Recreatiepark De Boshoek
Vakantiepark bij Garderen

Vakantie vieren op een vakantiepark vlak bij Garderen

  • Camping op slechts 9 km van Garderen
  • Met binnen- en buitenzwembad
  • In de natuur van de Veluwe

Heerlijk overnachten in de buurt van Garderen

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming op de Veluwe? Kom dan met het hele gezin naar Recreatiepark De Boshoek! Hier kun je kamperen met je tent, camper, caravan of vouwwagen op een ruime plaats naar jouw keuze. Wens je liever wat meer comfort? Verblijf dan in een van onze vakantiehuizen geschikt voor maximaal 12 personen óf in een van onze groepsaccommodaties voor maar liefst 28 personen. Ons vakantiepark is centraal gelegen op de Veluwe en ligt slechts op 11 minuten rijden van Garderen. Hier vind je onder andere Klimbos Garderen en de Zandsculpturen. Wij verwelkomen je graag voor een vakantie in de natuur!

to do's in de omgeving van garderen

In de buurt van Garderen valt genoeg te beleven. Wist je bijvoorbeeld dat het 't Veluws Zandsculpturenfestijn ook in Garderen plaatsvindt? Jaarlijks worden hier de meest indrukwekkende zandsculpturen en voorstellingen tentoongesteld. Meer op zoek naar een wat actiever familie uitje? Ga dan heerlijk een dagje klimmen en klauteren bij Klimbos Garderen en trotseer een klimparcours van wel 10 kilometer lang! Uiteraard leent de omgeving van het gezellige dorpje Garderen zich ook perfect voor prachtige fietstochten en wandelingen. Vanaf ons vakantiepark fiets je zo de Veluwe op en bewonder je de mooiste flora en fauna van dit natuurgebied. En na een leuke dag vol activiteiten kom je heerlijk tot rust bij een van de gezellige horecagelegenheden in het dorp onder het genot van een hapje en een drankje. Klinkt goed toch, zo'n vakantie nabij Garderen?

Zó dichtbij ligt garderen bij ons park:

Comfortabel overnachten op onze camping

Bij De Boshoek kun je verblijven op een ruime en groene kampeerplaats. Deze plaatsen zijn maximaal 120 m² groot en zijn optioneel te boeken met eigen sanitair. Voor wat meer comfort kun je overnachten in een sfeervol vakantiehuis. Hierbij heb je de keuze uit een chalet, bungalow, trekkershut, safaritent of hotelkamer. Wij bieden tevens groepsaccommodaties voor maar liefst 28 personen! Je hond is ook welkom op alle kampeerplaatsen en in een aantal accommodaties. Tijdens je verblijf kun je onbeperkt gebruikmaken van de uitstekende parkfaciliteiten zoals het binnen- en buitenzwembad, de gave racelounge en de uitdagende escaperoom.

Onze gave faciliteiten:

  • Bowlingbaan
  • Racelounge
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Sport- en speelvelden
  • Escaperoom

Wat andere gasten ons vroegen:

🚗 Hoe ver is het vanaf jullie camping naar Garderen?

Vanaf onze bosrijke camping is het 9 kilometer naar het gemoedelijke centrum van Garderen. Dat is ongeveer 10 minuten rijden met de auto of een half uurtje fietsen.

🧒 Is er op jullie camping genoeg te doen voor kinderen?

Er is bij De Boshoek meer dan genoeg te beleven voor kinderen van alle leeftijden! Zo bieden wij een binnen- en buitenzwembad, uitdagende speeltuinen, een racelounge en animatie in de schoolvakanties.