Recreatiepark De Boshoek
Sinterklaas
    Pietenbrigade
    Toverpiet's Sinterklaasshow
    Pepernoten bakken
    18 november t/m 3 december

Vier sinterklaas op Recreatiepark De Boshoek 🎁 ✨

Heb je nog geen plannen voor Sinterklaas? Kom dan Sinterklaas vieren tijdens een van de Sinterklaas Weekenden van 18 november tot 3 december bij Recreatiepark De Boshoek.

Laat je betoveren door ons feestelijke Sinterklaas weekendarrangement, inclusief een scala aan pietenactiviteiten, een authentiek pietendorp, spectaculaire shows, een Sinterklaas borrelbox en natuurlijk een bezoek van de enige echte Sint en zijn vrolijke pieten!

Voor de (klein)kinderen is er altijd iets te beleven, of het nu gaat om een verfrissende duik in ons overdekte zwembad, een spannende bowlingwedstrijd, razendsnelle avonturen in de Racelounge, of een uitdagende ontsnapping uit onze digitale escape room. 's Avonds kunnen jullie samen genieten van een heerlijk diner in ons kindvriendelijke restaurant!

Het Sinterklaasweekend arrangement 🤩

Tijdens het Sinterklaasweekend bij Recreatiepark de Boshoek is er voor jong en oud volop plezier te beleven! Kinderen kunnen hun schoentje zetten in afwachting van Sinterklaas, terwijl ze genieten van de betoverende Sinterklaas show van ToverPiet. De Pieten gym staat klaar om kleine acrobaten te verwelkomen, en avonturiers kunnen deelnemen aan de spannende PietenSpeurtocht in het Pietendorp.

Voor de cadeauliefhebbers is er de Pieten Brigade die zorgt voor verrassingen, terwijl de creatieve geesten zich kunnen uitleven tijdens het Knutselfestijn. En wat is Sinterklaas zonder pepernoten? Samen pepernoten bakken is een smakelijk hoogtepunt van het weekend.

Kortom, het Sinterklaasweekend bij Recreatiepark de Boshoek is een feest voor iedereen, met activiteiten variërend van schoentje zetten tot knutselen en speuren, waarbij de magie van Sinterklaas centraal staat!

 

beoordeeld met een 8,2 | De ervaring van...

"Wij waren er tijdens het Sint weekend. Het Pietendorp, het Pietenbezoek en vooral ook de Sinterklaas voorstelling in de Kidsclub waren echt ontzettend leuk!" - Myrthe J. verbleef in een 5-10-persoons bungalow Bunckman

Boek jouw verblijf tijdens sinterklaas ✨