• Bosrijk vakantiepark op de Veluwe
  • Talloze verblijfsmogelijkheden
  • Met overdekt zwembad en escaperoom

Voorjaarskriebels op de Veluwe

Vier de voorjaarsvakantie op de Veluwe met een onvergetelijk verblijf bij Recreatiepark De Boshoek! Ontdek de perfecte bungalow, chalet of hotelkamer voor jouw gezelschap. Je kunt bij ons met wel maximaal 28 personen verblijven! Onze parkfaciliteiten zorgen ervoor dat jong en oud zich geen moment verveelt. Van sport- en speelvelden tot ons overdekte zwembad en leuke animatie; er is altijd iets te doen! Ontdek daarnaast de talloze attracties en bezienswaardigheden in de buurt, allemaal gemakkelijk bereikbaar vanaf ons park. Bij Recreatiepark De Boshoek staat jou een vakantie vol plezier te wachten. Wie neem jij mee voor een onvergetelijke voorjaarsvakantie op de Veluwe?

Vind jouw ideale verblijf in de voorjaarsvakantie:

 
 

Eindeloos veel voorjaarspret op de veluwe

Ontdek een wereld vol avontuur voor alle leeftijden! Speciaal voor gezinnen bieden we een veelzijdig aanbod van leuke en creatieve activiteiten. De kinderen laten hun creativiteit de vrije loop tijdens knutselsessies of ze swingen en dansen tijdens onze minidisco. Maar dat is nog niet alles! Voor ultiem plezier organiseren we meet & greets met onze vrolijke mascottes Kiki & Koen. Laat de kinderen hun helden ontmoeten en maak onvergetelijke herinneringen terwijl ze zich vermaken in een gezellige omgeving. Neem een verfrissende duik in ons overdekte zwembad of geniet van een middagje minigolfen. Voor de jongere gasten zijn er uitdagende speeltuinen waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Bij De Boshoek draait alles om plezier voor jong en oud. Beleef een geweldige voorjaarsvakantie vol speelse avonturen en onvergetelijke ontmoetingen!

 

Onze topfaciliteiten op een rijtje:

  • X-Cube Escaperoom
  • Bowlingbanen
  • Racelounge
  • Overdekt zwembad
  • Minigolfbaan
  • Speelplein
 

Comfortabel verblijven in de veluwse natuur

Bij De Boshoek bieden we voor iedereen een geschikt verblijf! Wij bieden een ruim en divers aanbod vakantiewoningen; ga jij overnachten in een chalet, bungalow, trekkershut of toch in een hotelkamer? Voor grote groepen hebben wij ruime groepsaccommodaties. Wel het echte kampeergevoel ervaren, maar dan met alle gemakken van thuis? Overnacht dan in een stoere safaritent voor een echte glamping ervaring! Vanaf onze camping sta je zo in de Veluwse natuur voor een stevige wandeling of fietstocht. In de omgeving vind je ook gave attractieparken zoals Kinderpretpark Julianatoren of de Apenheul. Een voorjaarsvakantie was nog nooit zo leuk als bij De Boshoek!

Onze tips in de voorjaarsvakantie:

 
    Nationaal Park De Hoge Veluwe
    Kinderpretpark Julianatoren
    De Apenheul
    Klimbos Garderen
    Paleis 't Loo
 
 

Of bekijk eerst de prijzen en beschikbaarheid

 

Dit vroegen eerdere gasten ons:

🌲 Welke activiteiten kan ik ondernemen op de Veluwe tijdens de voorjaarsvakantie?

De Veluwe biedt een scala aan activiteiten, zoals wandelen en fietsen in de prachtige natuur, een bezoek aan nationale parken zoals de Hoge Veluwe, het Kröller-Müller Museum, en het verkennen van sfeervolle dorpjes.

🧒 Zijn er kindvriendelijke activiteiten op de Veluwe?

Ja, er zijn verschillende kindvriendelijke activiteiten op de Veluwe, zoals het bekijken van wilde dieren in Burgers' Zoo, het ontdekken van het Speulderbos, en het deelnemen aan speciale kinderactiviteiten op ons vakantiepark zoals knutselen, bakken of de minidisco.