• Hondencamping op de Veluwe
 • Kampeervelden met alle ruimte voor huisdieren
 • Binnen- en buitenzwembad

Camping met de hond

Wil je graag een onvergetelijke kampeervakantie beleven samen met je viervoeter? Dan is een camping op de Veluwe met de hond jouw perfecte vakantiebestemming. Recreatiepark de Boshoek is een huisdiervriendelijke camping in Voorthuizen waar zowel aan de honden als de baasjes wordt gedacht. Op de ruime kampeerplaatsen is je huisdier meer dan welkom! Geniet samen met je huisdier van het zonnetje, terwijl jij voor je caravan of tent je favoriete boek leest. Honden hebben alle ruimte op onze camping. Toch willen we graag dat álle bezoekers, ook de vakantiegangers zonder huisdier, genieten van hun verblijf. Daarom zijn er een paar kleine huisregels. Zo mag jouw hond niet op het terrein uitgelaten worden en moet hij of zij aangelijnd zijn op onze camping waar honden toegestaan zijn.

Wanneer je op zoek bent naar een camping in Nederland met de hond, is De Boshoek zeker een aanrader! Niet alleen de huisdieren genieten hier van een geweldige tijd, maar ook de baasjes profiteren van uitstekende parkfaciliteiten. Begin de dag met een frisse duik in ons buitenzwembad of ontspan na een wandeling in ons verwarmde binnenzwembad. Komen de kinderen ook mee? Zij vermaken zich dag in, dag uit bij het professionele animatieteam, dat aanwezig is in de schoolvakanties, of klimmen en klauteren in een van de vele speeltuinen die de camping rijk is. Onze camping met de hond in Nederland bezorgt het hele gezelschap een heerlijke vakantie!

Ontdek de kampeerplaatsen (2)

Vanaf
€ 43
1 nacht
2 personen

Camperplaatsen

Gelderland, Voorthuizen
62
 • Verharde camperplaatsen
 • Centraal op kampeerpark
 • Vlakbij sanitairgebouw
Vanaf
€ 45
1 nacht
2 personen

Kampeerplaats

Gelderland, Voorthuizen
62
 • Kindvriendelijke camping
 • Veel speelplezier
 • Hoogwaardig sanitairgebouw met vaatwassers en kindersanitair

Kamperen met de hond in Nederland

Zoek je een huisdiervriendelijke camping in Nederland? Kamperen op de Veluwe met je hond is dan een échte aanrader. Het prachtige natuurgebied van de Veluwe wordt door eerdere campinggasten beoordeeld als ideaal gebied voor lange wandelingen of fietstochten met je viervoeter. Recreatiepark de Boshoek, gelegen in de Veluwse bossen, biedt ruime kampeervelden waar honden alle ruimte hebben en waar de baasjes genieten van het échte buitenleven op de camping. Jouw huisdier is meer dan welkom op onze kampeervelden. Op zowel de kampeer- als camperplaatsen zijn per plaats maximaal twee honden toegestaan. Geniet samen met je viervoeter op onze 5-sterren camping op de Veluwe. Luxe en comfort zijn altijd dichtbij in de vorm van de vele parkfaciliteiten, waaronder de zwembaden, restaurants, speeltuinen, wellnessfaciliteiten en een uitgebreid animatieprogramma. Wanneer kom jij kamperen met uw hond bij De Boshoek?

Vakantie met de hond bij De Boshoek

Camping op de Veluwe met de hond

Een park op de Veluwe is jouw ideale vakantiebestemming wanneer je gaat kamperen met je hond. Het natuurgebied is een fantastische locatie om je huisdier mee naar toe te nemen voor lange wandel- en fietstochten. Ontdek de schitterende bossen en heidevelden en wie weet kom je oog in oog te staan met een ree. Op de Veluwe vind je natuurgebieden waar honden vrij mogen rondlopen, zodat ze lekker kunnen rennen en spelen. Een van deze gebieden ligt vlakbij Voorthuizen, tussen de Harderwijkerkarweg, de Hoge Boeschoterweg en de Apeldoornsestraat. 

Camping de Boshoek is jouw ideale vakantiebestemming wanneer je gaat kamperen met de hond. Niet alleen aan jouw huisdier wordt gedacht, maar ook jij als baasje geniet van een onbezorgde vakantie dankzij de uitstekende parkfaciliteiten.

 
 

Algemene informatie:

 
 • Camping waar honden toegestaan zijn
 • Maximaal 2 huisdieren per kampeerplaats
 • Aangelijnd houden op het terrein
 • Uitlaten buiten het terrein
 • Vlakbij losloopgebieden op de Veluwe