Recreatiepark De Boshoek
50-plus camping Veluwe

50-plus camping Veluwe

  • Rustige camping op de Veluwe
  • Voor- en naseizoen ideaal voor 50-plussers
  • Uitgebreid fietsnetwerk

50-plus camping op de Veluwe

50-plussers zitten bij Recreatiepark De Boshoek op de juiste plek. In het voor- en naseizoen is het hier heerlijk vertoeven. Je hebt geen last van de drukte en je kunt volledig tot rust komen op onze 50-plus camping op de Veluwe. Je kunt bij ons kamperen op ruime plekken of overnachten in een sfeervolle accommodatie, beide voorzien van alle gemakken. De vele hoogwaardige faciliteiten en de bosrijke omgeving maken jouw seniorenvakantie helemaal compleet. Ontdek de vele fietsroutes vanaf onze seniorencamping op de Veluwe en geniet van veel rust, ruimte, privacy en boordevol natuur bij Recreatiepark De Boshoek!

Seniorencamping op de Veluwe

Het vinden van een 50-plus camping in Nederland kan een uitdaging zijn. Je kunt ophouden met zoeken, want De Boshoek is de ideale 50-plus camping, gelegen op de Veluwe. Je verblijft hier midden in de natuur op een ruime kampeerplek voorzien van elektra, watertoevoer en met mogelijkheid tot privé sanitair. Je beschikt dan over een eigen douche, toilet en wasbak.

Wens je meer luxe en comfort tijdens jouw 50-plus vakantie? Wij bieden ook volledig ingerichte vakantiehuizen geschikt voor maximaal 12 personen, zoals chalets, safaritenten, trekkershutten, bungalows en hotelkamers. Kom je met meer dan 12 personen, dan kun je terecht in onze groepsaccommodatie. Wil je jouw trouwe viervoeter meenemen? Honden zijn van harte welkom op onze 50-plus camping op de Veluwe.

jouw seniorenvakantie in het kort:

✔️ Ruime kampeerplaatsen, ook met privé sanitair

✔️ Vakantiehuizen, glamping en groepsaccommodaties

✔️ Ideale plek om te wandelen en fietsen

✔️ Rustige ligging in de natuur

✔️ Honden zijn welkom

Geliefde periodes bij 50-plussers ⬇️

Wat te doen tijdens jouw 50-plus vakantie?

Recreatiepark De Boshoek is niet voor niets beoordeeld met 5 sterren door de ANWB. De faciliteiten zorgen ervoor dat je je uitstekend vermaakt, ook in het laagseizoen. Trek baantjes in het binnenzwembad of met mooi weer in het buitenbad, speel een potje tennis of schuif aan in een van onze restaurants. Op onze 50-plus camping in Nederland kun je bovendien fietsen huren om de omgeving te ontdekken. Wij hebben een speciale fietsroute via Fietsnetwerk, waarbij je door Putten, Ermelo en Nijkerk fietst. Vergeet ook zeker geen bezoekje te brengen aan Nationaal Park de Hoge Veluwe. Wandel over zandverstuivingen, langs heidevelden en door bossen. Wie weet spot je nog een wild dier. Het is tijdens jouw seniorenvakantie 100% genieten op onze 50-plus camping op de Veluwe.