Gezellige en creatieve Kidsclub

De Kidsclub op Recreatiepark De Boshoek is voor kinderen van 3 tot 12 jaar, in alle officiële schoolvakanties. Kom gezellig dansen en liedjes zingen! Onze mascottes Keessie en Willie maken het extra gezellig! Natuurlijk horen knutselen, spelletjes spelen, theater binnen en buiten hier ook bij! Er gebeurd van alles bij de Kidsclub!
Voor alle veiligheid worden de kinderen op het park opgehaald door de Keessie-mobiel! Sta klaar bij de Keessie halte en je wordt opgehaald. Let wel even op de tijd wanneer hij langs komt rijden.

Met feestdagen en in kindervakanties rijdt de Keessie-mobiel op de volgende momenten:

  • Op het kampeerpark tijdens de ochtendknutsel
  • Vanaf de Keessie-haltes tijdens de parade, voorafgaand aan het theater en MiniDisco.

Zelfs een lipdub kan een onderdeel in het animatieprogramma zijn!

Bekijk al onze Minidisco dansjes!

 

Sport en spel voor kinderen vanaf 12 jaar

Voor de kinderen van 12 jaar en ouder zijn er diverse sportieve activiteiten op het park. Strijd tegen elkaar in de Pannakooi, bij de interactieve voetbalmuur en een basketbalveld. Op ons sportpark kun natuurlijk ook een potje voetballen of tennissen. Zijn uw kinderen jonger dan 12 jaar, kunnen zij uiteraard ook gebruik maken van de sportfaciliteiten op De Boshoek.

Activiteitenprogramma 12+

Onze teenagetoppers maken samen met de kids van 12 jaar en ouder een eigen animatieprogramma. Wat vind jij leuk om te doen tijdens jouw vakantie? Vertel het ons.

Van april t/m mei is er een aangepast programma. En in de zomervakantie maken de tieners hun eigen programma elke vrijdag om 20.30 in het jeugdhonk!

Het jeugdhonk is boven de kidsclub. Kijk lekker een filmpje in onze mini-bioscoop, ga gamen, speel een potje airhockey, poolbiljart of ga lekker chillen. En daar is speciaal voor de tieners: gratis wifi!

Dansen en zingen bij het Schatertheater

Op het midden van het park bevindt zich Western Plaza. Vlak bij het grote terras is ons Schatertheater. Daar beleven onze mascottes Keessie en Willie spannende avonturen! Er wordt bij het Schatertheater gedanst, gezongen en theater gespeeld. De liedjes van de Mini Disco komen vaak voorbij, dus waag een dansje met alle vakantievriendjes!
Voor Keessie en Willie’s Schatertheater of de Mini Disco worden de kinderen opgehaald met De Keessie Mobiel. Let even goed op de tijd wanneer De Keessie Mobiel bij de Keessie-halte stopt om de kinderen op te halen.

Bekijk welke activiteiten van het animatieteam er nog meer op de kalender staan!

Mascottes Keessie & Willie van De Boshoek

Maak alvast kennis met Keessie en Willie, al voordat je op vakantie gaat!
Volg hen op hun eigen Facebook-pagina om niks te hoeven missen van hun avonturen.
Op Youtube staan ook al hun avonturen, vlogs en nieuwtjes staan, abonneer je om niets te hoeven missen!

Benieuwd hoe Keessie & Willie bij Recreatiepark De Boshoek terecht zijn gekomen? Lees hier hun verhaal!

Meer Faciliteiten

Ponyclub

Ponyrijden en Paardrijden op de Veluwe? Bekijk de vele opties van Recreatiepark De Boshoek en boek uw rit.

Restaurants

Tijdens uw verblijf op Recreatiepark De Boshoek kunt u heerlijk een hapje eten in een van onze restaurants: Groepsrestaurant Proef! en Eetcafé Western Plaza. Elke met hun eigen stijl en aanbod.

Minimarket

In de Minimarket vindt u een assortiment aan: vers afgebakken broodjes, levensmiddelen, kampeerartikelen en speelgoed.

Receptie

Heerlijk op vakantie in Nederland! De Boshoek is een veelzijdig vakantiepark dat centraal gelegen op de Veluwe ligt in het dorp Voorthuizen. Wij helpen u graag te genieten van dit prachtige vakantiepark midden in de natuur.

Vakantiecoach

Laat u verrassen door de benadering van onze vakantiecoach en proef de positieve sfeer op De Boshoek.

Keessie en Willie

Dit zijn de mascottes van Recreatiepark De Boshoek: Keessie en Willie! Samen beleven zij allerlei avonturen en delen deze graag met jullie. Ook kun je hier leuke kleurplaten en knutsels downloaden. Beleef je ook alle avonturen met Keessie en Willie mee?

Service

Bij de ingang van De Boshoek ziet u de receptie. Ons enthousiaste team staat 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Kinderboerderij

Lekker knuffelen met de dieren bij de Ponyclub: pony's, paarden, konijnen en cavia's. Help je mee met voeren? Vlakbij is een super grote speeltuin!

Spelen, sport & spel

Op Recreatiepark De Boshoek zijn spelen, sport en spel belangrijk. Daarom zijn er veel voorzieningen, voor jong en oud.

Wellness

Kapsalon, nagelstudio, sauna, Turks stoombad en een binnen- en buitenzwembad. Kom heerlijk tot rust in onze wellnessfaciliteiten op De Boshoek.

Zwembad

Al regent het buiten, in het sfeervolle, mediterrane zwembad van Recreatiepark De Boshoek is het altijd fijn. Is het mooi weer? Spring dan in het buitenbad!