Ontdek de Nieuwe Sportschool op Recreatiepark de Boshoek!

Welkom bij onze gloednieuwe sportschool, een opwindende toevoeging op Recreatiepark de Boshoek!

In samenwerking met Go Health Clubs hebben we een ultramoderne fitnessruimte gecreëerd die is ontworpen om je te inspireren en te ondersteunen bij het behalen van je fitnessdoelen, of je nu een beginner of een doorgewinterde sporter bent.

Wat biedt Go! Health Clubs:

  1. Topklasse Apparatuur: Geniet van de nieuwste fitnessapparatuur voor een complete workoutervaring, van cardio tot krachttraining

  2. Gevarieerde Groepslessen: Doe mee met leuke en energieke groepslessen, begeleid door ervaren instructeurs. Van dans tot yoga, er is voor elk wat wils!

  3. Persoonlijke Begeleiding: Onze deskundige trainers staan klaar om persoonlijke fitnessplannen te maken en je voortgang te monitoren, zodat je het beste uit je workouts kunt halen.

  4. Toegankelijk voor Parkgasten: Of je nu een lid bent of niet, onze sportschool staat open voor alle gasten van Recreatiepark de Boshoek. Een geweldige kans om actief te blijven tijdens je verblijf! Wil jij fit blijven tijdens jouw vakantie, boek dan onderaan de pagina gelijk een workout in.

We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe faciliteit je verblijf nog specialer zal maken. Neem een kijkje, doe mee met een les, of werk op je eigen tempo aan je fitnessdoelen. Voor meer informatie en lidmaatschapsmogelijkheden kun je terecht op de website van Go Health Clubs: https://gohealthclubs.nl/locaties/voorthuizen/

Veel sportplezier!