Fietsverhuur tijdens vakantie

Op De Boshoek kun je bij de receptie een fiets huren. Je kunt er heerlijk op uit op de prachtige Veluwe! Fijn met z'n tweetjes of gezellig met de kinderen. Want er is zo veel moois te ontdekken in de omringende bossen van Staatsbosbeheer!

Diverse fiets- en wandelroutes op de Veluwe

De Veluwe heeft prachtige routes! Zowel korte routes van 1 uur als complete dagtours. Hoelang wilt u genieten van al dat moois wat de Veluwe u te bieden heeft?

Vanuit Voorthuizen kunt u alle kanten op. Zowel richting Ede, waar u kunt genieten van prachtig heidelandschap, als richting Garderen en Harderwijk, waar u tussen de bossen door naar het water toe rijdt.

Ook Amersfoort en Apeldoorn zijn goed te bereiken en bieden een diversiteit aan natuur aan, waar u uitermate goed van kan genieten tijdens een van de routes.

Welke route rijdt u?

Onze receptie helpt u graag bij het kiezen van uw favoriete route. Er zijn diverse routekaarten die u kosteloos mee kunt nemen. Ook bieden wij betaalde routes aan. En lokale kennis en passie van onze receptiemedewerkers is uiteraard kosteloos.