Fietsverhuur tijdens vakantie

Op De Boshoek kun je bij de receptie een fiets huren. Je kunt er heerlijk op uit op de prachtige Veluwe! Fijn met z'n tweetjes of gezellig met de kinderen. Want er is zo veel moois te ontdekken in de omringende bossen van Staatsbosbeheer! Reserveren vooraf is niet nodig. 

Diverse fietsroutes op de Veluwe

De Veluwe heeft prachtige fietsroutes! Zowel korte routes van 1 uur als complete dagtours. Hoelang wil jij genieten van al dat moois wat de Veluwe te bieden heeft?

Vanuit Voorthuizen kan alle kanten op. Zowel richting Ede, waar je kunt genieten van prachtig heidelandschap, als richting Garderen en Harderwijk, waar u tussen de bossen door naar het water toe rijdt.

Ook Amersfoort en Apeldoorn zijn goed te bereiken en bieden een diversiteit aan natuur aan, waar je goed van kan genieten tijdens een van de routes.

Routes via Routiq

Ben je bekend met de Routiq app of route.nl? We hebben hier diverse routes voor je uitgezet die je kan downloaden en gebruiken. 

Welke route fiets jij?

De receptie helpt adviseert je graag bij het kiezen van jouw fietsroute. Er zijn diverse routekaarten die je kosteloos mee kunt nemen. Ook bieden wij betaalde routes aan. En de lokale kennis en passie van onze receptiemedewerkers is uiteraard kosteloos.