• Op 12 kilometer van Putten
  • In een bosrijke omgeving
  • Geschikt voor jong en oud

Camping bij Putten

Wanneer je op zoek bent naar een camping nabij Putten, is Recreatiepark De Boshoek een goede keuze. Want onze camping is slechts op 12 kilometer van Putten gelegen. Bij Recreatiepark De Boshoek kun je terecht voor zowel kamperen als een verblijf in een van onze accommodaties. Zo kun je met jouw eigen kampeermiddel op een van onze kampeerplaatsen staan, we bieden zelfs plekken met privé sanitair! Of kies je toch liever voor meer gemak en comfort in een vakantiehuis nabij Putten? Ook met grotere groepen kun je bij ons terecht, in een van onze groepsaccommodaties. Gedurende jouw verblijf is er genoeg te doen. Recreatiepark De Boshoek ligt midden op de Veluwe, volop wandel- en fietsmogelijkheden dus. En op het park zelf vindt je een heerlijk verwarmd binnen- en buitenzwembad! Genoeg redenen om te genieten op Recreatiepark De Boshoek voor een vakantie nabij Putten

 
 

Vakantiepark nabij Putten: To do’s

Wanneer je gaat overnachten op de Veluwe op ons vakantiepark nabij Putten zul je merken dat er genoeg te zien en te beleven valt. Putten biedt een gezellig dorpscentrum met leuke winkels, fijne horeca en een wekelijkse warenmarkt, zeker een bezoek waard dus. Bovendien staat Putten ook wel bekend als ‘Putten Bomendorp’, ons bungalowpark bij Putten is dan ook een goede uitvalsbasis om bijvoorbeeld Landgoed Schovenhorst te ontdekken. Hier vindt je historische bomentuinen, hedendaagse architectuur en zelfs een klimtoren ‘de Bostoren’ waar je een prachtig uitzicht heeft over de wijde omgeving. Voor de kinderen is er een gaaf speelbos. Nog een reden waarom het een goed idee is een huisje te huren nabij Putten: je bent vlak bij de Veluwe waar het prachtig wandelen en fietsen is! Ook kun je rondom Putten mooie wandelroutes door het boerenlandschap volgen, de Klompenpaden lopen en prachtige landgoederen ontdekken. En dit alles is eenvoudig te ondernemen vanuit jouw vakantiehuisje nabij Putten! 

 

jouw vakantie bij Putten

Je hoeft Recreatiepark De Boshoek natuurlijk niet te verlaten om een fijne vakantie nabij Putten te hebben. Wij bieden vele faciliteiten waardoor jong en oud zich zeker zullen vermaken tijdens hun verblijf op ons bungalowpark bij Putten. Plons bijvoorbeeld in een van onze verwarmde zwembaden, zowel binnen als buiten! Of plan een heerlijk momentje me-time in bij onze wellness faciliteiten terwijl de kinderen zich vermaken samen met het animatieteam of in een van de vele speeltuinen op onze camping dicht bij Putten. Op sportief gebied kom je bij Recreatiepark De Boshoek ook niets tekort. Zo kun je bij ons bowlen, midgetgolfen, Formule 1 racen, escaperoomen, tennissen en nog veel meer! En aan het eind van een dag genieten schuif je fijn aan in een van onze restaurants of haal je een hapje eten bij de snackbar. Tot ziens op ons vakantiepark nabij Putten!

 

Onze faciliteiten

  • Verwarmd binnen- en buitenzwembad
  • Animatieteam
  • Wellness
  • In- en outdoor sportvoorzieningen
  • Diverse restaurants
  • Fietsverhuur