Recreatiepark De Boshoek
Vakanties

Vakanties

  • Vakantie vieren op de Veluwe
  • 5-sterren ANWB camping
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Vakantie vieren bij De Boshoek

Een vakantie bij De Boshoek? Die moet je beleefd hebben. Bij ons beleeft iedereen een onvergetelijke tijd: jong én oud. Ons gemoedelijke vakantiepark heeft enorm veel te bieden. Denk aan een binnen- en buitenzwembad, een animatieteam met veel activiteiten, leuke speeltuintjes, sportvelden en gezellige horecagelegenheden. We zijn dan ook niet voor niets uitgeroepen tot een erkende 5-sterren camping door de ANWB. Maar De Boshoek is méér dan een camping. Bij ons kun je namelijk ook een hotelkamer, chalet, vakantiehuis, safaritent, trekkershut of groepsaccommodatie huren, ook last minute. Voor ieder wat wils! Dit alles vind je op een schitterende locatie centraal in Nederland: de Veluwe!

Wanneer komt u vakantie vieren?

Buiten het hoogseizoen op vakantie?

De Boshoek: leuk tijdens alle seizoenen

Wanneer Je ook vakantie viert bij De Boshoek, het hele jaar door beleef je de vakantie van je leven! Ieder seizoen kent haar eigen charme, maar tijdens de vakantieperiodes en feestdagen is het één groot feest op ons vakantiepark. Daar zorgt ons enthousiaste animatieteam met mascottes Keessie en Willie wel voor. Ontdek hoe de natuur op de Veluwe weer opbloeit na een koude winter tijdens de voorjaarsvakantie of boek een weekendje weg met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. De zomer is natuurlijk hét seizoen voor een vakantie. Geniet van de heerlijke temperaturen en het zonnetje voor je tent of accommodatie, terwijl je kinderen spetteren en spatteren in het buitenzwembad.

De Boshoek alleen een leuke vakantiebestemming tijdens de lente en de zomer? Écht niet! Ook tijdens de herfst- en kerstvakantie zijn wij geopend. Onze luxe accommodaties met een heerlijke sauna en jacuzzi zijn echte aanraders tijdens deze koude en gure maanden. Bovendien is de Veluwe op haar mooist tijdens de herfst en winter. Prachtige rode, oranje en gele herfstkleuren of juist een witte sneeuwlaag. Kun je niet kiezen tussen al deze periodes? Kom dan gewoon vaker langs!

Waarom Recreatiepark De Boshoek?

⭐ Beoordeeld met 5 sterren door de ANWB

⛺ Kampeerplaatsen en luxe safaritenten

🏠 Hotelkamers, vakantiehuizen en méér

🏊 Zwembaden en vele andere parkfaciliteiten

🌳 De prachtige Veluwe als achtertuin

Beoordeling | 8.5 | Martin

Onze dochter heeft het erg naar haar zin gehad, en dan genieten de ouders ook! Ontzettend leuke vakantie gehad, mooie omgeving, mooie camping en veel activiteiten.