Recreatiepark De Boshoek

Restaurant op Recreatiepark De Boshoek

Restaurant op Recreatiepark De Boshoek

Tijdens jouw verblijf op Recreatiepark De Boshoek kun je heerlijk een hapje eten in ons restaurant: Western Plaza. 

Ook is het mogelijk om gratis gebruik te maken van de WiFi. Zo kun je heerlijk plaats nemen met je laptop om werk te verrichten onder het genot van een kop koffie of een heerlijke lunch.

Restaurant Western Plaza

Midden op de Veluwe in het hart van De Boshoek bevindt zich Western Plaza; een restaurant waar gezelligheid gecombineerd wordt met diverse culinaire gerechten.

Je kunt bij ons terecht voor lunch en diner, maar ook om te borrelen. In ons mooie, stijlvol ingerichte restaurant, maar ook op ons ruime terras. Kom je alleen voor een lekker glas wijn, een heerlijke cocktail of een kop koffie? Je bent van harte welkom!

Ook kun je hier terecht voor diverse activiteiten om jouw dag- of avondprogramma tot een succes te brengen. Denk hierbij aan buggyrijden, escaperoom en nog veel meer!

En natuurlijk kun je bij ons bowlen! Wij hebben 4 interactieve bowlingbanen waarop je verschillende spellen kunt spelen. Ga met elkaar de strijd aan of win van de naastgelegen baan! Bestel ondertussen een drankje via het touchscreen, direct vanaf de bowlingbaan. Uiteraard kun je jouw bowlingavontuur combineren met onze eetmogelijkheden. Bekijk hier onze Bowlingarrangementen.

Vier jouw verjaardag, jubileum of vrijgezellenfeest in Voorthuizen

Wat jouw dag nog completer maakt is een van de arrangementen die Western Plaza jou kan bieden. Van stoere buggy’s en quads tot dinershows en Oud Hollandse tafelspellen. Tal van mogelijkheden om naast jouw lunch of diner de dag volledig op jouw wensen af te stemmen.

Ben jij op zoek naar een gezellige bar/eetcafé voor een borrel of een grote zaal voor een receptie of feestavond? Western Plaza biedt jou diverse mogelijkheden om jouw dag- of avondprogramma tot een succes te brengen. Ideaal voor uw familiedag, groepsuitje of vrijgezellenfeest!

Tijdens jouw vakantie is lekker eten erg belangrijk. Maak het jezelf gemakkelijk en kies een van de vele arrangementen in combinatie met een lekkere maaltijd. Met een groot aanbod aan ontbijt, lunch, diner of buffet arrangementen zijn wij er zeker van dat we aan uw wensen kunnen voldoen. De portemonnee is natuurlijk ook belangrijk, daarom hebben wij voor elk budget een oplossing. Heb je specifieke wensen? Ook dit verzorgen wij graag voor je. Neem dan contact op met telefoonnummer 0342-471297.

Organiseer jouw uitje met vrienden of familie in Voorthuizen

Openingstijden

Hier vind je alle actuele openingstijden van de faciliteiten op recreatiepark De Boshoek.
Lekker tafelgrillen op De Boshoek in Voorthuizen
Diverse buffetten voor kleine en grote groepen bij De Boshoek in Voorthuizen
Heerlijk a la carte eten in Western Plaza in Voorthuizen