Vier ook uw actieve vakantie in Nederland bij Recreatiepark De Boshoek. Geniet van een actief weekendje weg in een van onze accommodaties. Samen met gezin, of met vrienden of familie. Combineer dit met een van de activiteiten om uw actieve vakantie compleet te maken!

Bowlen

Gezellig met z’n allen bowlen. Tijdloos en vermakelijk! Of u nu met 4- of 40 personen bent. Sfeer is er altijd in de grot van Bedrock Bowling.
 
 
 
 
 
 
 

Buggyrijden

Kies een mooie route door het ruime buitengebied van Voorthuizen. Combineer deze stoere rit met een van de vele arrangementen!
 

Overige activiteiten

Per categorie weergegeven

 
 
 
 

Dinerspel

De gezellige combinatie van heerlijk eten in diverse stijlen met een groepsactiviteit in de vorm van dinerspel. Genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap!
 
 
 
 
 
 
 

Trouwen in Voorthuizen

Uiteraard kunt u bij Recreatiepark De Boshoek uw bruiloft vieren! Wij denken graag met u mee hoe wij uw genodigden kunnen vermaken, bedienen en serveren. Ook kunnen we een arrangement creeëren door uw gasten een comfortabele nacht aan te bieden. 

Meer over Trouwen bij De Boshoek

Trouwen bij De Boshoek
 
 
Trouwen bij de boshoek

Een aantal van onze activiteiten organiseren wij in samenwerking met Klimbos Garderen, Bedrijfsfeest.nl, Lasermaxx en de VeluweSpecialist.

 LaserMaxx lasertag