Continue vernieuwing en diversiteit op Recreatiepark De Boshoek

Waar in het vertrouwde mooie Nederland is die unieke vakantieplek waar je zowel op (luxe) kampeervakantie kunt, met kleine of grote groep op weekendjes weg plezier hebt in diverse huisjes zelfs mét eigen sauna, geniet van een luxe hotelovernachting én dagelijks leuke activiteiten kunt doen? Precies, hier! Midden op de Veluwe, met de hoogste attractiepark dichtheid van heel Europa, bevindt zich Recreatiepark De Boshoek. Al jaren een, door de ANWB gecertificeerde, 5 sterren camping met recreatiepark met hoogwaardige faciliteiten, waar kindvriendelijkheid en persoonlijke benadering vanzelfsprekend is. 

Geniet op vakantie

Het belangrijkste doel voor elke vakantie? Dat is wat De Boshoek betreft: genieten! En hoe je dat voor elkaar krijgt? Door jouw eigen favoriete verblijfsaccommodatie te kiezen. Of dit nu een ruime kampeerplaats met eigen kampeermiddel, kinderbungalow, chalet met privé sauna, groepsvilla, een verrassend luxe Glamping safaritent of trekkershut is. Wat vast staat, is dat dit een unieke vakantiebeleving wordt.

Hotel Veluwe

Bent u op zoek naar een hotel op de Veluwe? Op Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen vindt u luxe hotelkamers voor 2 tot 4 personen.

Accommodaties

Op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe gaat de natuur samen met uitstekende faciliteiten. ✔ Boek direct online ✔ Ruim aanbod aan accommodaties

Kamperen

Ga kamperen in Voorthuizen op Recreatiepark de Boshoek! Deze kindvriendelijke camping biedt hoogwaarde faciliteiten en zelfs privé sanitair.

Luxe kamperen met privé sanitair

Op ons kampeerpark kan je overnachten op ruime kampeerplekken en voor de veiligheid zijn er een aantal autovrije kampeervelden. Er zijn veel speelplezier te beleven op de veldjes. De grote Klauterhoeve, bij de Kidsclub, is de grootste speeltuin van de hele Boshoek: glijden, schommelen, klimmen, balanceren en klauteren kun je hier veel! Kies op de camping voor privé sanitair bij de kampeerplek zodat de vakantie nog relaxter wordt. Elk jaar wordt het aanbod vakantieverblijven op De Boshoek uitgebreid. Zo is er een safariveld, waar alle safaritenten zich bevinden. Van 4 tot 12 personen kun je hier op Glamping-vakantie! Sommige met privésanitiar, maar er zijn ook tenten met een inpandige badkamer! Luxer kun je niet op kampeervakantie, toch?

Glamping op de Veluwe bij De Boshoek

Om het Glamping-gevoel nog meer compleet te maken, kun je ook overnachten in een van de luxe trekkershutten. Dit houten huisje met Veluwse sfeer gaat echt even back to basic. De bedstedes bieden ruimte voor 6 personen. Het is super schattig, gezellig en een echte belevenis! De huisjes staan vlak bij het sanitairgebouw, wel zo makkelijk.

Waarom De Boshoek?

  • Groot aanbod vakantieverblijven
  • Centraal in Nederland
  • Kindvriendelijk
  • Persoonlijke benadering
  • Hoogwaardige faciliteiten
  • Veel animatie-activiteiten
  • Duurzaam Recreatiepark

Faciliteiten

Ga zonder zorgen op vakantie met hoogwaardige faciliteiten op recreatiepark De Boshoek.

Animatieprogramma

Animatie activiteiten voor jong en oud tijdens vakantie op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe. Vervelen is er niet bij tijdens de vakantie.

Groepsaccommodaties

Een vakantiehuis of groepsaccommodatie huren voor de hele familie of al jouw vrienden in Nederland op de Veluwe? Bekijk de opties van Recreatiepark De Boshoek.

Welverdiend op vakantie

Elk type vakantieganger beleeft zijn ultieme vakantie; van jong tot oud. De sportfanaat showt zijn talent op de sportvelden, doet enthousiast mee met de sportactiviteiten of gooit die strike op onze bowlingbaan. De kleinere avonturier gaat op ontdekking in de Klauterhoeve, laat zich verrassen door de diverse activiteiten van het animatieteam of leeft zich uit in een van de speeltuinen. Tijd om af te koelen? Neem dan een duik in ons buitenzwembad!

Groot animatieprogramma

Het bijzonder enthousiaste animatieteam staat voor iedereen klaar. Ook in het laagseizoen is er een klein animatieprogramma. Naast de diverse sport en spel mogelijkheden worden de kinderen ook uitgedaagd en gestimuleerd door wisselende activiteiten voor verschillende leeftijden. Voor de allerkleinsten wordt er heerlijk geknutseld, liedjes gezongen en theatervoorstellingen gegeven. Er worden stoere sportactiviteiten gedaan. De toffe liedjes in de MiniDisco, de voorstellingen in het schatertheater; aan alles is gedacht! Zelfs voor de volwassenen is er een activiteitenprogramma aanwezig.

Uiteten en activiteiten

Eetcafé Western Plaza zorgt voor de culinaire voldoening. Tevens stel je je eigen actieve en smakelijke arrangementen samen via het activiteitenplatform Events op de Veluwe. Van stoere buggy’s tot dinershows en Oud Hollandse tafelspelen. Tal van mogelijkheden om het verblijf naast de accommodatie volledig op jouw wensen af te stemmen. 

Persoonlijke aandacht

De Boshoek zorgt er graag voor dat de vakantieganger krijgt waarvoor hij op vakantie gaat; de combinatie van persoonlijke aandacht door het personeel en de uitstekende faciliteiten zorgen ervoor dat jouw zorgen écht even aan de kant gezet worden.