Vier ook jouw actieve vakantie in Nederland bij Recreatiepark De Boshoek. Geniet van een actief weekendje weg in een van onze accommodaties. Samen met gezin, of met vrienden of familie. Combineer dit met een van de activiteiten om jouw actieve vakantie compleet te maken!

Bekijk alle activiteiten!

Op ons platform Events op de Veluwe kun je alle activiteiten reserveren!

Uitje op de Veluwe!
 

Bowlen

Ga met jouw gezin of familie de strijd aan op de Bowlingbaan in Voorthuizen! Speel interactieve spellen met elkaar of tegen de naastgelegen Bowlingbaan.
 
 
 
 

Buggyrijden

Kies een van de buggy arrangementen voor jouw actieve gezinsuitje op de Veluwe. Ga gezellig BBQ-en, lunchen of laat je verrassen! Leuk voor jong en oud!
 
 
 
 

Dinerspel

Ga met jouw hele familie genieten van heerlijk eten en een goed gevulde spelshow! Kies een van de spelshows passend bij jullie gezelschap. Grote en kleine groepen!
 
 
 

Trouwen in Voorthuizen

Uiteraard kunt u bij Recreatiepark De Boshoek uw bruiloft vieren! Wij denken graag met u mee hoe wij uw genodigden kunnen vermaken, bedienen en serveren. Ook kunnen we een arrangement creeëren door uw gasten een comfortabele nacht aan te bieden. 

Meer over Trouwen bij De Boshoek

 
 
Trouwen bij de boshoek
 
 

Een aantal van onze activiteiten organiseren wij in samenwerking met Klimbos Garderen, Bedrijfsfeest.nl, Lasermaxx en de VeluweSpecialist.