Restaurants op Recreatiepark De Boshoek

Tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek kunt u heerlijk een hapje eten in een van onze restaurants: Restaurant Proef! en Eetcafé Western Plaza. Elke met hun eigen stijl en aanbod.

Bij Western Plaza hebben we gratis WiFi.

Reserveer een tafeltje

Tafelgrill op zondag in september/oktober

In september en oktober kun je op zondag geen a la carte reserveren, maar wel tafelgrillen! Reserveer minimaal 24 dagen van tevoren.

Eetcafé Western Plaza

Midden op de Veluwe in het hart van De Boshoek bevindt zich Western Plaza; een eetcafé waar gezelligheid gecombineerd wordt met een lekkere hap, borrel en diverse mogelijkheden om uw dag- of avondprogramma tot een succes te brengen.

Uit eten in Voorthuizen met leuke activiteit

De het eetcafé kunt u genieten van diverse plategerechten, buffetten, diverse pizza & pasta’s en uiteraard een lekker dessert. Bekijk hier de menukaart.

Ga gezellig bowlen en eten in Voorthuizen

En natuurlijk kunt u bij ons bowlen! Wij hebben 4 interactieve bowlingbanen waarop u verschillende spellen kunt spelen. Ga met elkaar de strijd aan of win van de naastgelegen baan! Een geheel vernieuwd idee, helemaal van deze tijd! Bestel ondertussen een drankje via het touchscreen, direct vanaf de bowlingbaan. Zodat u zich helemaal kunt focussen op uw spel, uw gezelschap en een gezellige middag of avond kunt beleven! Uiteraard kunt u uw bowlingavontuur combineren met onze eetmogelijkheden. Bekijk hier onze Bowlingarrangementen.

Vier uw verjaardag, jubileum of vrijgezellenfeest in Voorthuizen

Wat uw dag nog completer maakt is een van de arrangementen die Western Plaza u kan bieden. Van stoere buggy’s en quads tot dinershows en Oud Hollandse tafelspellen. Tal van mogelijkheden om naast uw lunch of diner de dag volledig op uw wensen af te stemmen.

 

Bent u op zoek bent naar een gezellige bar/eetcafé voor een borrel of een grote zaal voor een receptie of feestavond? Western Plaza biedt u diverse mogelijkheden om uw dag- of avondprogramma tot een succes te brengen in combinatie met een activiteit voor kleine en grote groepen. Ideaal voor uw familiedag, groepsuitje of vrijgezellenfeest!

Tijdens uw vakantie is lekker eten erg belangrijk. Maak het uzelf gemakkelijk en kies een van de vele arrangementen in combinatie met een lekkere maaltijd. Met een groot aanbod aan ontbijt, lunch, diner of buffet arrangementen zijn wij er zeker van dat we aan uw wensen kunnen voldoen. De portemonnee is natuurlijk ook belangrijk, daarom hebben wij voor elk budget een oplossing. Heeft u specifieke wensen? Ook dit verzorgen wij graag voor u. Neem dan contact op met telefoonnummer 0342-471297.

Organiseer uw uitje met vrienden of familie in Voorthuizen

Openingstijden

Hier vind je alle actuele openingstijden van de faciliteiten op recreatiepark De Boshoek.
 
Lekker tafelgrillen op De Boshoek in Voorthuizen
Diverse buffetten voor kleine en grote groepen bij De Boshoek in Voorthuizen
Heerlijk a la carte eten in Western Plaza in Voorthuizen