Kiki en Koen Pluimstaart zijn twee vrolijke eekhoorns en leven in een mooi park vol bomen. Ze zijn er blij en genieten van de lieve kinderen en dierenvriendjes om hen heen. Maar als de boom, waar de eekhoorntjes wonen, plotseling wordt omgezaagd en het hele park moet verdwijnen voor nieuwe huizen, vraagt een vriendelijke meneer of Kiki en Koen bij hem op het park willen wonen. Dit willen ze heel graag!

Nu wonen Kiki en Koen in een gave boomhut op het prachtige vakantiepark. Ze vinden het geweldig, er is zoveel te beleven! Ze hebben al veel vriendjes gemaakt, waar ze elke dag mee kunnen spelen. Word jij ook vrienden met Kiki en Koen? Dan kunnen jullie samen dansen bij de minidisco, knutselen met Kiki in de Pluimstaartenclub of speuren met Koen door de natuur. En kom jij zo af en toe een eikeltje tegen? Dan is deze vast van Kiki en Koen. Ze verstoppen graag eikeltjes over het hele park, zodat ze het hele jaar heerlijke taarten kunnen bakken.

 

Tijdens de officiële schoolvakanties doen Kiki en Koen ook regelmatig mee met de georganiseerde activiteiten! Onze maffe eekhoorn Koen en vrolijke vriendin Kiki beleven zoveel leuke dingen, dat het zonde is als jullie iets moeten missen. Daarom delen zij hun avonturen op de socials van de Boshoek. 

KIKI 🐿️

Kiki is het stoere en slimme zusje van Koen.  
Dol op mooie kleuren, bloemetjes en dansende vlinders.  Ze knutselt graag in de Pluimstaartenclub en is gek op spelletjes. Weet je wat ze het allerleukste vindt? Samen met haar broertje tikkertje spelen tussen de bomen, Kiki is razendsnel. Daarnaast droomt ze ervan om een goede danseres te worden. 

KOEN 🐿️

Koen is het vrolijke en dappere broertje van Kiki. 
Hij is dol op eten zoeken waarmee hij de lekkerste eikeltjestaarten bakt. Koen is graag op avontuur en op zoek naar nieuwe dierenvriendjes om samen mee te speuren of te puzzelen. Wat hij niet leuk vindt is rommel in het bos. Het allerliefste klimt hij in de hoogste bomen om verstoppertje te spelen. Je kan Koen s'nachts wakker maken voor een bord heerlijke dennenappelmoes. 

KIKI EN KOEN

De stoere tweeling Kiki en Koen wonen sinds dit jaar op ons vakantiepark. Ze zijn gek op eten zoeken en verstoppen. Wat jammer dat ze vaak vergeten waar ze het eten verstopt hebben. Daarom staan er nu zelfs boompjes die groeien uit hun vergeten eikeltjes. Kom jij Kiki en Koen een keer opzoeken en help je ze mee met het vinden van de vermiste eikeltjes? Natuurlijk kan je ook lekker komen knutselen en spelen in Dé PluimstaartenClub. Of meedansen tijdens de shows. We hopen je snel te zien.

Mascotte Kiki op Recreatiepark De Boshoek
Mascotte koen

Stuur post naar Kiki & Koen! 📬

Wist je al dat je post kan sturen naar Kiki & Koen?
Vlak bij Western Plaza, staat een grote brievenbus. Elke avond, in schoolvakanties, bekijken Kiki & Koen welke post ze hebben gekregen. Buiten schoolvakanties bekijken ze ook regelmatig welke post ze hebben ontvangen.

Heb je thuis een mooie tekening of brief gemaakt voor Kiki of Koen? Dan kun je hem opsturen naar:
Kiki en Koen
Harremaatweg 34
3781 NJ Voorthuizen

Je krijgt altijd een persoonlijk berichtje van Kiki en Koen terug! Hoe leuk is dat!