Naast de ontvangst van de gasten, kunt u bij ons terecht voor informatie over de diversiteit aan dierentuinen, musea, pretparken en gezellige plaatsen de De Veluwe u te bieden heeft. Er is een uitgebreide folderkast met folders uit de hele omgeving en een digitale Veluwe informatiezuil.

Draadloos WIFI internet

Over het hele park kunt u beschikken over een internet verbinding. U kunt de codes voor toegang tot internet op de receptie verkrijgen tegen betaling.

Bedlinnen

Tijdens uw boeking kunt u kiezen om bedlinnen per persoon bij te boeken. Tegen betaling zorgen wij ervoor dat er bedlinnen in uw accommodatie aanwezig is. Dekbedden en kussens zijn er altijd aanwezig. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen bedlinnen mee te nemen.
Het is ook mogelijk dat u kiest voor de opmaakservice. Wij zorgen ervoor dat de bedden in uw accommodatie opgemaakt zijn.

  • Bedlinnen/dekbedhoespakket € 7,50 per persoon
  • Bedlinnen/dekbedhoespakket + opgemaakt bed € 12,50 per persoon

Heeft u al geboekt, maar wilt u bedlinnen bijboeken? Neem contact met ons op en we maken uw reservering compleet. 0342-471297 of info@deboshoek.nl

Wasserette

Op het park vindt u 2 wasserettes met professionele was en droog machines.

Fietsverhuur

De bosrijke Veluwe heeft diverse fietsroutes uitgezet om van knooppunt tot knooppunt te fietsen via genummerde borden. Bij de knooppunten staat informatie over het netwerk in de regio. Alle toeristische fietspaden en rustige weggetjes zijn in kaart gebracht en met elkaar verbonden. U bepaalt dus zelf de gewenste fietsroute en afstand. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop! U huurt al een fiets vanaf € 9,50 per dag.

Fietsen op de Veluwe | Recreatiepark De Boshoek
Voorthuizen op de Veluwe | Recreatiepark De Boshoek
Fiets huren op de Veluwe | Recreatiepark De Boshoek

Meer Faciliteiten

Ponyclub

Ponyrijden en Paardrijden op de Veluwe? Bekijk de vele opties van Recreatiepark De Boshoek en boek uw rit.

Restaurants

Tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek kunt u heerlijk een hapje eten in een van onze restaurants: Groepsrestaurant Proef! en Eetcafé Western Plaza. Elke met hun eigen stijl en aanbod.

Minimarket

In de Minimarket vindt u een assortiment aan: vers afgebakken broodjes, levensmiddelen, kampeerartikelen en speelgoed.

Receptie

Heerlijk op vakantie in Nederland! De Boshoek is een veelzijdig vakantiepark dat centraal gelegen op de Veluwe ligt in het dorp Voorthuizen. Wij helpen u graag te genieten van dit prachtige vakantiepark midden in de natuur.

Vakantiecoach

Laat u verrassen door de benadering van onze vakantiecoach en proef de positieve sfeer op De Boshoek.

Animatieteam

De leukste kindercamping in Nederland op de Veluwe met animatieteam. Speciaal opgeleid om uw kinderen een aantal onvergetelijke uren te bezorgen.

Keessie en Willie

Dit zijn de mascottes van Recreatiepark De Boshoek: Keessie en Willie! Samen beleven zij allerlei avonturen en delen deze graag met jullie. Ook kun je hier leuke kleurplaten en knutsels downloaden. Beleef je ook alle avonturen met Keessie en Willie mee?

Kinderboerderij

Lekker knuffelen met de dieren bij de Ponyclub: pony's, paarden, konijnen en cavia's. Help je mee met voeren? Vlakbij is een super grote speeltuin!

Spelen, sport & spel

Op Recreatiepark De Boshoek zijn spelen, sport en spel belangrijk. Daarom zijn er veel voorzieningen, voor jong en oud.

Wellness

Kapsalon, nagelstudio, sauna, Turks stoombad en een binnen- en buitenzwembad. Kom heerlijk tot rust in onze wellnessfaciliteiten op De Boshoek.

Zwembad

Al regent het buiten, in het sfeervolle, mediterrane zwembad van Recreatiepark De Boshoek is het altijd fijn. Is het mooi weer? Spring dan in het buitenbad!