Recreatiepark De Boshoek
Vakantiepark Gelderland

Vakantiepark Gelderland

  • Kindvriendelijk vakantiepark in Gelderland
  • Binnen- en buitenzwembad
  • 5-sterren ANWB Top Camping

Uitstekend vakantiepark in Gelderland

Jouw vakantie vieren in Gelderland is altijd een goed idee! Verblijf centraal in deze schitterende provincie bij Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen. Ons ruim opgezette en zeerĀ kindvriendelijkeĀ vakantiepark in GelderlandĀ is dĆ©Ā plek waar jong en oud een onvergetelijke tijd beleven. Op ons vakantiepark met binnen- en buitenzwembad, animatie, wellness en activiteiten kun jeĀ jeĀ compleet ontspannen, maar ook sportief inspannen. Met de Veluwe als achtertuin, het uitgebreide aanbodĀ  aan verblijfsmogelijkheden, de uitstekende faciliteiten en de centrale ligging is De Boshoek de ideale bestemming voor een heerlijkeĀ vakantie in Gelderland! NietĀ voor niets zijn wij erkend als 5-sterren ANWB Top Camping.

jouw verblijf op ons bungalowpark in Gelderland

Wil jeĀ een midweekĀ of weekendje weg met jeĀ partner, of heerlijk op vakantie met het gezin? Op ons recreatiepark in Gelderland vindĀ jeĀ gegarandeerd een accommodatie die bij uw wensen past. Verblijf in een knusse trekkershut, een gezellig chalet of huur een sfeervolle bungalow voor 2, 4 of 6 personen. Ook grote families of vriendengroepen kunnen bij ons vakantie vieren in Gelderland. JeĀ kunt op ons bungalowpark op de Veluwe een groepsaccommodatie huren voor 16, 20 of 24 personen inclusief wellness.

Wil jeĀ met jeĀ eigen tent, camper of caravan kamperen? Dan kun jeĀ terecht op een van de ruime kampeerplekken. Wie van iets meer luxe en comfort houdt, kan ook ā€˜glamperenā€™ in een luxe safaritent of overnachten in hetĀ hotel. Dankzij het complete aanbod op ons bungalowpark in Gelderland is er voor elk wat wils.

Onze faciliteiten

šŸŽ³Ā Bowlingbaan
šŸŽ­ Animatieteam
šŸŠā€ā™€ļø Binnen- en buitenzwembad
āš½ Sport- en speelvelden
šŸ§–ā€ā™€ļø Wellness
šŸš“ā€ā™‚ļø Fietsverhuur

Vakantie vieren in Gelderland

Ben jeĀ op zoek naar een vakantiepark op de Veluwe waar ontspanning en plezier optimaal samenkomen?Ā Ons vakantiepark in Gelderland biedt tal van luxe faciliteiten en voorzieningen die een heerlijke vakantie garanderen. Jong en oud beleeft niet uren maar dĆ”gen waterpret in onze binnen- en buitenzwembaden.Ā Ook kunnen de kinderenĀ meedoen aan allerlei activiteiten bij ons animatieteam of heerlijkĀ spelen inĀ de speeltuinen. En dat allemaal terwijl jijĀ lekker de ontspanning op zoekt bij onze wellness of horeca. Dat is pas genieten!

Ons bungalowpark in GelderlandĀ is ideaal gelegen voor een afwisselende vakantie. Dankzij onze centrale ligging in Voorthuizen,Ā kunt u leuke steden, attracties en bezienswaardighedenĀ makkelijk bezoeken. Direct vanaf het park lopen diverse wandel- en fietsroutes door de natuur, maar de echte natuurliefhebber maakt een uitje naar Nationaal Park de Hoge Veluwe om de ā€˜Big Fiveā€™ te spotten. Cultuurliefhebbers maken een uitstapje naar het beroemde Krƶller-MĆ¼ller museum of Paleis het Loo, en gezinnen met kinderen beleven een onvergetelijke dag in Koningin Julianatoren, het Dolfinarium of Burgerā€™s Zoo. Wat jeĀ ook wilt gaan doen, vanaf ons recreatiepark in Gelderland is er genoeg te ondernemen!

8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.

Veelgestelde vragen ā¤µ

šŸ—“ļø Wat zijn de ideale periodes om vakantie te vieren in Gelderland?

Bij Recreatiepark de Boshoek kun jeĀ het hele jaar door vakantie vieren in eigen land. Van eenĀ heerlijk paasweekend, een lange zomervakantie tot aan een midweek weg met Kerst. Bij ons vakantiepark in Gelderland beleef jeĀ in elk seizoen een onvergetelijke vakantie!

šŸ¤øā€ā™‚ļø Wat is een leuk vakantiepark in Gelderland voor kinderen?

Een onvergetelijke tijd met jeĀ kinderen beleef jeĀ bij Recreatiepark de Boshoek. Met een heerlijk binnen- en buitenzwembad, enthousiast animatieteam, leuke sport- en speelvelden en diverse horecagelegenheden hoeven jijĀ en jeĀ gezin zich geen moment vervelen tijdens jullieĀ vakantie in Gelderland.

šŸ“ Wat zijn de verblijfsmogelijkheden op een recreatiepark in Gelderland?

Wanneer jeĀ voor een vakantie kiest op ons recreatiepark in Gelderland heb jeĀ een ruime keuze uit verblijfsmogelijkheden. Kampeer midden in de natuur, ontspan in eenĀ accommodatie, overnacht in een hotelkamer of ontdek onze luxe safaritenten op de Veluwe!

šŸ¶ Kan ik op een bungalowpark in Gelderland terecht met mijn hond?

Voor een vakantie met jeĀ hond kun jeĀ terecht bij Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen. Op ons bungalowpark in Gelderland zijn er diverse kampeerplaatsen en een aantal accommodaties waar jeĀ hond van harte welkom is en dat ook nog eens midden op de Veluwe. Ontdek nu zelf ons vakantiepark met de hond!