Paardrijden op de Veluwe

Paardenvakantie op de Veluwe: een echte traktatie voor u en uw kinderen! Op de Ponyclub van De Boshoek vindt u vriendelijke en goed verzorgde pony’s en paarden die gewend zijn aan kinderen.

Leuke activiteiten in schoolvakanties op de Ponyclub

Op de Ponyclub op De Boshoek zijn er iedere schoolvakantie leuke activiteiten te doen! Zo kun je jouw diploma halen, kunstjes doen met de pony's en mee helpen met het verzorgen van alle dieren bij de Ponyclub!

Activiteiten voor alle leeftijden

 • Knuffelmomentje - alle leeftijden
  Kom kennismaken met alle dieren van de Ponyclub en knuffelschuur. Lekker knuffelen met alle dieren. Deze activiteit is kosteloos en kan alleen met begeleiding van een medewerker van de Ponyclub.
 • Voeren met de boerin - alle leeftijden
  Kom gezellig helpen met het voeren van alle dieren op de Ponyclub! Deze activiteit is kosteloos en kan alleen met begeleiding van een medewerker van de Ponyclub.
 • Ritje met paard en wagen - alle leeftijden
  € 5,- per rit. Inschrijving verplicht.

  Altijd al een keer mee willen rijden met een paard en wagen? We rijden met elkaar een rondje om Recreatiepark De Boshoek. Papa's, mama’s, opa’s en oma’s zijn allemaal welkom. De rit duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Voor deze activiteit wordt een bijdrage gevraagd en is inschrijving verplicht. Een rit met paard en wagen kan alleen met begeleiding van een medewerker van de Ponyclub. Ben je jonger dan 4? Dan is het ritje voor jou gratis!

Reserveer direct via mail

Of bel ons tussen 9:00 en 17:00 op +31 (0) 6 10260733

Rijles in zomervakantie 2019

Alleen tijdens de zomervakantie van 2019 kun je op woensdag een losse rijles reserveren. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Voor een rijles betaal je € 15,50 p.p. per les.

Reserveer rijles

Ponyrijden, kunstjes en wandelen

 • Ponyclub diploma - vanaf 4 jaar
  € 7,50 p.p. Inschrijving verplicht.

  Beginnende of al gevordere ruiter? Kinderen kunnen in één dag op hun eigen niveau nog meer leren over ponyrijden en het verzorgen van pony's. Je krijgt zelfs een diploma Hoefijzer, Hoefzilver of Hoefgoud! Voor deze groepsactiviteit betaal je deelnamekosten.
 • Campingritje - 3 t/m 8 jaar 
  € 0,50 per rondje. Inschrijving verplicht.

  Voor de jongste paardenfans kun je een campingritje maken op jouw favoriete pony! Kinderen jonger dan 3 mogen uiteraard ook even op een pony zitten en een leuke foto maken. Voor deze activiteit wordt een kleine bijdrage gevraagd en kan alleen met begeleiding van een medewerker van de Ponyclub.
 • Wandelpony - vanaf 6 jaar 
  € 2,50 per rondje. Inschrijving verplicht.

  Ga je mee een wandeling maken op een pony? We gaan met z'n allen lekker het bos in! Tijdens de ponywandeling wisselen we in de groep de rijders op de pony's, zodat iedereen aan de beurt komt. Voor deze activiteit wordt een bijdrage gevraagd en kan alleen met begeleiding van een medewerker van de Ponyclub.
 • Voltige - vanaf 4 jaar
  € 2,50 per rondje. Inschrijving verplicht.

  Voltige is eigenlijk kunstjes doen op het paard, je kunt erop liggen, op je knieen zitten en sommige kinderen durven er zelfs op te staan! Voor deze activiteit wordt een bijdrage gevraagd en kan alleen met begeleiding van een medewerker van de Ponyclub.

Weersomstandigheden

Bij extreme weersomstandigheden zoals temperaturen boven 25 graden, onweer of vrieskou worden de activiteiten van de Ponyclub aangepast.

Activiteiten buiten schoolvakanties

Buiten alle schoolvakantie is er natuurlijk genoeg te beleven op de Ponyclub op De Boshoek. Zo kun je groepslessen reserveren. In kleine groepen, ingedeeld op niveau, kun je nog meer leren over paardrijden. Er zijn lesgroepen voor kinderen en volwassenen. 

Wil je bekender worden met de paardentaal? Met de horsemanship training leer je alles over de communicatie tussen jou en het paard! 

Reserveer een les buiten de schoolvakantie

Of bel ons tussen 9:00 en 17:00 op +31 (0) 6 10260733

Huisregels op de Ponyclub

Lees hier de huisregels die gehanteerd worden op de Ponyclub.
Bij Ponyclub De Boshoek gelden de algemene voorwaarden van de Ponyclub.

Benieuwd naar een aantal van onze pony’s?

Bekijk ze hieronder!

 
Openingstijden
Openingstijden

Openingstijden

Hier vind je alle actuele openingstijden van de faciliteiten op recreatiepark De Boshoek.