Onze accommodaties

De Boshoek, ons vakantiepark op de Veluwe, is werkelijk van alle gemakken voorzien. U kunt met de hele familie of uw vriendengroep uw vakantie of weekendje weg in Nederland op de Veluwe doorbrengen. Wij bieden namelijk bungalows van 2 personen tot groepsaccommodaties tot wel 20 personen aan! Perfect voor de beste overnachting!

Week of weekendje weg in Nederland

Heerlijk op vakantie in Nederland! De Boshoek is een veelzijdig vakantiepark dat centraal gelegen op de Veluwe ligt in het dorp Voorthuizen. Wij helpen u graag te genieten van dit prachtige vakantiepark midden in de natuur. Voor zowel een actief weekendje weg of een heerlijke uitrustvakantie is vakantiepark De Boshoek op de Veluwe de ideale bestemming.

Arrangementen op De Boshoek
Arrangementen op De Boshoek

Arrangementen op De Boshoek

Op Recreatiepark De Boshoek hebben we gedurende het jaar diverse arrangementen. Soms met aantrekkelijke kortingen of speciale activiteiten.
Bekijk onze arrangementen en acties

Een ruim aanbod van accommodaties

Even heerlijk op vakantie met zijn tweetjes in een van de luxe hotelkamers of met het gezin even bijkomen van de dagelijkse sleur? Op vakantiepark De Boshoek kunt u kiezen uit een luxe bungalow, een ruime kampeerplek of een comfortabele hotelkamer als overnachting. Deze camping op de Veluwe is werkelijk van alle gemakken voorzien.

Overnachting op de Veluwe

De Boshoek is een vakantiepark voor alle leeftijden. Wij beschikken over een groot aantal faciliteiten voor jong en oud. Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. U kunt zich ook vermaken met een heerlijke duik in ons buitenbad of een rondje midgetgolf. Voor de kinderen is er tijdens de vakanties een animatieteam aanwezig. Bij slecht weer biedt De Boshoek genoeg vermaak door de aanwezigheid van een overdekt zwembad en een wel heel speciale bowlingbaan.

Genieten op de Veluwe

De Veluwe biedt vele bezienswaardigheden om te bezoeken. Denkt u aan het Kröller-Müller museum, Nationaal Park De Hoge Veluwe of de Koningin Julianatoren. Door haar centrale ligging zijn deze attracties eenvoudig bereikbaar vanaf De Boshoek. Wij helpen u graag uw uitstapje te plannen.

De Boshoek is daarnaast omringd door de staatsbossen. Vanaf het vakantiepark zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen of te wandelen.

Houdt u uw vakantie op de Veluwe? Verblijf dan bij vakantiepark De Boshoek.