Nu in de zomer ook een weekendje of midweek weg!

Wat heerlijk, vakantie op de Veluwe!
Wilt u graag even lekker bijkomen van een drukke periode? Of er lekker actief op uit gaan, omdat u van spanning en avontuur houdt? Recreatiepark De Boshoek op De Veluwe biedt u een diversiteit aan mogelijkheden, zowel in accommodaties als in activiteiten.

Verblijf een weekend, midweek of week op De Boshoek

Sinds dit jaar bieden we u wat nieuws!
U kunt in de drukke zomerperiode (juni t/m augustus) nu ook een weekendje weg, midweek break of een hele week verblijven op Recreatiepark De Boshoek. Voorheen kon u alleen hele weken verblijven, wat het boeken van een kleine vakantie niet mogelijk maakte.
Nu is dit wel mogelijk en kunt u direct uw favoriete accommodatie reserveren!

In juni een weekendje of midweek weg op de Veluwe!

De Boshoek biedt u een diversiteit aan accommodaties. Denk aan luxe kamperen in een van onze Safaritenten (sommigen met inpandige badkamer!) of in een stijlvol Voorts Huisje. Kom gezellig met uw eigen tent, caravan, vouwwagen of camper op ons ruime kampeerpark vertoeven. Of verblijf met gezin of familie in de vele bungalows of chalets. Voor grote groepen zijn er zelfs drie villa’s t/m 24 personen waar u uit kunt kiezen!

Onze Accommodaties

Accommodaties

Op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe gaat de natuur samen met uitstekende faciliteiten. ✔ Boek direct online ✔ Ruim aanbod

Wat is er voor de kinderen te doen op De Boshoek?

In juni is er elk weekend een gevuld animatieprogramma voor diverse leeftijden.
En in de zomervakantie (juli t/m september) is er een divers animatieprogramma samengesteld!
Natuurlijk zijn onze mascottes Keessie en Willie ook van de partij! Leer hen alvast een beetje kennen en bekijk hun pagina hier.
En bekijk hun eigen Facebook-pagina en Youtube-kanaal en mis geen enkel avontuur van onze vrienden!

Bekijk hier een aantal avonturen van onze mascottes:

Onze Faciliteiten

Faciliteiten

Ga zonder zorgen op vakantie met hoogwaardige faciliteiten op recreatiepark De Boshoek.
 
 

De dagelijkse activiteiten zoals knutselen, sport en spel, MiniDisco en theater zijn aangevuld met wekelijkse activiteiten en een aantal themadagen.
Zo is er elke week een ponymomentje voor kinderen tussen 3 en 5 jaar. En kun je met jouw knuffel naar poppendokter Willie. Elke week kunnen kinderen tussen 12 en 17 jaar samen met onze teenage-leiders een eigen programma samenstellen.

Voor elke leeftijd zijn er leuke activiteiten

Beleef het mee tijdens de Themadagen elke donderdag!

Diverse dagen zijn gevuld met LIVE-muziek bij het terras van Western Plaza, in het hart van De Boshoek. Gezelligheid is gegarandeerd!
Het jaarlijkse voetbaltoernooi tussen diverse campings staat ook weer op het programma.

Bekijk het gehele animatieprogramma om te zien welke activiteiten georganiseerd worden tijdens uw verblijf op De Boshoek.

Doe mee met een potje Bossabal of Wipe Out, ga naar de Girls Only avond, speel mee met de bingo, dans en zing mee met de lipdub en maak nog veel meer mee tijdens een vakantie op De Boshoek!