• Vakantiepark op de Veluwe
  • 16 km afstand van Otterlo
  • Binnen- en buitenzwembad

Camping bij Otterlo

Wanneer je op zoek bent naar een camping bij Otterlo ben je bij Recreatiepark De Boshoek aan het juiste adres. Onze camping ligt midden op de Veluwe en bevindt zich slechts op 16 km rijafstand van Otterlo. Bij de Boshoek kan je kamperen met een eigen kampeermiddel of een vakantiehuis dicht bij Otterlo huren geschikt voor maximaal 12 personen. Ben je met een grotere groep? Dan kan je terecht in een van onze groepsaccommodaties. Of je nu wilt verblijven met jouw gezin, familie of vrienden, op ons vakantiepark bij Otterlo vind je gegarandeerd een onderkomen dat past bij jullie gezelschap. Ook aan vermaak is er geen gebrek tijdens jouw vakantie bij Otterlo, de Veluwe staat namelijk bekend om haar hoge attractie dichtheid en mooie landschappen. Er valt altijd wel wat te beleven! Genoeg reden dus voor een onvergetelijke vakantie op onze camping nabij Otterlo.

Ontdek ons aanbod
 

Vakantiepark vlak bij Otterlo: to do's

Wanneer je gaat overnachten op de Veluwe op ons vakantiepark bij Otterlo mag je dit gezellige dorp zeker niet overslaan. Het dorpje Otterlo is vrijwel van alle markten thuis, van gezellige winkels tot mooie natuur, Otterlo heeft het allemaal. Naast de mooie natuur van de Veluwe en de bruisende horeca in het dorp zijn er ook vele leuke activiteiten te ondernemen met kinderen. Beleef bijvoorbeeld urenlang klim- en klauterplezier bij speelbos OERRR of ontdek je innerlijke Van Gogh of Picasso tijdens een workshop in het Kröller-Müller museum.

Wil je een echt bijzondere ervaring beleven? Maak een tour met een huifkar en trek samen met jouw gezin in paard en wagen over de Veluwe. Samen bewonder je de mooie natuur vanuit dit klassieke vervoersmiddel.

Ook aan mooie wandel- en fietroutes heeft Otterlo geen gebrek. Binnen no-time bevind je je op Nationaal Park De Hoge Veluwe waar je een breed scala aan de mooiste wandel- en fietsroutes zult vinden.

Jouw vakantie bij Otterlo

Uiteraard hoeft je ons park niet te verlaten om het naar je zin te hebben. Dankzij de veelzijdige faciliteiten op ons vakantiepark vlak bij Otterlo is er op elk moment van de dag wel wat te beleven. Neem bijvoorbeeld een frisse duik in ons zwembad of beleef een sportieve middag op de bowling- of midgetgolfbaan. Verblijf je op onze camping bij Otterlo met (kleine) kinderen? Zij zullen het zeker naar hun zin hebben op de sport- en speelvelden en eindeloos plezier beleven samen met Keessie en Willie bij het animatieteam. Naast dat je gebruikt kunt maken van deze parkfaciliteiten zijn er ook verschillende arrangementen te boeken bestaande uit de leukste activiteiten zoals buggy rijden over de Veluwe en een dinerspel. Je komt na afloop heerljk tot rust in jouw vakantiehuis dicht bij Otterlo of op jouw kampeerplek.

Faciliteiten op onze camping bij Otterlo

  • Bowlingbaan
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Animatieteam
  • Midgetgolfbaan
  • Sport- en speelvelden
  • Fietsverhuur