Uw eigen chalet huren en genieten op de Veluwe
Uw eigen chalet huren en genieten op de Veluwe

Uw eigen chalet huren en genieten op de Veluwe

 

Chalet huren bij Recreatiepark de Boshoek

Waar het goede van de natuur samengaat met ongekende luxe en uitstekende faciliteiten. Wilt u met uw gezin verblijven in een Veluwelodge, een Veluwelounge of een familielodge? Dan is De Boshoek uw ideale bungalowpark. Hier kunt u een heerlijke chalet huren op de Veluwe, op een park vol faciliteiten.

Verblijf op een heerlijk 5-sterren recreatiepark

Om een chalet te huren, zit u bij De Boshoek goed. Onze chalets maken hun naam waar en zijn een goede start van uw Veluwe ervaring. Op ons recreatiepark kunt u een groot aantal luxe lounges en chalets huren waardoor het u aan niets ontbreekt. Onze chalets zijn gezellig en ruimtelijk ingericht met optioneel wellnessfaciliteiten.

Genieten in uw eigen chalet op de Veluwe

Wist u dat de Veluwe de hoogste attractieparkdichtheid heeft van Noord-Europa? Er is dus altijd wat te beleven wanneer u besluit uw chalet te huren op de Veluwe, op Recreatiepark De Boshoek. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een actieve wandel- of fietsvakantie? Vanuit uw chalet stapt u op uw fiets en rijdt u de Staatsbossen of de Speulderbossen in. Op het park vindt u diverse faciliteiten voor jong en oud. Ontspan in onze wellnessfaciliteiten of sla een bal op onze tennisbanen. Na een dag vol activiteiten dineert u in ons restaurant om de dag door te nemen.
Bekijk onze mogelijkheden om een chalet te huren. Het is ook mogelijk om een chalet te kopen op de Veluwe in Recreatiepark De Boshoek. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Door een chalet te kopen op de Veluwe geniet u altijd van al het moois op en rondom ons bungalowpark!

 
  1. Animatieprogramma
  2. Binnen- en buitenzwembad
  3. Diverse speeltuinen
  4. Vakantiecoach
  5. Activiteiten voor gezin en groep
  6. Luxe faciliteiten

Uw eigen chalet op De Boshoek?

 

Vraag de Boshoek-Brochure aan!

Kom meer te weten over Recreatiepark De Boshoek en vraag onze Brochure aan. Deze sturen we dan zo snel mogelijk per post naar u toe.