Service

Bij de ingang van De Boshoek ziet u de receptie. Ons enthousiaste team staat 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Naast de ontvangst van de gasten, kunt u bij ons terecht voor informatie over de diversiteit aan dierentuinen, musea, pretparken en gezellige plaatsen de De Veluwe u te bieden heeft. Er is een uitgebreide folderkast met folders uit de hele omgeving en een digitale Veluwe informatiezuil.

Draadloos WIFI internet

Over het hele park kunt u beschikken over een internetverbinding. 

Bedlinnen

Tijdens uw boeking kunt u kiezen om bedlinnen per persoon bij te boeken. Tegen betaling zorgen wij ervoor dat er bedlinnen in uw accommodatie aanwezig is. Dekbedden en kussens zijn er altijd aanwezig. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen bedlinnen mee te nemen.
Het is ook mogelijk dat u kiest voor de opmaakservice. Wij zorgen ervoor dat de bedden in uw accommodatie opgemaakt zijn.

Heeft u al geboekt, maar wilt u bedlinnen bijboeken? Neem contact met ons op en we maken uw reservering compleet. 0342-471297 of info@deboshoek.nl

Uiteraard is een opgemaakt bed in onze hotelkamers standaard en hoeft u dat niet bij te boeken.

Wasserette

Op het park vindt u 2 wasserettes met professionele was en droog machines.

Fietsverhuur

De bosrijke Veluwe heeft diverse fietsroutes uitgezet om van knooppunt tot knooppunt te fietsen via genummerde borden. Bij de knooppunten staat informatie over het netwerk in de regio. Alle toeristische fietspaden en rustige weggetjes zijn in kaart gebracht en met elkaar verbonden. U bepaalt dus zelf de gewenste fietsroute en afstand. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop! U huurt al een fiets vanaf € 9,50 per dag.