Een wellness vakantie in Nederland is de manier om uw lichaam en geest in balans te brengen. Bij De Boshoek op de Veluwe kunt u niet alleen genieten van de natuur en de leuke activiteiten, maar ook van de wellness faciliteiten op de camping en het park. Laat u lekker verwennen terwijl uw kinderen opgevangen worden door het animatieteam. De wellness faciliteiten zijn voor zowel de camping bezoekers als vakantiegangers met een bungalow toegankelijk. Het voordeel van een wellness vakantie in Nederland is dat u uw vakantie met het gezin of vrienden kan afwisselen met tijd voor uzelf!

U kunt uzelf verwennen met een bezoekje aan:

  • Onze sauna
  • Het Turks stoombad
  • De Kapsalon en nagelstudio
  • De zonnestudio

Openingstijden sauna en Turks stoombad
Grenzend aan het overdekte zwembad vindt u een sauna en Turks stoombad. Tijdens de kindervakanties zijn ze dagelijks geopend, buiten de vakanties gelden onderstaande openingstijden:
Vrijdag    17.00 – 20.00
Zaterdag 11.00 – 20.00
Zondag    09.00 – 20.00

U kunt ook kiezen om tijdens uw wellness vakantie in Nederland een afspraak te maken met Wilma Groeneveld van Just Beauty nail & hair Kapsalon en nagelstudio (06-49038428 / www.justbeauty.nl). Zij komt gewoon naar De Boshoek als u dat fijn vindt! Genieten van zon zonder zon? In de zonnestudio bent u het hele jaar door welkom. De zonnestudio is altijd bereikbaar. Voor € 4,55 borg schaft u de toegangssleutel aan, waarmee u de studio kunt gebruiken wanneer u wilt.

Bruiners

  • Supersnelbruiner: per 15 minuten 1 munt
  • Turbobruiner: per 15 minuten 1 munt

Wellness vakantie bij De Boshoek

Naast de wellness faciliteiten die we op ons park aanbieden, kunt u er ook voor kiezen om een wellness bungalow te huren. U heeft dan beschikking over een eigen zwembad, een jacuzzi en een infraroodsauna in het huisje. U kunt dan op uw gemakje relaxen zonder afleiding van andere mensen. Onze wellness bungalow is geschikt voor grotere groepen tot 18 personen. Wij raden u aan deze gewilde bungalow tijdig te reserveren zodat u gegarandeerd kan genieten van een heerlijke wellness vakantie in Nederland.

Meer Faciliteiten

Ponyclub

Ponyrijden en Paardrijden op de Veluwe? Bekijk de vele opties van Recreatiepark De Boshoek en boek uw rit.

Restaurants

Tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek kunt u heerlijk een hapje eten in een van onze restaurants: Groepsrestaurant Proef! en Eetcafé Western Plaza. Elke met hun eigen stijl en aanbod.

Minimarket

In de Minimarket vindt u een assortiment aan: vers afgebakken broodjes, levensmiddelen, kampeerartikelen en speelgoed.

Receptie

Heerlijk op vakantie in Nederland! De Boshoek is een veelzijdig vakantiepark dat centraal gelegen op de Veluwe ligt in het dorp Voorthuizen. Wij helpen u graag te genieten van dit prachtige vakantiepark midden in de natuur.

Vakantiecoach

Laat u verrassen door de benadering van onze vakantiecoach en proef de positieve sfeer op De Boshoek.

Animatieteam

De leukste kindercamping in Nederland op de Veluwe met animatieteam. Speciaal opgeleid om uw kinderen een aantal onvergetelijke uren te bezorgen.

Keessie en Willie

Dit zijn de mascottes van Recreatiepark De Boshoek: Keessie en Willie! Samen beleven zij allerlei avonturen en delen deze graag met jullie. Ook kun je hier leuke kleurplaten en knutsels downloaden. Beleef je ook alle avonturen met Keessie en Willie mee?

Service

Bij de ingang van De Boshoek ziet u de receptie. Ons enthousiaste team staat 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Kinderboerderij

Lekker knuffelen met de dieren bij de Ponyclub: pony's, paarden, konijnen en cavia's. Help je mee met voeren? Vlakbij is een super grote speeltuin!

Spelen, sport & spel

Op Recreatiepark De Boshoek zijn spelen, sport en spel belangrijk. Daarom zijn er veel voorzieningen, voor jong en oud.

Zwembad

Al regent het buiten, in het sfeervolle, mediterrane zwembad van Recreatiepark De Boshoek is het altijd fijn. Is het mooi weer? Spring dan in het buitenbad!