Wellness vakantie in Nederland 

Een wellness vakantie in Nederland is de manier om uw lichaam en geest in balans te brengen. Bij De Boshoek op de Veluwe kunt u niet alleen genieten van de natuur en de leuke activiteiten, maar ook van de wellness faciliteiten op de camping en het park.

Wellness vakantie bij De Boshoek

Naast de wellness faciliteiten die we op ons park aanbieden, kunt u er ook voor kiezen om een wellness bungalow te huren. U heeft dan beschikking over een eigen zwembad, een jacuzzi en een infraroodsauna in het huisje. U kunt dan op uw gemakje relaxen zonder afleiding van andere mensen. Onze wellness bungalow is geschikt voor grotere groepen tot 18 personen. Wij raden u aan deze gewilde bungalow tijdig te reserveren zodat u gegarandeerd kan genieten van een heerlijke wellness vakantie in Nederland.

Ontspan op vakantie

Een wellness vakantie in Nederland is de manier om uw lichaam en geest in balans te brengen. Bij De Boshoek op de Veluwe kunt u niet alleen genieten van de natuur en de leuke activiteiten, maar ook van de wellness faciliteiten op de camping en het park. Laat u lekker verwennen terwijl uw kinderen opgevangen worden door het animatieteam. De wellness faciliteiten zijn voor zowel de camping bezoekers als vakantiegangers met een bungalow toegankelijk. Het voordeel van een wellness vakantie in Nederland is dat u uw vakantie met het gezin of vrienden kan afwisselen met tijd voor uzelf!

Wellness op De Boshoek

U kunt uzelf verwennen met een bezoekje aan de wellnessfaciliteiten op het park:

  • Sauna in het binnenzwembad
  • Turks stoombad in het binnenzwembad
  • Kapsalon en nagelstudio
  • Zonnestudio

Zonnebank in Voorthuizen

De zonnestudio is het gehele jaar geopend. Voor € 4,55 borg schaft u de toegangssleutel aan, waarmee u de studio kunt gebruiken wanneer u wilt. Informeer bij de receptie: +31 (0) 342 47 12 97 of kom even langs.

Bruiners:

  • Supersnelbruiner: per 15 minuten 1 munt
  • Turbobruiner: per 15 minuten 1 munt

Sauna en Turks stoombad

Grenzend aan het overdekte zwembad vindt u een sauna en Turks stoombad. Tijdens de kindervakanties zijn ze dagelijks geopend, buiten de vakanties gelden onderstaande openingstijden:
Vrijdag    17.00 – 20.00
Zaterdag 11.00 – 20.00
Zondag    09.00 – 20.00

Beautysalon op het park

U kunt ook kiezen om tijdens uw wellness vakantie in Nederland een afspraak te maken bij Just Beauty Hair, nails & more! 

Naar de kapper tijdens de vakantie

Deze beautysalon is gevestigd op ons park en is in zowel het hoog als het laag seizoen geopend. Wilt u even een beauty momentje voor uzelf of is het kappersbezoek van de kinderen er wegens de vakantiestress bij ingeschoten?

Kom gerust even bij ons binnenlopen! 

Neem een kijkje op de website voor meer informatie: www.justbeauty.nl
Of bel om een afspraak te maken: 06-19411009 of 06-49038428.