Recreatiepark De Boshoek
Vakantiehuis 20 personen

Vakantiehuis 20 personen

  • Ruime groepsboerderij op de Veluwe
  • Geschikt voor max. 20 personen
  • Leuke groepsuitjes in de omgeving

Vakantiehuis voor 20 personen op de Veluwe

Staat binnenkort jullie jaarlijkse familieweekend op de planning? Of organiseert u binnenkort een vakantie met vrienden of een teambuilding weekend met uw collega’s? Dan zoekt u vast een grote accommodatie waar u met het hele gezelschap kunt overnachten. Bij Recreatiepark De Boshoek vindt u een leuk vakantiehuis voor 20 personen. Wedden dat u een verblijf in onze groepsboerderij niet snel vergeet? Het 20-persoons vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en biedt genoeg ruimte voor een groepsvakantie op de Veluwe! Vanuit Recreatiepark De Boshoek, gelegen in het leuke stadje Voorthuizen, kunt u allerlei groepsactiviteiten ondernemen. In samenwerking met Events op de Veluwe helpen wij u! Alles is mogelijk voor uw familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! Na een enerverende dag komt u tot rust in uw 20-persoons bungalow.

Vakantiehuis voor 20 personen op De Boshoek

Uw 20-persoons vakantiehuis op de Veluwe telt twee verdiepingen. Zo kunt u zich altijd even terugtrekken en geniet u van veel privacy. De groepsboerderij beschikt in totaal over zes slaapkamers, twee bedsteden en drie badkamers. In de ruime keuken vindt u twee grote eettafels, waar u met de hele groep geniet van een heerlijke zelfbereide maaltijd. Met een ruime tussenkamer en woonkamer, beide voorzien van een tv, biedt de bungalow voldoende ruimte aan 20 personen. Rondom de woning ervaart u veel privacy dankzij een afgesloten tuin en eigen oprit. Tip: probeer de barbecue in de tuin eens uit en geniet van een lekkere maaltijd aan de picknicktafels.

Uw 20-persoons vakantiehuis:

  • Twee verdiepingen
  • Zes slaapkamers en twee bedsteden
  • Drie ruime badkamers 
  • Keuken met twee grote eettafels
  • Woonkamer met open haard en televisie
  • Afgesloten tuin met barbecue

Faciliteiten van De Boshoek

Wat is er eigenlijk te doen tijdens uw verblijf in ons 20-persoons vakantiehuis op de Veluwe? De Boshoek biedt leuke faciliteiten voor jong én oud! Ons animatieteam met Keessie en Willie staat klaar voor de kleintjes, terwijl de papa’s en mama’s ontspannen op het gezellige terras van Western Plaza. ‘s Avonds kunt u hier gezellig met de hele groep een drankje doen! Tijdens uw verblijf in onze bungalow voor 20 personen kunt u ook gebruik maken van ons binnen- en buitenzwembad.

Omgeving van De Boshoek

Uw vakantiehuis voor 20 personen bevindt zich in het hart van de Veluwe! Ontdek de schitterende natuur, maar onderneem ook eens allerlei leuke groepsuitjes in de omgeving. Probeer te ontsnappen uit een escape room, speel de leukste Oud-Hollandse spelletjes met uw groep of huur een E-chopper en ontdek de mooiste routes op de Veluwe! Vanuit Events op de Veluwe organiseren wij het groepsuitje dat precies bij jullie past! Een huisje huren voor 20 personen? Dat doet u bij De Boshoek!