Verken de Veluwe op een unieke manier
    Ook geschikt voor kinderen
    De mooiste route voor jou geselecteerd
 

E-CHOPPER IN VOORTHUIZEN

Ontdek Voorthuizen en de Veluwe op een E-chopper. Lekker uitwaaien met vrienden, collega’s of familie? Op de E-Chopper kun je de mooie, bosrijke omgeving van de Veluwe ontdekken. Een ideaal uitje voor in de zomer. 

  • Het dragen van een helm tijdens het rijden van de E-chopper is verplicht.
  • Het is niet mogelijk om met meer dan één persoon op de Brekr E-choppers te rijden. Bij de twee Retelli E-choppers kan 1 kind achter op.

NIEUW: RETRO RETELLI E-CHOPPERS IN VOORTHUIZEN

Op deze twee nieuwe gele e-choppers waan je je echt even in italie! Dit klassieke retro model e-chopper neemt je mee over een prachtige route op de Veluwe. En extra leuk:  je kan met je hele gezin, want je kind kan achterop met je mee. Wanneer kom jij de nieuwe e-choppers ervaren?

KIES JIJ DE STOERE BREKR OF DE RETRO RETELLI E-CHOPPER?

Naast de twee nieuwe retro e-choppers, kan je natuurlijk ook op een van de tien stoere Brek'r e-choppers! Deze zijn geluidloos en hebben een stoer uiterlijk. Je kan met een groep van maximaal 12 personen (en twee kinderen) de Veluwe ontdekken! Welk model kies jij?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk?

Bowlen

Gezellig met iedereen bowlen. Tijdloos en vermakelijk! Of je nu met 4- of 40 personen bent. Sfeer is er altijd in de grot van Bedrock Bowling.

Meer

Racelounge

In onze racelounge staan 6 professionele racesims. 

Meer

Escape Room

Het mysterie op de boerderij. Weet jij het mysterie op te lossen en te ontsnappen? Reserveer vanaf € 16,- p.p. (6 t/m 12 personen) en laat je opsluiten in de Boeren Escape Room in Voorthuizen!
Meer

Fietsverhuur

Verken de prachtige omgeving rondom Recreatiepark De Boshoek al wandelend of op de fiets. Met de korte en lange routes kunt u uw eigen route bepalen.
Meer

Schateiland Voorthuizen

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland je terug
Meer

Minigolf

Kom langs bij Recreatiepark de Boshoek voor een gezellig potje minigolfen en laat je familie zien wat je kan op de verschillende uitdagende banen op het park.
Meer