• Kindvriendelijke camping op de Veluwe
  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Binnen- en buitenzwembad

Kindercamping op de Veluwe met animatieteam

De Boshoek is dé kindercamping op de Veluwe waar het hele gezin een onvergetelijke tijd beleeft. Mede dankzij de uitgebreide faciliteiten mag De Boshoek zich een 5-sterren ANWB Topcamping noemen. Onze kindvriendelijke camping op de Veluwe biedt alles voor een zorgeloze vakantie: vele activiteiten voor de kinderen en ontspanning voor de volwassenen en dat allemaal in een natuurrijke omgeving. Bij De Boshoek kun je kamperen met je eigen tent, caravan of camper op de kampeerplaatsen met mogelijkheid tot privé sanitair. Voor meer luxe en comfort kunt u ook terecht in de accommodaties. Verblijf in een hotelkamer, bungalow, chalet, trekkershut of safaritent geschikt voor maximaal 8 personen. Maar ook voor grote groepen tot 24 personen hebben we plek in onze groepsaccommodaties. Waar je ook voor kiest, je vindt gegarandeerd je favoriete plekje op onze kindercamping op de Veluwe.

 

Kindvriendelijke camping op de Veluwe met zwembad

Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder een zwembad. De Boshoek is een kindvriendelijke camping op de Veluwe mét een zwembad, zowel binnen als buiten. Jij en jouw kinderen zijn dus altijd gegarandeerd van veel waterpret, ongeacht het weer! Ook vermaken zij zich uitstekend met de activiteiten van het animatieteam, maken ze nieuwe vriendjes in de speeltuinen of kunnen ze hun energie kwijt tijdens een potje voetbal, basketbal, volleybal en tafeltennis. Je kan je ook sportief uitleven op de tennisbaan. Na een actieve dag neem je plaats in onze horeca voor een lekker drankje en hapje. Kom je ook genieten op onze kindvriendelijke camping op de Veluwe met zwembad, animatie en meer?

Kindvriendelijke faciliteiten

➤ Professioneel animatieteam (in de schoolvakanties)

➤ Binnen- en buitenzwembad

➤ Kleine en grote speeltuinen

➤ Diverse (interactieve) sportvelden

 
 

Omgeving van recreatiepark de boshoek

Dankzij de vele kindvriendelijke faciliteiten hoef je onze camping op de Veluwe eigenlijk niet te verlaten, maar de veelzijdige omgeving biedt leuke uitstapjes voor het gezin. Neem de kinderen mee naar een indoorspeelparadijs als Monkey Town of Schateiland in Voorthuizen, ga samen apen spotten in de Apenheul of bezoek dierenpark Amersfoort. Op zoek naar meer avontuur? Neem ze dan mee naar Attractiepark Julianatoren of zoek de uitgang door het maisdoolhof. De faciliteiten en de mogelijkheden in de omgeving maken jouw vakantie met jouw kinderen helemaal compleet. 

 
 
 
 

✔ Veilig online boeken
✔ Laagste prijsgarantie

Lid van Recron | De Boshoek