Buffet

Huifkar Wild West Gold

Genieten op een unieke manier, een schitterende huifkartocht over de Veluwe is geschikt voor de hele familie.

Huifkar Wild West Silver

Genieten op een unieke manier, een schitterende huifkartocht over de Veluwe is geschikt voor de hele familie.

Huifkar Wild West Bronze

Genieten op een unieke manier, een schitterende huifkartocht over de Veluwe is geschikt voor de hele familie!

Stamppotten Huifkar

Na een ontspannende huifkartocht over de Veluwe geniet u van een stamppotten buffet.

Huifkar & Proef! Buffet

Na een ontspannende huifkartocht over de Veluwe geniet u van een overheerlijk buffet in ons Groepsrestaurant Proef! Boekbaar vanaf 15 volwassenen.

Grill & BBQ

Huifkar & BBQ Gold

Na een ontspannende huifkartocht over de Veluwe geniet u van een heerlijke en complete BBQ.

Huifkar & BBQ Silver

Na een ontspannende huifkartocht over de Veluwe geniet u van een heerlijke BBQ met luxe vleessoorten.

Huifkar & BBQ Bronze

Na een ontspannende huifkartocht over de Veluwe geniet u van een heerlijke en complete BBQ.

Huifkar & Grill

Na een ontspannende huifkartocht over de Veluwe geniet u van een heerlijk tafegrill arrangement.

Diner

Huifkar Rollin' & Bowlin'

Verken de Veluwe in een Huifkar. U rijdt een route met verharde en onverharde wegen. Geniet daarna van een heerlijke saté en 1 uur bowlen.

Huifkar & Verrassingsmenu Bronze

Na een ontspannende huifkartocht over de Veluwe geniet u van een 3-gangen Verrassingsmenu. Boekbaar vanaf 15 volwassenen.

Huifkar & Verrassingsmenu Silver

Na een ontspannende huifkartocht over de Veluwe geniet u van een 4-gangen Verrassingsmenu. Boekbaar vanaf 15 volwassenen.

Huifkar & Verrassingsmenu Gold

Na een ontspannende huifkartocht over de Veluwe geniet u van een 5-gangen Verrassingsmenu. Boekbaar vanaf 15 volwassenen.

Huifkar & Saté

Na een ontspannende huifkartocht over de Veluwe schuift u aan om te genieten van huisgemarineerde saté. Boekbaar vanaf 15 volwassenen.

Huifkar & Ribs

Na een ontspannende huifkartocht over de Veluwe schuift u aan om onbeperkt spareribs te eten. Boekbaar vanaf 15 volwassenen.

Huifkar & Verrasmenu

Na een ontspannende huifkartocht over de Veluwe geniet u van een heerlijk verrassingsmenu! Boekbaar vanaf 15 volwassenen.

Lunch

Huifkar & Brunch

Na een ontspannende huifkartocht over de Veluwe geniet u van een heerlijk lunch/brunchbuffet. Boekbaar vanaf 15 volwassenen.

Huifkar & Lunch

Na een ontspannende huifkartocht over de Veluwe geniet u van een heerlijke 2 gangen keuzelunch. Boekbaar vanaf 15 volwassenen.

Huifkar los

Huifkartocht los

Genieten van de Veluwe op een unieke manier, een schitterende huifkartocht is geschikt voor de hele familie.

Huifkartocht over de Veluwe – uniek genieten

Genieten op een unieke manier, een schitterende huifkartocht over de Veluwe is geschikt voor de hele familie. Na ontvangst maakt u een rustieke tocht van anderhalf uur door de uitgestrekte bossen en geniet u van de Veluwe.

Huifkar huren - arrangementen

Een huifkar huren in Voorthuizen biedt vele voordelen. U kunt als u wilt kiezen uit meerdere arrangementen die uw dag helemaal compleet maken. Sluit uw dag bijvoorbeeld af met lekkere spareribs, of kies voor een goed bord huisgemaakte saté. Wilt u uw huifkartocht over de Veluwe afsluiten met een uitgebreid diner? Dan kunt u kiezen voor het 3-gangenmenu dat wij aanbieden. Als het lekker weer is heeft u misschien meer zin om met de hele groep lekker te grillen en BBQ-en of u kiest voor een buffet. Ook dit behoort tot de opties! Indien u besluit alleen in de ochtend een huifkartocht vanuit Voorthuizen te ondernemen, dan kunnen wij aan het einde van de tocht een lekkere lunch voor u klaarzetten. Ook een uitgebreide brunch behoort tot de mogelijkheden.

De Boshoek doet er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken. Mocht u speciale wensen hebben dan kunt u die altijd aan ons doorgeven. Wij regelen het voor u!

Meer Activiteiten, Activiteiten > Ontspannen, Activiteiten > Met een groep en Activiteiten > Actief buiten

Bowlen

Gezellig met z’n allen bowlen. Tijdloos en vermakelijk! Of u nu met 4- of 40 personen bent. Sfeer is er altijd in de grot van Bedrock Bowling.

Buggyrijden

Kies een mooie route door het ruime buitengebied van Voorthuizen. Combineer deze stoere rit met een van de vele arrangementen!

GPS-tochten

Een GPS tocht op de Veluwe; genieten van geweldige routes in een schitterende omgeving. Wandelend of met de step; De Boshoek biedt het.

Escape Room

Het mysterie op de boerderij. Weet jij het mysterie op te lossen en te ontsnappen? Reserveer vanaf € 15,- p.p. (6 t/m 12 personen) en laat je opsluiten in de Boeren Escape Room in Voorthuizen!

Paintbar

Een gezellig en ontspannen avondje uit. Met een drankje en een penseel in de hand gaat u na de avond naar huis met een uniek eigengemaakt schilderij!

Kookworkshops

Bereid samen de heerlijkste gerechten onder het genot van een lekker drankje. Gezellig met een paar vrienden of als groep voor een vrijgezellenfeest.

Zaalhuur

Huur een Zaal voor uw Verjaardag, Jubileum of Feest en gezelligheid is gegarandeerd! Vanaf 20 personen en vanaf € 10,- p.p.

Vergaderen

Stijlvol vergaderen met een klein gezelschap of een grote groep.Er zijn diverse vergaderarrangementen beschikbaar. Bekijk ze hier.

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in Gelderland? Voor een leuk kinderfeestje bij Barneveld schakelt u Western Plaza in, voor sport, spel en eten! Op Recreatiepark De Boshoek.

Boeren Buitenspelen

Boeren buitenspelen is een groepsactiviteit voor jong en oud. Neem deel aan een actief spelprogramma waar plezier en beleving een prominente rol speelt.

Oudhollandse Spellen

Gezelligheid staat centraal bij deze Oudhollandse tafelspellen. Ideaal om met de uw gezelschap op een ongedwongen manier een gezellige tijd te beleven.

Dinerspel

De gezellige combinatie van heerlijk eten in diverse stijlen met een groepsactiviteit in de vorm van dinerspel. Genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap!

Sauna

Heerlijk ontspannen tijdens vakantie. Geniet van een van de baden, behandelingen, opgietingen, massages en meer! Nabij Recreatiepark De Boshoek zijn diverse mogelijkheden.

Klimbos

Klimbos Garderen is een complete belevenis! Diverse parcoursen, o.a. met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun! Geschikt voor iedereen!

Mini Cooper huren

Rechtstreeks vanuit het centrum van Garderen huur je een authentieke Mini Cooper. Stap in en waan je terug in de tijd. Een tijd waarin we reden met vier versnellingen, de choke handmatig bedienden, trommelremmen onze redding waren en stuurbekrachtiging...? Juist...

E-Chopper

Je gaat lekker zitten op de step en rijdt rustig door de prachtige omgeving van de Veluwe, zonder enige fysieke inspanning.

Fietsen en Wandelen

Verken de prachtige omgeving rondom Recreatiepark De Boshoek al wandelend of op de fiets. Met de korte en lange routes kunt u uw eigen route bepalen.

Monkey Town in Voorthuizen

De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op

Schateiland Voorthuizen

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland je terug

Binnen spelen bij Proef!

In ons Groepsrestaurant Proef! kun je voor, tijdens of na het eten lekker binnen spelen in het speeltoestel! Ga op zoek naar alle Keessie's, waar zijn ze verstopt?