Recreatiepark De Boshoek biedt u twee restaurants op het park. Voor een snelle hap tot uitgebreid groepsdiner, er zijn zoveel mogelijkheden. Diverse activiteiten kunt u reserveren, o.a. bowlen (op onze eigen bowlingbanen), buggyrijden, kookworkshops en zelfs kinderfeestjes.

 
Reserveer een tafeltje

Zaalhuur in Voorthuizen

De Boshoek biedt u ook de mogelijkheid om een van de zalen te huren voor uw verjaardag, jubileum, vergadering of bruiloft. De diversiteit aan activiteiten gecombineerd met heerlijk eten zorgen ervoor dat er een breed aanbod is. Het enthousiaste en passievolle team denkt graag met u mee om uw evenement of groepsdiner tot in de puntjes te verzorgen.

Zaalhuur kunt u reserveren via ons platform Events op de Veluwe.

Activiteiten
Activiteiten

Activiteiten

Actieve uitjes op de Veluwe met gezin, familie en vrienden of als bedrijfsuitje.
Bekijk alle activiteiten

Eetcafé Western Plaza: lekkere gerechten

Midden op het park bevindt zich Eetcafé Western Plaza. Een eetcafé waar gastvriendelijkheid en gezelligheid voorop staat. Met de diverse plategerechten, buffetten, pizza’s en pasta’s en uiteraard een lekker dessert is er voor iedereen wat lekkers. De interactieve bowlingbanen bevinden zich onder Western Plaza. U kunt diverse spellen spelen en zelfs een duel met de naastgelegen baan aan gaan! Bestel ook uw drankje eenvoudig via het touchscreen. De aangeboden activiteiten kunt u combineren met een diversiteit aan arrangementen.
Vier ook een kinderfeestje bij Western Plaza. Er zijn een aantal kinderfeestjes die u kunt reserveren. Uiteraard zijn de feestjes te combineren om helemaal naar uw wens het feestje te vieren.
Als sportfanaat mist u geen enkele wedstrijd in onze Sportbar Cheers. Op de grote schermen volgt u uw favoriete wedstrijd op de eerste rang.

Bekijk de menukaart van Western Plaza.
Bekijk de activiteiten die u kunt reserveren via Events op de Veluwe.
Bekijk de kinderfeestjes die u kunt reserveren via Events op de Veluwe.