Recreatiepark De Boshoek biedt u twee restaurants op het park. Voor een snelle hap tot uitgebreid groepsdiner, er zijn zoveel mogelijkheden. Diverse activiteiten kunt u reserveren, o.a. bowlen (op onze eigen bowlingbanen), buggyrijden, kookworkshops en zelfs kinderfeestjes.

Dagelijks ontbijt

In Hotel De Boshoek kunt u dagelijks genieten van een heerlijk ontbijt. Dat is pas een goed begin van de dag. Tijdens uw reservering kunt u eenvoudig het ontbijt online bijboeken. Bedenkt u na reserveren dat u ook graag wilt ontbijten? Geen probleem, wij kunnen dit bijboeken bij uw reservering

U kunt van maandag t/m vrijdag ontbijten tussen 07:30 uur en 10:00 uur. Op zaterdag en zondag kunt u ontbijten tussen 08:30 uur tot 10:30 uur.

Lunch en diner in Hotel De Boshoek

Tijdens de openingstijden van ons Hotel en hoofdreceptie kunt u een heerlijke lunchversnapering eten. Ook 's avonds kunt u genieten van diverse pizza's en pasta's. Er is een wisselend aanbod. Onze receptionistes vertellen u graag wat en wanneer u kunt komen dineren in ons Hotel.

Reserveer tafeltje online
 
Menukaart Hotel De Boshoek
Kidskaart Hotel De Boshoek

Eetcafé Western Plaza: lekkere gerechten

Midden op het park bevindt zich Eetcafé Western Plaza. Een eetcafé waar gastvriendelijkheid en gezelligheid voorop staat. Met de diverse plategerechten, buffetten, pizza’s en pasta’s en uiteraard een lekker dessert is er voor iedereen wat lekkers. De interactieve bowlingbanen bevinden zich onder Western Plaza. U kunt diverse spellen spelen en zelfs een duel met de naastgelegen baan aan gaan! Bestel ook uw drankje eenvoudig via het touchscreen. De aangeboden activiteiten kunt u combineren met een diversiteit aan arrangementen.
Vier ook een kinderfeestje bij Western Plaza. Er zijn een aantal kinderfeestjes die u kunt reserveren. Uiteraard zijn de feestjes te combineren om helemaal naar uw wens het feestje te vieren.
Als sportfanaat mist u geen enkele wedstrijd in onze Sportbar Cheers. Op de grote schermen volgt u uw favoriete wedstrijd op de eerste rang.

Bekijk de menukaart van Western Plaza.
Bekijk de activiteiten die u kunt reserveren via Events op de Veluwe.
Bekijk de kinderfeestjes die u kunt reserveren via Events op de Veluwe.

Reserveer tafeltje online