Verken de Veluwe op een unieke manier
    Ook geschikt voor kinderen
    De mooiste route voor jou geselecteerd
 

E-CHOPPER IN VOORTHUIZEN

Ontdek Voorthuizen en de Veluwe op een E-chopper. Lekker uitwaaien met vrienden, collega’s of familie? Op de E-Chopper kun je de mooie, bosrijke omgeving van de Veluwe ontdekken. Een ideaal uitje voor in de zomer. 

  • Het dragen van een helm tijdens het rijden van de E-chopper is niet verplicht.
  • Het is niet mogelijk om met meer dan één persoon op de Brekr E-choppers te rijden. Bij de twee Retelli E-choppers kan 1 kind achter op.

NIEUW: RETRO RETELLI E-CHOPPERS IN VOORTHUIZEN

Op deze twee nieuwe gele e-choppers waan je je echt even in italie! Dit klassieke retro model e-chopper neemt je mee over een prachtige route op de Veluwe. En extra leuk:  je kan met je hele gezin, want je kind kan achterop met je mee. Wanneer kom jij de nieuwe e-choppers ervaren?

KIES JIJ DE STOERE BREKR OF DE RETRO RETELLI E-CHOPPER?

Naast de twee nieuwe retro e-choppers, kan je natuurlijk ook op een van de tien stoere Brek'r e-choppers! Deze zijn geluidloos en hebben een stoer uiterlijk. Je kan met een groep van maximaal 12 personen (en twee kinderen) de Veluwe ontdekken! Welk model kies jij?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk?

E-chopper huren

Maak kennis met de stoere Brekr of Retro Retelli E-chopper tijdens jouw vakantie op De Boshoek. Ontdek de omgeving op deze stoere elektrische brommers mét stijl!
Meer

Bowlen

Gezellig met iedereen bowlen. Tijdloos en vermakelijk! Of je nu met 4- of 40 personen bent. Sfeer is er altijd in de grot van Bedrock Bowling.

Meer

Racelounge

In onze racelounge staan 6 professionele racesims. 

Meer

Monkey Town in Voorthuizen

De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op
Meer

Klimbos Garderen

Klimbos Garderen is een complete belevenis! Diverse parcoursen, o.a. met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun! Geschikt voor iedereen!
Meer

Jeu de Boules

Jeu de boules wordt door velen gespeeld! Tijdens je vakantie aan Recreatiepark De Boshoek kan een potje Jeu de Boules dus niet ontbreken.
Meer