• Camping vlak bij Garderen (9 km)
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Animatieteam

Camping bij Garderen

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming op de Veluwe? Kom dan met het hele gezin naar onze camping bij Garderen! Bij Recreatiepark De Boshoek kun je kamperen met je tent, camper, caravan of vouwwagen op een plekje naar jouw keuze. Wens je liever wat meer comfort? Verblijf dan in een van onze vakantiehuizen geschikt voor maximaal 12 personen óf in een van onze groepsaccommodaties. Ons vakantiepark is centraal gelegen op de Veluwe en ligt slechts op 11 minuten rijden van Garderen. Perfect voor een onvergetelijke vakantie in een vakantiehuisje bij Garderen!

 
Bekijk hier ons aanbod
 
 

Vakantiepark in de buurt van Garderen: to do's

In de buurt van uw vakantiehuis bij Garderen valt genoeg te beleven. Wist je bijvoorbeeld dat het 't Veluws Zandsculpturenfestijn ook in Garderen plaatsvindt? Jaarlijks worden hier de meest indrukwekkende zandsculpturen en voorstellingen tentoongesteld. Meer op zoek naar een wat actiever familie uitje? Ga dan heerlijk een dagje klimmen en klauteren bij Klimbos Garderen en trotseer een klimparcours van wel 10 kilometer lang! Uiteraard leent de omgeving van het gezellige dorpje Garderen zich ook perfect voor prachtige fietstochten en wandelingen. Vanaf ons vakantiepark bij Garderen fiets je zo de Veluwe op en bewonder je de mooiste flora en fauna van dit natuurgebied. En na een leuke dag vol activiteiten kom je heerlijk tot rust bij een van de gezellige horecagelegenheden in het dorp onder het genot van een hapje en een drankje. Klinkt goed toch, zo'n vakantie nabij Garderen?

 

jouw vakantie nabij Garderen

Bij Recreatiepark de Boshoek doen we er alles aan om je vakantie tot een succes te brengen. Onze camping nabij Garderen beschikt dan ook over tal van faciliteiten en leuke activiteiten. Zo kun je heerlijk tot jezelf komen in onze wellness of urenlang spetterplezier beleven in ons binnen- of buitenzwembad. Voor de kleintjes is er een uitgebreid animatieprogramma waar ze elke dag samen met mascottes Keessie en Willie de leukste avonturen beleven bij de kidsclub. Daarnaast bevinden zich op het park verschillende sport- en speelvelden én kun je op ieder gewenst moment een fiets ophalen bij de fietsverhuur voor een fietstocht over de Veluwe. Met wie kom jij een vakantiehuis nabij Garderen huren bij de Recreatiepark De Boshoek?

Onze faciliteiten

  • Bowlingbaan
  • Animatieteam
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Sport- en speelvelden
  • Wellness
  • Fietsverhuur