1. Veiligste klimbos van Nederland
  2. Geschikt uitje voor jong en oud
  3. Midden in de natuur op de Veluwe

Klimbos Garderen - Centraal in Nederland

Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vind je Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem waarbij je continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland. In Klimbos Garderen vind je diverse parcoursen met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen! Ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is dit klimbos dus zeer geschikt! 

Vraag tickets aan bij Events op de Veluwe

U kunt nu tickets voor Klimbos Garderen aanvragen via ons nieuwe platform Events op de Veluwe. Via dit platform kunt u allerlei activiteiten en uitjes boeken en eventueel combineren met een mooi arrangement. Events op de Veluwe is een initiatief van De Boshoek en werken samen als partners om u een zo uitgebreid en aantrekkelijk mogelijk aanbod te geven.

Bekijk de mogelijkheden op Events op de Veluwe!
 

Klimbos Garderen is een complete belevenis! Diverse parcoursen, o.a. met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun! Geschikt voor iedereen!

Reserveer uw klimavontuur

Om tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek een bijzonder klimavontuur te beleven kunt u tijdens uw reservering aangeven dat u graag wilt klimmen in Klimbos Garderen. 

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen via mail of 0342-471297.

 
Klimbos Garderen, plezier op hoogte op de Veluwe!
 

Vier jouw vrijgezellenfeest in Voorthuizen!

Ook hiervoor kunt u terecht bij Events op de Veluwe! Combineer diverse activiteiten om een compleet dagje uit als vrijgezellenfeest te organiseren! In diverse stijlen, soorten en maten kunnen wij je helpen om het programma samen te stellen. Van activiteit tot heerlijk eten.
 

Bedrijfsuitjes op de Veluwe!

Het is tijd voor een bedrijfsuitje op de Veluwe! Met Events op de Veluwe stel je jullie bedrijfsuitje op maat eenvoudig samen. De leuke activiteiten op de prachtige Veluwe maken jullie bedrijfsfeest tot een groot succes!