuurgenieters als families, is een groot huis huren op de Veluwe ideaal: ieder kan zijn of haar eigen plan trekken. ‘s Avonds tref je elkaar bijvoorbeeld weer in de groepsaccommodatie om samen gezellig spelletjes te spelen.

Boek een groepsaccommodatie

Bekijk onze Groepsaccommodaties in 360 graden!