Recreatiepark De Boshoek biedt u twee restaurants op het park. Voor een snelle hap tot uitgebreid groepsdiner, er zijn zoveel mogelijkheden. Diverse activiteiten kunt u reserveren, o.a. bowlen (op onze eigen bowlingbanen), buggyrijden, kookworkshops en zelfs kinderfeestjes.

Reserveer een tafeltje

Restaurant Proef!: start de dag goed!

Aan de achterzijde van het park bevindt zich Restaurant Proef!. Een sfeervolle evenementlocatie met 2 zalen. Dagelijks wordt hier een fijn ontbijt verzorgd, waar u kunt genieten van een vers gekookt/gebakken eitje, heerlijke broodjes en uiteraard verse sapjes.

Momenteel vindt het ontbijt plaats in Western Plaza i.v.m. verbouwing in Proef!

Zaalhuur in Voorthuizen

Proef! biedt u ook de mogelijkheid om een van de zalen te huren voor uw verjaardag, jubileum, vergadering of bruiloft. De diversiteit aan activiteiten gecombineerd met heerlijk eten zorgen ervoor dat er een breed aanbod is. Het enthousiaste en passievolle team van Proef! denkt graag met u mee om uw evenement of groepsdiner tot in de puntjes te verzorgen.

Activiteiten
Activiteiten

Activiteiten

Actieve uitjes op de Veluwe met gezin, familie en vrienden of als bedrijfsuitje.
Bekijk alle activiteiten

Eetcafé Western Plaza: lekkere gerechten

Midden op het park bevindt zich Eetcafé Western Plaza. Een eetcafé waar gastvriendelijkheid en gezelligheid voorop staat. Met de diverse plategerechten, buffetten, pizza’s en pasta’s en uiteraard een lekker dessert is er voor iedereen wat lekkers. De interactieve bowlingbanen bevinden zich onder Western Plaza. U kunt diverse spellen spelen en zelfs een duel met de naastgelegen baan aan gaan! Bestel ook uw drankje eenvoudig via het touchscreen. De aangeboden activiteiten kunt u combineren met een diversiteit aan arrangementen.
Vier ook een kinderfeestje bij Western Plaza. Er zijn een aantal kinderfeestjes die u kunt reserveren. Uiteraard zijn de feestjes te combineren om helemaal naar uw wens het feestje te vieren.
Als sportfanaat mist u geen enkele wedstrijd in onze Sportbar Cheers. Op de grote schermen volgt u uw favoriete wedstrijd op de eerste rang.

Bekijk de menukaart van Western Plaza.
Bekijk de activiteiten die u kunt reserveren bij Western Plaza.
Bekijk de kinderfeestjes die u kunt reserveren bij Western Plaza.

Openingstijden Proef!

Groepsrestaurant Proef! is alleen geopend voor reserveringen vanaf 8 personen. Voor elke dag van de week kunt u een reservering maken.

Er is geen á la carte menu.

Openingstijden Western Plaza

In schoolvakanties en juli en augustus

Maandag t/m zondag 12:00 - 21:00

September, oktober en april t/m juni

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag                    12:00 - 20:00
Donderdag                   gesloten
Vrijdag en zaterdag    12:00 - 21:00
Zondag                          12:00 - 20:00

November t/m maart

Maandag t/m donderdag gesloten
Vrijdag t/m zondag           12:00 - 21:00

  • Bij gezelligheid en drukte langer geopend
  • Voor grote groepen op aanvraag geopend buiten reguliere openingstijden