Omgeving rond De Boshoek

De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa maar heeft daarnaast ook de hoogste attractiepark dichtheid van heel Europa. Een ideale plek om lekker te recreëren.

De Veluwe kent een veelzijdig landschap. Van ruige bossen tot heidevelden en zandverstuivingen. Van kastelen tot historische monumenten en pretparken voor vermaak van eenieder.

 

De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa maar heeft daarnaast ook de hoogste attractiepark dichtheid van heel Europa. Een ideale plek om lekker te recreëren. Wat voor u ook de reden mag zijn om de Veluwe te bezoeken, overal zult u de gastvrijheid en gemoedelijkheid ontdekken.

Voorthuizen, uw plek om te recreëren zonder zorgen

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u eropuit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken.  Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Bron: Onze Veluwe

Dit kan u doen tijdens uw vakantie!

Bent u benieuwd wat u allemaal kunt doen op De Boshoek, maar ook in de omgeving? Met volop natuur, animatie en activiteiten is er voor elke doelgroep wel wat leuks te beleven. Doe snel inspiratie op op de onderstaande pagina's. Of boek direct uw activiteit! Wat gaat u deze vakantie doen?

Op De Boshoek
Op De Boshoek

Op De Boshoek

Bekijk snel wat u kunt doen tijdens uw verblijf op De Boshoek.
Te doen op De Boshoek
In de omgeving
In de omgeving

In de omgeving

Bekijk snel alle leuke dingen om te doen in de omgeving van Voorthuizen.
Wat gaat u doen?
Activiteiten
Activiteiten

Activiteiten

Actieve uitjes op de Veluwe met gezin, familie en vrienden of als bedrijfsuitje.
Boek de leukste activiteiten