Recreatiepark De Boshoek
Camping september

Vakantie september

  • 5-sterren camping op de Veluwe
  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Binnenzwembad

Vakantie vieren in september in de Veluwse natuur

De Boshoek is een unieke  5-sterren camping en vakantiepark gelegen op de Veluwe, waar je heerlijk kunt vertoeven tijdens een vakantie in september. Dankzij de centrale ligging zijn verschillende leuke attracties en bezienswaardigheden in de omgeving gemakkelijk te bereiken. Neem je eigen tent, camper of caravan mee en kampeer op een ruime kampeerplaats midden in de natuur! Of huur een comfortabele accommodatie geschikt voor maximaal 20 personen. Met wie kom jij naar onze camping in september op de Veluwe?

Genieten in september op een 5-sterren camping

Een unieke vakantie in september? Die beleef je bij Recreatiepark De Boshoek! De voordelen van op vakantie gaan in september? Vaak zijn de temperaturen nog aangenaam én bovendien is het veel rustiger dan tijdens de zomervakantie. Je kunt bij ons verblijven in een comfortabel chalet, volledig ingericht vakantiehuis, luxe trekkershut, avontuurlijke safaritent, groepsaccommodatie of mooie hotelkamer. Daarnaast is het mogelijk om te kamperen met 8 ampère elektra, midden in de natuur! Je kunt zelfs kamperen met eigen sanitair binnen handbereik. Zeker weten dat je dus een accommodatie of kampeerplaats naar wens vindt tijdens je veelzijdige vakantie in september op onze 5-sterren camping!

Veelzijdige vakantie in september midden in de natuur

Op onze veelzijdige camping in september kun je gebruik maken van alle parkfaciliteiten; neem een duik in het zwembad, geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant of huur een fiets en ga eropuit. Ook is de omgeving zeker de moeite waard om te bezoeken. Vanaf onze camping loop je zo een van de mooiste natuurgebieden van Nederland in; De Hoge Veluwe. Maak een ontspannen wandeling of fiets door de dichte bossen; wie weet spot je wel een hertje! Of bezoek Julianatoren in Apeldoorn, Dolfinarium in Harderwijk of het Klimbos in Garderen; veel plezier is hier gegarandeerd voor jonge gezinnen maar ook voor 50-plussers Kortom, op en rondom De Boshoek is genoeg te beleven voor zowel jong als oud.

Onze faciliteiten in het kort

✦ Fietsverhuur en e-chopper verhuur

✦ Voetbiljart en midgetgolf

✦ Smakelijk restaurant 

✦ Jeu de boules

✦ Manege Stal Jacobs