Vakantiehuis huren in Nederland
Vakantiehuis huren in Nederland

Vakantiehuis huren in Nederland

Vakantiehuis huren op de Veluwe

Met de hele familie een groepsaccommodatie huren op de Veluwe? Op Recreatiepark de Boshoek kunt u terecht in een groepsaccommodatie tot wel 20 personen. Recreatiepark de Boshoek ligt in Voorthuizen (Gelderland) en biedt voor ieder wat wils. Voor de allerkleinsten zijn er op het park diverse speeltuinen, een kinderboerderij met ponyclub en is er in de kindervakanties een animatieteam aanwezig (m.u.v. de voorjaars- en de kerstvakantie). Een vakantiehuis huren bij ons op de Veluwe is een garantie voor een geslaagde vakantie of weekend weg

Groepsaccomodaties op de Veluwe

Wist u dat de Veluwe de hoogste attractieparkdichtheid heeft van heel Europa? Daarom is het ook zo’n populaire bestemming om een huis te huren. Er is altijd wat te beleven! Dit prachtige gebied in Gelderland kennen de meeste mensen als natuurgebied. Toch is er veel meer te doen. Wat dacht u van een Waterskibaan op nog geen 500 m bij de Boshoek vandaan, of de Apenheul en attractiepark Koningin Julianatoren op zo’n 20 autominuten afstand? Omdat het zo’n geschikte omgeving is voor zowel natuurgenieters als families, is een groot huis huren op de Veluwe ideaal: ieder kan zijn of haar eigen plan trekken. ‘s Avonds tref je elkaar bijvoorbeeld weer in de groepsaccommodatie om samen gezellig spelletjes te spelen.

Een vakantiehuis huren dat bij uw gezelschap past

Op Recreatiepark De Boshoek vindt u diverse groepsaccommodaties voor 10, 12, 14-16 en 20 personen, van standaard tot luxe! In de Wellness Villa beschikt u over een eigen jacuzzi, buitenzwembad en sauna. In de 20-persoons groepsaccommodatie heeft u eigen kippen die voor u een vers eitje leggen. Ieder vakantiehuis wat u bij ons kan huren op de Veluwe heeft zijn eigen karakter. Vraag een brochure aan of reserveer direct.

Bekijk onze Groepsaccommodaties in 360 graden!

 
  1. Animatieprogramma
  2. Binnen- en buitenzwembad
  3. Diverse speeltuinen
  4. Vakantiecoach
  5. Activiteiten voor gezin en groep
  6. Luxe faciliteiten
 

Vraag de Boshoek-Brochure aan!

Kom meer te weten over Recreatiepark De Boshoek en vraag onze Brochure aan. Deze sturen we dan zo snel mogelijk per post naar u toe.