Buffet

Buggy Wild West Gold

Op verkenning met een stoere buggy. Rijdt een mooie route langs bijzondere plekjes op de Veluwe, zal u veel plezier bezorgen. Met daarna een tot in de puntjes verzorgd buffet!

Buggy Wild West Silver

Op verkenning met een stoere buggy. Rijdt een mooie route langs bijzondere plekjes op de Veluwe, zal u veel plezier bezorgen. Met daarna een uitgebreid en veelzijdig buffet!

Buggy Wild West Bronze

Op verkenning met een stoere buggy. Rijdt een mooie route langs bijzondere plekjes op de Veluwe, zal u veel plezier bezorgen. Met daarna een simpel maar lekker buffet!

Grill & BBQ

Buggy & BBQ Gold

U rijdt een mooie route met onverharde wegen en aansluitend een BBQ met luxe vleessoorten. Dit arrangement is boekbaar vanaf 4 personen.

Buggy & BBQ Silver

U rijdt een mooie route met onverharde wegen en aansluitend een BBQ met luxe vleessoorten. Dit arrangement is boekbaar vanaf 4 personen.

Buggy & BBQ Bronze

U rijdt een mooie route met onverharde wegen en aansluitend een heerlijke en complete BBQ. Dit arrangement is boekbaar vanaf 4 personen.

Buggy & Grill

U rijdt een mooie route met onverharde wegen en aansluitend een heerlijk tafelgrillarrangement. Dit arrangement is boekbaar vanaf 2 personen.

Diner

Buggy & Verrassingsmenu Bronze

U rijdt een mooie route met onverharde wegen en aansluitend een 3-gangen Verrassingsmenu. Dit arrangement is boekbaar vanaf 2 personen.

Buggy & Verrassingsmenu Silver

U rijdt een mooie route met onverharde wegen en aansluitend een 4-gangen Verrassingsmenu. Dit arrangement is boekbaar vanaf 2 personen.

Buggy & Verrassingsmenu Gold

U rijdt een mooie route met onverharde wegen en aansluitend een 5-gangen Verrassingsmenu. Dit arrangement is boekbaar vanaf 2 personen.

Buggy & Saté

U rijdt een mooie route met onverharde wegen en aansluitend eet u een heerlijke huisgemarineerde saté. Dit arrangement is boekbaar vanaf 2 personen.

Buggy & Ribs

U rijdt een mooie route met onverharde wegen en aansluitend een onbeperkt spare ribs eten. Dit arrangement is boekbaar vanaf 2 personen.

Lunch

Buggy & Brunch

U rijdt een mooie route met onverharde wegen en aansluitend een heerlijk lunch/brunchbuffet. Dit arrangement is boekbaar vanaf 15 personen.

Buggy & Lunch

U rijdt een mooie route met onverharde wegen en aansluitend een heerlijk 2 gangen keuzelunch . Dit arrangement is boekbaar vanaf 2 volwassenen.

Specials

Buggy Rollin' & Bowlin'

Verken de Veluwe in een buggy. U rijdt een route met verharde en onverharde wegen. Geniet daarna van een heerlijke saté en 1 uur bowlen.

Buggyrijden los

Buggyrijden zonder route

Ga stoer buggy- of quadrijden! U betaalt per 15 minuten € 17,50. Een ritje op een buggy of quad is voor de echte durfal die van snelheid en avontuur houdt!

Buggyrijden Route Vierhouten Kootwijk

Op verkenning met een stoere buggy. Picknickmand achterop en een mooie route langs bijzondere plekjes op de Veluwe, zal u veel plezier bezorgen.

Buggyrijden Route Staverden Kootwijk

Een prachtige route langs onder andere Kasteel Staverden en de dorpjes Uddel en Hoog Soeren. Let op! Deze route bevat onverharde wegen!

Buggyrijden Route Bosrijk

Een route door de bossen van de Veluwe. U passeert de dorpen Voorthuizen, Putten, Garderen en Speuld. Let op! Deze route bevat onverharde wegen!

Buggyrijden Route Voorthuizen

Een mooie route door het ruime buitengebied noordelijk van Voorthuizen. Let op! Deze route bevat onverharde wegen!

Buggyrijden Route Rondje A1

Deze route voert u door het mooie buitengebied van Voorthuizen. U rijdt onder andere langs het dorpje Stroe en het buurtschap Garderbroek.

Buggyrijden Route Rechts Rechts Rechts

Makkelijker kan het niet! U stapt in de buggy en op iedere kruising slaat u rechtsaf. Na verloop van tijd komt u vanzelf weer uit op de startlocatie.

Verken de Veluwe in een stoere buggy!

Lekker buggy rijden in een stoere buggy. Picknickmand achterop en een mooie route langs bijzondere plekjes op de Veluwe, zal u veel plezier bezorgen. Een buggy mag bestuurd worden met een geldig rijbewijs b en gezond verstand. Er is plek voor 2 personen per buggy.

Arrangement buggy rijden

Dit arrangement is boekbaar vanaf 1 persoon met geldig rijbewijs B. Aanvullende voorwaarden staan vermeld in de huurvoorwaarden.
U kunt buggy rijden als individu of als groep. Er zijn 10 buggy’s tegelijkertijd beschikbaar. Is de groep groter dan 20 personen, dan kunnen wij de groep opdelen en een wisselactiviteit aanbieden.

 

Meer Activiteiten, Activiteiten > Met het gezin, Activiteiten > Actief en Activiteiten > Actief buiten

Bowlen

Gezellig met z’n allen bowlen. Tijdloos en vermakelijk! Of u nu met 4- of 40 personen bent. Sfeer is er altijd in de grot van Bedrock Bowling.

GPS-tochten

Een GPS tocht op de Veluwe; genieten van geweldige routes in een schitterende omgeving. Wandelend of met de step; De Boshoek biedt het.

Escape Room

Het mysterie op de boerderij. Weet jij het mysterie op te lossen en te ontsnappen? Reserveer vanaf € 15,- p.p. (6 t/m 12 personen) en laat je opsluiten in de Boeren Escape Room in Voorthuizen!

Paintbar

Een gezellig en ontspannen avondje uit. Met een drankje en een penseel in de hand gaat u na de avond naar huis met een uniek eigengemaakt schilderij!

Kookworkshops

Bereid samen de heerlijkste gerechten onder het genot van een lekker drankje. Gezellig met een paar vrienden of als groep voor een vrijgezellenfeest.

Zaalhuur

Huur een Zaal voor uw Verjaardag, Jubileum of Feest en gezelligheid is gegarandeerd! Vanaf 20 personen en vanaf € 10,- p.p.

Vergaderen

Stijlvol vergaderen met een klein gezelschap of een grote groep.Er zijn diverse vergaderarrangementen beschikbaar. Bekijk ze hier.

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in Gelderland? Voor een leuk kinderfeestje bij Barneveld schakelt u Western Plaza in, voor sport, spel en eten! Op Recreatiepark De Boshoek.

Huifkartocht

Een huifkartocht op de Veluwe; vertrekpunt De Boshoek in Voorthuizen. Met zijn allen genieten van een geweldige tocht; meerdere arrangementen.

Boeren Buitenspelen

Boeren buitenspelen is een groepsactiviteit voor jong en oud. Neem deel aan een actief spelprogramma waar plezier en beleving een prominente rol speelt.

Oudhollandse Spellen

Gezelligheid staat centraal bij deze Oudhollandse tafelspellen. Ideaal om met de uw gezelschap op een ongedwongen manier een gezellige tijd te beleven.

Dinerspel

De gezellige combinatie van heerlijk eten in diverse stijlen met een groepsactiviteit in de vorm van dinerspel. Genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap!

Sauna

Heerlijk ontspannen tijdens vakantie. Geniet van een van de baden, behandelingen, opgietingen, massages en meer! Nabij Recreatiepark De Boshoek zijn diverse mogelijkheden.

Klimbos

Klimbos Garderen is een complete belevenis! Diverse parcoursen, o.a. met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun! Geschikt voor iedereen!

Mini Cooper huren

Rechtstreeks vanuit het centrum van Garderen huur je een authentieke Mini Cooper. Stap in en waan je terug in de tijd. Een tijd waarin we reden met vier versnellingen, de choke handmatig bedienden, trommelremmen onze redding waren en stuurbekrachtiging...? Juist...

E-Chopper

Je gaat lekker zitten op de step en rijdt rustig door de prachtige omgeving van de Veluwe, zonder enige fysieke inspanning.

Fietsen en Wandelen

Verken de prachtige omgeving rondom Recreatiepark De Boshoek al wandelend of op de fiets. Met de korte en lange routes kunt u uw eigen route bepalen.

Monkey Town in Voorthuizen

De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op

Schateiland Voorthuizen

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland je terug

Binnen spelen bij Proef!

In ons Groepsrestaurant Proef! kun je voor, tijdens of na het eten lekker binnen spelen in het speeltoestel! Ga op zoek naar alle Keessie's, waar zijn ze verstopt?