Receptie

De eerste plek waar je komt tijdens een vakantie op De Boshoek: de receptie. Wij verwelkomen u graag! Tijdens de incheck vertellen wij u alles wat er belangrijk is tijdens uw verblijf. Stel gerust uw vragen, wanneer u deze heeft.

Bereikbaarheid recepties

Op ons park hebben wij twee recepties waar u terecht kunt. Vanaf 7 januari verhuist onze hoofdreceptie naar de Brugveenseweg wat voorheen de achterzijde van ons park was. 

Receptie Hotel De Boshoek - Brugveenseweg 25 Voorthuizen
Dit is onze hoofdreceptie. Alle vakantiegasten voor hotelkamer, bungalow, chalet, groepsverblijf of safarichalet checken hier in. Deze receptie is dan ook het beste bereikbaar en dit is uw navigatieadres voor uw vakantie op De Boshoek.

Kampeerreceptie Camping De Boshoek - Harremaatweg 34 Voorthuizen
Dit is onze kampeerreceptie. Alle kampeerders en vakantiegasten voor safaritenten, trekkershutten en eenoudervakanties kunnen hier inchecken. Dit is het navigatieadres voor Camping De Boshoek.

Benieuwd wanneer de receptie geopend is? Check de openingstijden.

De receptie helpt u op weg

De medewerkers van de receptie helpen u graag op weg. Het laatste nieuws, leuke evenementen in de omgeving, tips voor de kinderen en alle ins en outs van het park: onze receptionistes weten het allemaal!

U kunt bij hen terecht voor o.a.:
–  in-en uitchecken
– animatieprogramma
– fietsverhuur
– advies voor activiteiten en evenementen in de omgeving
– vragen en opmerkingen