Ontdek al onze faciliteiten

Recreatiepark De Boshoek bied jou alles wat je nodig hebt om optimaal van de vakantie te kunnen genieten. Waaronder een restaurant met overdekt terras, hoogwaardige faciliteiten, speeltuinen in overvloed, uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden en toffe activeiten in de omgeving.

 

Algemeen

Animatie

Sport & Spel

Horeca

Service

Te doen tijdens de vakantie

Heeft u zin om wat leuks te doen tijdens uw vakantie? Dan bent u op De Boshoek aan het juiste adres! Zowel op De Boshoek als in de omgeving van Voorthuizen zijn ontzettend veel leuke dingen te doen. Of u nou van een museum- of saunabezoek houdt of gezellig weg wilt met de kids: met de hoogste attractiepark dichtheid van Europa is er op de Veluwe voor ieder wat wils. Bovendien zijn veel activiteiten eenvoudig te boeken via De Boshoek. Doe snel inspiratie op bij een van de volgende pagina's! 

ACTIVITEIT BOEKEN OF EEN DAGJE WEG?

Events op de veluwe

Op Recreatiepark De Boshoek zijn er tal van mogelijkheden om een dagje weg te organiseren, een activiteit te ondernemen of een arrangement samen te stellen. Via ons activiteitenplatform Events op de Veluwe reserveer je eenvoudig online de leukste activiteiten!
Lees meer