Tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek kunt u heerlijk een hapje eten in een van onze restaurants: Groepsrestaurant Proef! en Eetcafé Western Plaza. Elke met hun eigen stijl en aanbod.

Recreatiepark De Boshoek biedt u twee restaurants op het park. Voor een snelle hap tot uitgebreid groepsdiner, er zijn zoveel mogelijkheden. Diverse activiteiten kunt u reserveren, o.a. bowlen (op onze eigen bowlingbanen), buggyrijden, kookworkshops en zelfs kinderfeestjes.

 

Groepsrestaurant Proef!: sfeervol uit eten in Voorthuizen

Aan de achterzijde van het park bevindt zich Groepsrestaurant Proef!. Een sfeervol groepsrestaurant waar u heerlijk kunt dineren met een gezelschap vanaf 8 personen. Proef! biedt u ook de mogelijkheid om een van de zalen te huren voor uw verjaardag, jubileum, vergadering of bruiloft. De diversiteit aan activiteiten gecombineerd met heerlijk eten zorgen ervoor dat er een breed aanbod is. Het enthousiaste en passievolle team van Proef! denkt graag met u mee om uw evenement of groepsdiner tot in de puntjes te verzorgen.

 
Uiteten in Voorthuizen bij Western Plaza

Reserveer uw groepsdiner

Online uw groepsdiner reserveren bij Proef!

Reserveer

Reserveer uw tafel bij Western Plaza

Online uw tafel bij Western Plaza reserveren!

Reserveer
 

Bekijk de activiteiten die u kunt reserveren bij Proef!.
Bekijk de dinermogelijkheden bij Proef!.

Eetcafé Western Plaza: lekkere gerechten

Midden op het park bevindt zich Eetcafé Western Plaza. Een eetcafé waar gastvriendelijkheid en gezelligheid voorop staat. Met de diverse plategerechten, buffetten, pizza’s en pasta’s en uiteraard een lekker dessert is er voor iedereen wat lekkers. De interactieve bowlingbanen bevinden zich onder Western Plaza. U kunt diverse spellen spelen en zelfs een duel met de naastgelegen baan aan gaan! Bestel ook uw drankje eenvoudig via het touchscreen. De aangeboden activiteiten kunt u combineren met een diversiteit aan arrangementen.
Vier ook een kinderfeestje bij Western Plaza. Er zijn een aantal kinderfeestjes die u kunt reserveren. Uiteraard zijn de feestjes te combineren om helemaal naar uw wens het feestje te vieren.
Als sportfanaat mist u geen enkele wedstrijd in onze Sportbar Cheers. Op de grote schermen volgt u uw favoriete wedstrijd op de eerste rang.

Bekijk de menukaart van Western Plaza.
Bekijk de activiteiten die u kunt reserveren bij Western Plaza.
Bekijk de kinderfeestjes die u kunt reserveren bij Western Plaza.

Meer Faciliteiten