Tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek kunt u heerlijk een hapje eten in een van onze restaurants: Groepsrestaurant Proef! en Eetcafé Western Plaza. Elke met hun eigen stijl en aanbod.

Recreatiepark De Boshoek biedt u twee restaurants op het park. Voor een snelle hap tot uitgebreid groepsdiner, er zijn zoveel mogelijkheden. Diverse activiteiten kunt u reserveren, o.a. bowlen (op onze eigen bowlingbanen), buggyrijden, kookworkshops en zelfs kinderfeestjes.

 

Groepsrestaurant Proef!: sfeervol uit eten in Voorthuizen

Aan de achterzijde van het park bevindt zich Groepsrestaurant Proef!. Een sfeervol groepsrestaurant waar u heerlijk kunt dineren met een gezelschap vanaf 8 personen. Proef! biedt u ook de mogelijkheid om een van de zalen te huren voor uw verjaardag, jubileum, vergadering of bruiloft. De diversiteit aan activiteiten gecombineerd met heerlijk eten zorgen ervoor dat er een breed aanbod is. Het enthousiaste en passievolle team van Proef! denkt graag met u mee om uw evenement of groepsdiner tot in de puntjes te verzorgen.

 
Uiteten in Voorthuizen bij Western Plaza

Reserveer uw groepsdiner

Online uw groepsdiner reserveren bij Proef!

Reserveer

Reserveer uw tafel bij Western Plaza

Online uw tafel bij Western Plaza reserveren!

Reserveer
 

Bekijk de activiteiten die u kunt reserveren bij Proef!.
Bekijk de dinermogelijkheden bij Proef!.

Eetcafé Western Plaza: lekkere gerechten

Midden op het park bevindt zich Eetcafé Western Plaza. Een eetcafé waar gastvriendelijkheid en gezelligheid voorop staat. Met de diverse plategerechten, buffetten, pizza’s en pasta’s en uiteraard een lekker dessert is er voor iedereen wat lekkers. De interactieve bowlingbanen bevinden zich onder Western Plaza. U kunt diverse spellen spelen en zelfs een duel met de naastgelegen baan aan gaan! Bestel ook uw drankje eenvoudig via het touchscreen. De aangeboden activiteiten kunt u combineren met een diversiteit aan arrangementen.
Vier ook een kinderfeestje bij Western Plaza. Er zijn een aantal kinderfeestjes die u kunt reserveren. Uiteraard zijn de feestjes te combineren om helemaal naar uw wens het feestje te vieren.
Als sportfanaat mist u geen enkele wedstrijd in onze Sportbar Cheers. Op de grote schermen volgt u uw favoriete wedstrijd op de eerste rang.

Bekijk de menukaart van Western Plaza.
Bekijk de activiteiten die u kunt reserveren bij Western Plaza.
Bekijk de kinderfeestjes die u kunt reserveren bij Western Plaza.

Meer Faciliteiten

Ponyclub

Ponyrijden en Paardrijden op de Veluwe? Bekijk de vele opties van Recreatiepark De Boshoek en boek uw rit.
Ponyclub
Ponyclub

Minimarket

In de Minimarket vindt u een assortiment aan: vers afgebakken broodjes, levensmiddelen, kampeerartikelen en speelgoed.
Minimarket
Minimarket

Receptie

Heerlijk op vakantie in Nederland! De Boshoek is een veelzijdig vakantiepark dat centraal gelegen op de Veluwe ligt in het dorp Voorthuizen. Wij helpen u graag te genieten van dit prachtige vakantiepark midden in de natuur.
Receptie
Receptie

Vakantiecoach

Laat u verrassen door de benadering van onze vakantiecoach en proef de positieve sfeer op De Boshoek.
Vakantiecoach
Vakantiecoach

Animatieteam

De leukste kindercamping in Nederland op de Veluwe met animatieteam. Speciaal opgeleid om uw kinderen een aantal onvergetelijke uren te bezorgen.
Animatieteam
Animatieteam

Keessie en Willie

Dit zijn de mascottes van Recreatiepark De Boshoek: Keessie en Willie! Samen beleven zij allerlei avonturen en delen deze graag met jullie. Ook kun je hier leuke kleurplaten en knutsels downloaden. Beleef je ook alle avonturen met Keessie en Willie mee?
Keessie en Willie
Keessie en Willie

Service

Bij de ingang van De Boshoek ziet u de receptie. Ons enthousiaste team staat 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
Service
Service

Kinderboerderij

Lekker knuffelen met de dieren bij de Ponyclub: pony's, paarden, konijnen en cavia's. Help je mee met voeren? Vlakbij is een super grote speeltuin!
Kinderboerderij
Kinderboerderij

Spelen, sport & spel

Op Recreatiepark De Boshoek zijn spelen, sport en spel belangrijk. Daarom zijn er veel voorzieningen, voor jong en oud.
Spelen, sport & spel
Spelen, sport & spel

Wellness

Kapsalon, nagelstudio, sauna, Turks stoombad en een binnen- en buitenzwembad. Kom heerlijk tot rust in onze wellnessfaciliteiten op De Boshoek.
Wellness
Wellness

Zwembad

Al regent het buiten, in het sfeervolle, mediterrane zwembad van Recreatiepark De Boshoek is het altijd fijn. Is het mooi weer? Spring dan in het buitenbad!
Zwembad
Zwembad

Activiteitenbos

Vuurkuil, beachvolleybal, activiteitenweide... Alles voor de gezelligheid op vakantie! Samen met het animatieteam kun je hier vol lol beleven!
Activiteitenbos
Activiteitenbos