Verblijf in de Voorjaarsvakantie lekker op De Boshoek!

Voorjaarsvakantie op de Veluwe

Kom in de voorjaarsvakantie genieten op de Veluwe in de accommodatie die het beste bij u past! Met het gezin gezellig in een bungalow, luxe in een chalet of met de hele familie in een groepsvilla!

Activiteiten tijdens vakantie

Als leuke invulling (of eigenlijk toevoeging) aan uw vakantie op Recreatiepark De Boshoek, kunt u een activiteit voor uw gezelschap reserveren. Van gezellig bowlen tot complete dinerspellen met buffet! 

Of geniet gewoon van alle faciliteiten op het park. Ontdek alle speeltuinen, kom een lekker drankje drinken bij Western Plaza, ga midgetgolfen en geniet van elkaars gezelschap!

Animatie in vakantie

In elke schoolvakantie is het animatieteam vol op aanwezig om uw kinderen te vermaken met leuke activiteiten. Zo is er monsterbowlen, MiniDisco, parade, knutselen en nog meer! Bekijk het hele animatieprogramma.

Omgeving Voorthuizen

Maak tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek een bezoekje aan een van de musea of pretparken zoals Julianatoren, Monkeytown of Dolfinarium. Uiteraard zijn er diverse wandel- en fietsroutes. De receptie informeert u graag naar de mogelijkheden.