1. Huisdiervriendelijk vakantiepark
  2. Prachtig gelegen op de Veluwe
  3. Accommodaties voor max. 24 personen

Vakantiepark met de hond

Wilt u graag op vakantie met het hele gezin of de hele familie? Dan mag de hond natuurlijk niet ontbreken. Tijdens uw vakantie op ons huisdiervriendelijke vakantiepark mag uw trouwe viervoeter gewoon mee. De Boshoek biedt diverse accommodaties en zelfs hotelkamers waar uw huisdier allemaal welkom is. Geniet samen met uw huisdier van een onvergetelijke vakantie op de Veluwe. Uw vakantie wordt helemaal compleet gemaakt door de vele parkfaciliteiten. Neem een verfrissende duik in het grote buitenzwembad en geniet daarna van het zonnetje op de ruime ligweide. Bij wat minder weer kunt u terecht in ons binnenzwembad, waar u uiteraard ook veel waterpret beleeft.

Een vakantiepark op de Veluwe met uw hond is altijd een goed idee; een vakantie met uw huisdier bij Recreatiepark de Boshoek is helemaal een aanrader! Honden hebben op ons vakantiepark alle ruimte. Echter zijn er wel een paar kleine huisregels. Zo mag u uw huisdier niet op het terrein van De Boshoek uitlaten, maar de prachtige Veluwe biedt tal van mogelijkheden voor prachtige wandelingen met uw viervoeter. Zorgt u er ook voor dat uw hond op het park aangelijnd is? Zo kunnen alle bezoekers, ook degene zonder huisdier, optimaal genieten van hun vakantie. Een vakantiepark met de hond in Nederland bezorgt zowel de hond als het baasje een heerlijke vakantie.

Bekijk onze huisdiervriendelijke accommodaties

 

Vakantiehuis met de hond in Nederland

Bent u op zoek naar een vakantiehuis met de hond? Zoek dan niet verder, want de Boshoek biedt vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan. Onze accommodaties variëren van chalets, lodges, bungalows, safaritenten, villa’s en zelfs groepsaccommodaties. Onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot maar liefst 24 personen. Het aantal huisdieren dat u mee mag nemen is afhankelijk van de grootte van het vakantiehuis. Profiteer van de luxe en comfort van een vakantiehuis met de hond in Nederland. Na een lange wandeling door de schitterende natuur van de Veluwe optimaal tot rust komen? Kies dan voor onze vakantiehuisjes met wellness en geniet van een heerlijke sauna en/of jacuzzi. Ook in onze hotelkamers zijn huisdieren welkom. Een vakantiehuis huren met de hond bij De Boshoek is iets wat iedereen zou moeten doen!

 

Vakantiepark op de Veluwe met de hond

Vanaf ons huisdiervriendelijke vakantiepark op de Veluwe loopt u zo met uw hond de prachtige bossen in. Wat is er nu fijner dan samen de natuur in trekken, lange wandelingen te maken en een frisse neus te halen? Het prachtige natuurgebied van de Veluwe leent zich hier uitstekend voor. Er zijn zelfs gebieden waar uw viervoeter los mag lopen, zodat hij of zij lekker kan spelen en ravotten. Een van deze hondenlosloopgebieden ligt vlakbij Voorthuizen, tussen de Harderwijkerkarweg, de Hoge Boeschoterweg en de Apeldoornsestraat. Na een dagje op pad met uw trouwe viervoeter is niets zo fijn dan optimaal te ontspannen in uw vakantiehuis waar honden toegestaan zijn!

 
Boek een huisdiervriendelijk vakantiehuis
 

Algemene informatie:

 
  1. Vakantiepark waar honden toegestaan zijn
  2. Aantal huisdieren in accommodaties in overleg
  3. Aangelijnd houden op het terrein
  4. Uitlaten buiten het terrein
  5. Vlakbij losloopgebieden op de Veluwe
 

Faciliteiten

Profiteer van de vele parkfaciliteiten, zoals een verwarmd binnen- en buitenzwembad, animatieteam en veel speel- en sportgelegenheden.

Omgeving

Met de prachtige Veluwe om de hoek kunnen u en uw hond prachtige wandel- of fietstochten maken langs heidevelden en zandverstuivingen.