• Ruime en verharde camperplaatsen
  • Op een 5-sterren camping
  • In de natuur van de Veluwe

Bosrijke camperplaats op de veluwe

Met de camper eropuit in de prachtige natuur van de Veluwe; dat klinkt als een heerlijke vakantie, toch? Bij Recreatiepark De Boshoek bieden wij verharde en ruime camperplaatsen, vanuit je camper kun je genieten van de natuurrijke omgeving van de Veluwe. Op ons park zelf is van alles te beleven; zo hebben wij een binnen- en buitenzwembad, diverse speeltuinen en een animatieprogramma in het hoogseizoen. Vanuit jouw camperplaats ben je zo op de Veluwe waar je de mooiste fiets- en wandelroutes kunt ontdekken. Beleef een onvergetelijke vakantie vanuit jouw camperplaats in de natuur!

 
 

Jouw camperplaats in Gelderland

Onze ruime camperplaatsen bevinden zich centraal op het kampeergedeelte, op slechts een paar meter afstand van het sanitairgebouw. Dit luxe gebouw beschikt over een duurzaam warmwatersysteem, vloerverwarming en vaatwassers. De camperplaatsen zijn omgeven door rustgevende natuur. Ze zijn voorzien van 8 ampère elektra, tv-aansluiting en een watertappunt. Onze camperplaatsen zijn huisdiervriendelijk, je hond is dus ook welkom. Voor kinderen is er een leuke en uitdagende speeltuin aanwezig op het veld.

 

Onze camperplaatsen:

  • Ruime en verharde camperplaatsen
  • 8 ampère elektra en tv-aansluiting
  • Huisdiervriendelijk
  • Midden in de natuur
 
 

To do's in de omgeving van de Veluwe

Op ons recreatiepark is er van alles te beleven voor jong en oud. Zo hebben wij een verfrissend binnen- en buitenzwembad, gave speeltuinen, heerlijke restaurants en zelfs een uitdagende escaperoom. In de schoolvakanties organiseert het animatieteam gezellige activiteiten. Ook in de omgeving valt genoeg te ontdekken. Je kunt heerlijk wandelen en fietsen in de schitterende natuur van de Veluwe. Wanneer je er een dagje opuit wil kun je gaan klimmen bij Klimbos Garderen, aapjes kijken in de Apenheul of een vermakelijke dag beleven bij Kinderpretpark Julianatoren. Gezellige steden in de buurt voor een dagje weg zijn Apeldoorn, Amersfoort en Harderwijk. Wat ga jij doen tijdens je verblijf op de Veluwe?

 
 

Hier zijn wij te vinden:

Dit vroegen eerdere gasten ons:

Kan ik last minute een camperplaats boeken?

Ook wanneer u op het allerlaatste moment nog besluit om er met de camper opuit te trekken kunt u bij De Boshoek terecht. Wij bieden ruime en natuurrijke camperplaatsen die ook last minute te boeken zijn voor een ontspannen natuurvakantie op de Veluwe.

Is deze camping geschikt voor 50-plussers?

Onze camping is zeer geschikt voor 50-plussers. Wij bieden ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties. De natuurrijke en rustige omgeving van de Veluwe is een ideale plek voor wandelingen en fietstochten door het uitgebreide fietsnetwerk.