Receptie

De eerste plek waar je komt tijdens een vakantie op De Boshoek: de receptie. Wij verwelkomen je graag! Tijdens de incheck vertellen wij jou alles wat er belangrijk is tijdens jouw verblijf. 

Bereikbaarheid recepties

Op ons park hebben wij twee recepties waar u terecht kunt. Onze hoofdreceptie aan de Brugveenseweg is jaarrond geopend. De kampeerreceptie is tijdens het kampeerseizoen van eind maart tot eind oktober geopend.

Receptie Hotel De Boshoek - Brugveenseweg 25 Voorthuizen
Dit is onze hoofdreceptie. Alle vakantiegasten voor een hotelkamer, bungalow, chalet, groepsverblijf of safarichalet checken hier in. Deze receptie is het beste bereikbaar en is ook het navigatieadres als je in een van deze accommodaties verblijft.

Kampeerreceptie Camping De Boshoek - Harremaatweg 34 Voorthuizen
Dit is onze kampeerreceptie. Alle kampeerders en vakantiegasten voor safaritenten, trekkershutten en ingerichte tenten kunnen hier inchecken. Dit is het navigatieadres voor Camping De Boshoek.

Benieuwd wanneer de receptie geopend is? Check de openingstijden.

De receptie helpt jou op weg

De medewerkers van de receptie helpen je graag op weg. Het laatste nieuws, leuke evenementen in de omgeving, tips voor de kinderen en alle ins en outs van het park: onze receptionistes weten het allemaal!

Je kunt bij hen terecht voor onder andere:
–  in- en uitchecken
– animatieprogramma
– fietsverhuur
– advies voor activiteiten en evenementen in de omgeving
– vragen en opmerkingen