Omgeving van De Boshoek

De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa maar heeft daarnaast ook de hoogste attractiepark dichtheid van heel Europa. Een ideale plek om lekker te recreëren. Wat voor u ook de reden mag zijn om de Veluwe te bezoeken, overal zult u de gastvrijheid en gemoedelijkheid ontdekken. De Veluwe kent een veelzijdig landschap. Van ruige bossen tot heidevelden en zandverstuivingen. Van kastelen tot historische monumenten en pretparken voor vermaak van eenieder.

Voorthuizen

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u eropuit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken.  Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Dit kunt u doen tijdens uw vakantie

Bent u benieuwd wat u allemaal kunt doen op De Boshoek, maar ook in de omgeving? Met volop natuur, animatie en activiteiten is er voor elke doelgroep wel wat leuks te beleven. Doe snel inspiratie op op de onderstaande pagina's. Of boek direct uw activiteit! Wat gaat u deze vakantie doen?

Op De Boshoek

Bekijk snel wat u kunt doen tijdens uw verblijf op De Boshoek.
Te doen op De Boshoek
 

In de omgeving

Bekijk snel alle leuke dingen om te doen in de omgeving van Voorthuizen.
Wat gaat u doen?
 

Activiteiten

Actieve uitjes op de Veluwe met gezin, familie en vrienden of als bedrijfsuitje.
Boek de leukste activiteiten

Bezoekersdrukte

Benieuwd hoe druk het is rondom Recreatiepark De Boshoek? Check de bezoekersdrukte online. Zo kun je in de regio zien hoe druk het is. Wel zo handig!

Ligging van De Boshoek