Animatieteam voor de kinderen

In ons animatieprogramma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, is er voor iedereen wat leuks te vinden tijdens de vakantie op De Boshoek. Als er geen animatieprogramma of animatieteam is, informeer dan bij de receptie wat er te doen is voor de kinderen.

Gezellige en creatieve Kidsclub

De Kidsclub op Recreatiepark De Boshoek is voor kinderen van 3 tot 12 jaar, in alle officiële schoolvakanties. Kom gezellig dansen en liedjes zingen! Onze mascottes Keessie en Willie maken het extra gezellig! Natuurlijk horen knutselen, spelletjes spelen, theater binnen en buiten hier ook bij! Er gebeurt van alles bij de Kidsclub!

Met feestdagen en in officiële schoolvakanties rijdt de Keessie-mobiel op de volgende momenten:

  • Vanaf de Keessie-haltes tijdens de parade, voorafgaand aan het theater en MiniDisco. Je kunt de haltes vinden op de plattegrond.

Sport en spel met animatieteam

In alle officiële schoolvakanties organiseert het animatieteam super leuke sport en spel activiteiten. Zo leer je op een leuke manier andere leeftijdsgenoten kennen. Doe mee met knotshockey, het voetbaltoernooi, speurtocht of levend stratego!

Dansen en zingen in het theater

Op het midden van het park bevindt zich Western Plaza. Vlak bij het grote terras is ons theater. Daar beleven onze mascottes Keessie en Willie spannende avonturen! Er wordt bij het theater gedanst, gezongen en theater gespeeld. De liedjes van de Mini Disco komen vaak voorbij, dus waag een dansje met alle vakantievriendjes!
Voor Keessie en Willie’s theater of de Mini Disco worden de kinderen opgehaald met De Keessie Mobiel. Let even goed op de tijd wanneer De Keessie Mobiel bij de Keessie-halte stopt om de kinderen op te halen.

Bekijk animatieprogramma

Mascottes Keessie & Willie van De Boshoek

Maak alvast kennis met Keessie en Willie, al voordat je op vakantie gaat!
Volg hen op hun eigen Facebook-pagina om niks te hoeven missen van hun avonturen.
Op Youtube staan ook al hun avonturen, vlogs en nieuwtjes staan, abonneer je om niets te hoeven missen!

Benieuwd hoe Keessie & Willie bij Recreatiepark De Boshoek terecht zijn gekomen? Lees hier hun verhaal!

Jouw Boshoek knutsel

Kies een leuke knutsel, download hem en ga los!

Bellenblazen
Lenteknutsel
Memory
Rolletje voer
Zomerknutsel
Bootje

Jouw Boshoek kleurplaat

Kies een van de kleurplaten, download hem en pak die stiften en kleurpotloden! 

Lente
Zomer
Herfst
Winter