1. Verwarmd binnen- en buitenzwembad
  2. Glijbaan, jetstreams en bubbelbank
  3. Sauna en Turks stoombad

Camping Veluwe met zwembad

Kom gezellig zwemmen in het binnenzwembad of buitenzwembad van Recreatiepark De Boshoek. Kindervriendelijke camping met zwembad! Speel in het kleuterbad, glij van de glijbaan en duik in het diepe. Wil je helemaal ontspannen? Stap dan in het Turks stoombad of sauna

Lekker zwemmen tijdens de vakantie is toch wel het lekkerst! Neem 's ochtends een frisse duik in het zwembad en je kunt er de hele dag weer tegen aan. Camping met zwembad, Recreatiepark De Boshoek, biedt in de zomer ook leuke animatie-activiteiten aan voor jong en oud!

Inschrijven niet meer nodig

Wegens de versoepelde coronamaatregelen is het niet meer nodig om je in te schrijven voordat je komt zwemmen. Zowel het binnen- als buitenzwembad mag je meerdere malen tijdens je verblijf op De Boshoek gebruiken.

Verwarmd binnen- en buitenzwembad in Voorthuizen

Het is altijd lekker vertoeven in het zwembad van De Boshoek. De temperatuur van zowel het kleuterbad als het binnen- en buitenzwembad ligt rond de 30°. Geniet in het buitenzwembad van de waterval, jetstreams, bubbelbank en massagestralen. Bij het buitenzwembad is een grote ligweide om lekker van de zon te genieten. Het buitenzwembad is geopend van mei t/m september en is in de zomer een heerlijke attractie!

Let op: het buitenzwembad is geopend wanneer het buiten 20 graden of warmer is. 

Reserveer vakantie met zwembad
 

Peuterbad op De Boshoek

Zowel het binnen- als buitenzwembad beschikken over een peuterbad. Daarnaast is er voor de allerkleinsten op de camping een Spetterjungle met onder meer een glijbaan en andere waterspelletjes.

Openlucht zwembad

Liever buiten zwemmen? Waterval, jetstreams, bubblebank, massagestralen en een wildwaterkreek maken ons verwarmd buitenbad (tot 24 graden Celsius) tussen mei en september tot een fantastische zomerattractie. Bij het bad vindt u een grote ligweide waar u heerlijk van de zon kunt genieten.

In zowel het binnen- als buitenzwembad dienen kinderen onder de 10 jaar begeleidt te worden door een volwassene.

Ontdek het zwembad

Camping met zwembad op Veluwe

Genieten tijdens de vakantie op de Veluwe met Camping De Boshoek, met binnen- en buitenzwembad.

Boek vakantie met zwembad op de Veluwe