Huifkartocht over de Veluwe

Genieten op een unieke manier, een schitterende huifkartocht over de Veluwe is geschikt voor de hele familie. Na de ontvangst maakt u een rustieke tocht van anderhalf uur door de uitgestrekte bossen.

Buffet

Grill & BBQ

Diner

Lunch

Huifkar los

Huifkartocht over de Veluwe – uniek genieten

Genieten op een unieke manier, een schitterende huifkartocht over de Veluwe is geschikt voor de hele familie. Na ontvangst maakt u een rustieke tocht van anderhalf uur door de uitgestrekte bossen en geniet u van de Veluwe.

Huifkar huren - arrangementen

Een huifkar huren in Voorthuizen biedt vele voordelen. U kunt als u wilt kiezen uit meerdere arrangementen die uw dag helemaal compleet maken. Sluit uw dag bijvoorbeeld af met lekkere spareribs, of kies voor een goed bord huisgemaakte saté. Wilt u uw huifkartocht over de Veluwe afsluiten met een uitgebreid diner? Dan kunt u kiezen voor het 3-gangenmenu dat wij aanbieden. Als het lekker weer is heeft u misschien meer zin om met de hele groep lekker te grillen en BBQ-en of u kiest voor een buffet. Ook dit behoort tot de opties! Indien u besluit alleen in de ochtend een huifkartocht vanuit Voorthuizen te ondernemen, dan kunnen wij aan het einde van de tocht een lekkere lunch voor u klaarzetten. Ook een uitgebreide brunch behoort tot de mogelijkheden.

De Boshoek doet er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken. Mocht u speciale wensen hebben dan kunt u die altijd aan ons doorgeven. Wij regelen het voor u!

Meer Activiteiten, Activiteiten > Ontspannen, Activiteiten > Met een groep en Activiteiten > Actief buiten