Animatieteam voor de kinderen

In ons animatieprogramma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, is er voor iedereen wat leuks te vinden tijdens de vakantie op De Boshoek. Als er geen animatieprogramma of animatieteam is, informeer dan bij de receptie wat er te doen is voor de kinderen.

Gezellige en creatieve Kidsclub

De Kidsclub op Recreatiepark De Boshoek is voor kinderen van 3 tot 12 jaar, in alle officiële schoolvakanties. Kom gezellig dansen en liedjes zingen! Onze mascottes Kiki en Koen maken het extra gezellig! Natuurlijk horen knutselen, spelletjes spelen, theater binnen en buiten hier ook bij! Er gebeurt van alles bij de Kidsclub!

Sport en spel met animatieteam

In alle officiële schoolvakanties organiseert het animatieteam super leuke sport en spel activiteiten. Zo leer je op een leuke manier andere leeftijdsgenoten kennen. Doe mee met knotshockey, het voetbaltoernooi, speurtocht of levend stratego!

Dansen en zingen in het theater

Op het midden van het park bevindt zich ons restaurent, speelpkein en theater. Daar beleven onze mascottes Kiki & Koen spannende avonturen! Er wordt bij het theater gedanst, gezongen en theater gespeeld. De liedjes van de Mini Disco komen vaak voorbij, dus waag een dansje met alle vakantievriendjes!
Voor de Mini Disco worden de kinderen opgehaald met De Pluimstaarten Mobiel. Let even goed op de tijd wanneer de Mobiel bij de PluimstaartenStop stopt om de kinderen op te halen.

 

Jouw Boshoek knutsel

Kies een leuke knutsel, download hem en ga los!

Bellenblazen
Lenteknutsel
Memory
Rolletje voer
Zomerknutsel
Bootje

Jouw Boshoek kleurplaat

Kies een van de kleurplaten, download hem en pak die stiften en kleurpotloden! 

Lente
Zomer
Herfst
Winter