Recreatiepark De Boshoek biedt u alles wat de vakantieganger van nu nodig heeft om optimaal van de vakantie te kunnen genieten. Waaronder twee restaurants, hoogwaardige faciliteiten, speeltuinen in overvloed, uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden en wellnessfaciliteiten.

Speciaal voor de Kids!

Spelen, Sporten & Zwemmen

 

Actie & Ontspanning

Verzorging en luxe

Eten & Drinken op vakantie

Service & Ontvangst

Te doen tijdens de vakantie

Heeft u zin om wat leuks te doen tijdens uw vakantie? Dan bent u op De Boshoek aan het juiste adres! Zowel op De Boshoek als in de omgeving van Voorthuizen zijn ontzettend veel leuke dingen te doen. Of u nou van een museum- of saunabezoek houdt of gezellig weg wilt met de kids: met de hoogste attractiepark dichtheid van Europa is er op de Veluwe voor ieder wat wils. Bovendien zijn veel activiteiten eenvoudig te boeken via De Boshoek. Doe snel inspiratie op bij een van de volgende pagina's! 

Te doen in de omgeving
Te doen in de omgeving

Te doen in de omgeving

Op vakantie op de Boshoek in Voorthuizen? Bekijk snel alle leuke dingen om te doen in de omgeving van de Veluwe! Wat gaat u deze vakantie doen?
Op De Boshoek
Op De Boshoek

Op De Boshoek

Verblijft u nu op De Boshoek? U hoeft zich niet te vervelen op dit leuke vakantiepark in Voorthuizen! Bekijk snel wat u op De Boshoek kunt doen.
Plattegrond
Plattegrond

Plattegrond

Vind uw favoriete vakantieplek op de plattegrond van Recreatiepark De Boshoek. Kamperen, huisje, glamping of luxe met wellness. Kies uw fijne vakantie!