Voorwaarden

De Boshoek is aangesloten bij de RECRON (Vereniging van Recreatie Ondernemers Nederland). De RECRON-voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB en zijn van toepassing op de huurovereenkomsten die u met ons aangaat. 


Algemene voorwaarden

RECRON-voorwaarden Vakantieverblijven
RECRON-voorwaarden Toeristische plaatsen
RECRON-voorwaarden Vaste plaatsen
Huurvoorwaarden horeca, evenementen en activiteiten

Parkreglement De Boshoek

Parkreglement Recreatiepark De Boshoek: Dit parkreglement is geldig voor al onze gasten: vaste gasten met eigen chalet, kampeergasten, bungalow-/chaletgasten en hotelgasten.
Het verkorte reglement kunt u hier bekijken.
De regels voor veiligheid en goede sfeer voor tieners leest u hier.
Bekijk de huisdierenregels die wij hanteren op De Boshoek. 

Genoemde prijzen op de website zijn in euro’s. Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. 

Annuleringsverzekering

Algemene voorwaarden annuleringsverzekering groepsreserveringen
Algemene voorwaarden annuleringsverzekering reserveringen (zowel kamperen, vakantiehuisjes als hotelkamers)

Klik hier om uw annuleringsverzekering direct af te sluiten.

Privacyverklaring

Lees hier onze privacyverklaring

Reviewbeleid

Onze gepubliceerde reviews zijn gebaseerd op echte ervaringen van onze gasten. Wij betalen gasten niet om een (nep)review te geven. Daarnaast werken wij met een ’closed loop-systeem’. Dit houdt in dat mensen niet zomaar een review op de website kunnen achterlaten maar dat enkel en alleen gasten die daadwerkelijk verbleven hebben een beoordeling kunnen geven.
Onze gasten ontvangen namelijk bij vertrek een beoordelingsformulier en enkel deze uitkomsten worden in het systeem bij de beoordelingen verwerkt en kunnen doorgezet worden naar de website. We geven niet alle reviews weer, we maken een selectie uit reviews waar ook een toelichting bij gegeven wordt. De volgorde van de reviews wordt weergegeven van nieuw naar oud. Tenslotte, de gemiddelde score die je ziet is van de reviews welke op de website gepubliceerd worden.