• Meerdere verschillende routes en afstanden
  • Ontdek de mooiste plekjes van de Veluwe
  • Geldig rijbewijs verplicht

Verken de Veluwe in een stoere buggy!

Op verkenning met een stoere buggy. Rijd een mooie route langs bijzondere plekjes op de Veluwe. Een buggy mag bestuurd worden met een geldig rijbewijs b en gezond verstand. Er is plek voor 2 personen per buggy.

Hoogtepunten tijdens het buggy rijden

Op vrijwel elke route kom je langs een aantal highlights in de regio. Je kan de omgeving van Voorthuizen verkennen of genieten van de bosrijke omgeving in Putten, Garderen en Speuld. Doe tijdens je route de dorpjes Stroe of Vierhouten aan of maak een korte stop bij de voormalige spoorweghalte, Halte Asselt, of neem een kijkje bij Kasteel Staverden.

Afhankelijk van de route die je kiest, krijgt je een kaart met routebeschrijving. De prijzen voor alle routes zijn incl. BTW, brandstof en een verzekeringstoeslag twv. € 25,- (per buggy). Let ook op dat er een borgsom van €250,- tot €500,-wordt gerekend voor het buggyrijden, afhankelijk van de groepsgrootte.

Boek jouw Buggy bij Events op de Veluwe

Je kunt nu jouw Buggy boeken via ons platform Events op de Veluwe. Via dit platform kunt u allerlei activiteiten en uitjes boeken en eventueel combineren met een mooi arrangement. Events op de Veluwe is een initiatief van De Boshoek en streeft ernaar om iedereen een geweldige dag te bezorgen.

 
 

Vier jouw vrijgezellenfeest in Voorthuizen!

Ook hiervoor kan je terecht bij Events op de Veluwe! Combineer diverse activiteiten om een compleet dagje uit als vrijgezellenfeest te organiseren! Wij helpen je graag om een compleet programma te maken.
 

Bedrijfsuitjes op de Veluwe!

Het is tijd voor een bedrijfsuitje op de Veluwe! Met Events op de Veluwe stel je jullie bedrijfsuitje op maat eenvoudig samen. De leuke activiteiten op de prachtige Veluwe maken jullie bedrijfsfeest tot een groot succes!

Verken de Veluwe in een stoere buggy!

Lekker buggy rijden in een stoere buggy. Verken de mooiste plekjes op de Veluwe en geniet van wat de omgeving je te bieden heeft. Een buggy mag bestuurd worden met een geldig rijbewijs b en gezond verstand. Er is plek voor 2 personen per buggy.

Arrangement buggy rijden

Dit arrangement is boekbaar vanaf 1 persoon met geldig rijbewijs B. Aanvullende voorwaarden staan vermeld in de huurvoorwaarden.
Je kunt buggy rijden als individu of als groep. Er zijn 10 buggy’s tegelijkertijd beschikbaar. Is de groep groter dan 20 personen, dan kunnen wij de groep opdelen en een wisselactiviteit aanbieden.