1. Vakantiepark op de Veluwe
  2. Beoordeeld met 5 sterren
  3. Met binnen- en buitenzwembad

Weekendje weg naar de Veluwe

Een paar dagen ertussenuit? Kom naar Recreatiepark de Boshoek en geniet van een weekendje weg op de Veluwe. U bevindt zich in een natuurrijke omgeving waar u tot rust kunt komen maar waar u ook uitstekend activiteiten kunt ondernemen. Tijdens uw weekend op de Veluwe geniet u ook nog van de vele parkfaciliteiten voor jong en oud. Na een dag vol avontuur ontspant u optimaal in uw vakantiehuis op de Veluwe, hotelkamer, glamping accommodatie of op een ruime kampeerplaats. De keuze is reuze! Waar gaat uw voorkeur naar uit tijdens uw weekend op de Veluwe?

✔️ ANWB erkende 5-sterren camping
✔️ Veilig boeken en betalen via deze website

Ontdek ons aanbod op de Veluwe ↓

Overnachten op de Veluwe tijdens uw weekend weg

Voor uw weekendje weg op de Veluwe bieden wij een uitgebreid aanbod aan accommodaties en kampeerplaatsen. De accommodaties bestaan uit vakantiehuizen, glamping accommodaties en hotelkamers. Als u van luxe en comfort wilt genieten is een weekendje weg op de Veluwe in een huisje een goed idee. Gaat uw keuze uit naar een trekkershut, bungalow, chalet of safaritent? Ook beschikken we over groepsaccommodaties tot wel 24 personen. Bent u een echte kampeerder, dan bent u van harte welkom met uw tent of caravan op de kampeerplaatsen of met uw camper op de camperplaatsen. Als u het sanitair niet wilt delen met andere campinggasten kunt u een kampeerplaats met privé sanitair huren, voorzien van eigen toilet, wastafel en douche. Liever tijd met zijn tweetjes doorbrengen? Beleef dan een romantisch weekendje weg op de Veluwe in onze hotelkamers! Zien wij u binnenkort met uw partner, gezin of vrienden op onze camping bij Garderen?

 

Activiteiten tijdens uw weekend op de Veluwe

Er is meer dan genoeg te beleven op en rondom ons vakantiepark op de Veluwe. Neem een duik in het binnen- en buitenzwembad, beleef de leukste avonturen met het animatieteam, doe mee met sport- en spelactiviteiten of knuffel met onze dieren in de kinderboerderij! Heeft u na afloop trek gekregen? Schuif aan bij een van onze restaurants voor een heerlijke maaltijd en een drankje.

Buiten ons vakantiepark mag een bezoek aan het mooiste natuurgebied van Nederland niet onbreken. Huur een fiets op ons park en ontdek al fietsend de prachtige Veluwe. Wie weet komt u wel een wild dier tegen! Ook bevinden zich in de omgeving een recreatieplas, klimbossen, overdekte speeltuinen, attractieparken en dierentuinen. U komt tijd tekort tijdens uw weekendje weg op de Veluwe!

Faciliteiten van De Boshoek

✦ Binnen- en buitenzwembad
✦ Animatieteam
✦ (interactieve) sport- en speelvelden
✦ Speeltuinen
✦ Restaurants
✦ Bowling- en midgetgolfbaan