• Eetcafé Western Plaza + snackbar + bowling
  • Ontbijt bij ons Hotel
  • Snelle boodschap bij De Markt

Lekker eten tijdens jouw vakantie

Recreatiepark De Boshoek biedt een restaurant op het park. Voor een snelle hap tot uitgebreid groepsdiner, er zijn zoveel mogelijkheden. Ook bieden wij diverse activiteiten aan zoals bowlen, buggyrijden, kookworkshops en zelfs kinderfeestjes. Ons restaurant Western Plaza is omringd door speeltuinen en faciliteiten. Zo kun jij genieten terwijl de kinderen lekker spelen.

Reserveer tafeltje bij Western Plaza

Bekijk de menukaart van Western Plaza.
Bekijk de activiteiten die je kunt reserveren via Events op de Veluwe.
Bekijk de kinderfeestjes die je kunt reserveren via Events op de Veluwe.

Eetcafé Western Plaza

In Western Plaza kun je terecht voor diverse plategerechten, buffetten, pizza’s en pasta’s en uiteraard een lekker dessert. Ons eetcafé is een plek waar gastvriendelijkheid en gezelligheid voorop staat. Op het grote terras, vlakbij het speelplein is het heerlijk vertoeven met lekker weer! 

Voor de actuele openingstijden van ons restaurant verwijzen we je naar onze openingstijden pagina

Bestel jouw snacks online!

Via onze webshop van de snackbar kun je eenvoudig jouw snackbestelling doorgeven en in jouw vakantiehuisje laten bezorgen. Ideaal!

Bestel jouw snacks

Bedrock Bowling

Onze bowlingbanen zijn gelegen in Western Plaza. Je kunt diverse spellen spelen en zelfs een duel met de naastgelegen baan aangaan! Bestel ook jouw drankje eenvoudig via het touchscreen. Het bowlen is ook perfect om te combineren met een andere activiteit of een diner. Deze arrangementen bieden wij aan via ons activiteitenplatform Events op de Veluwe.

Hotel De Boshoek

Dagelijks ontbijt - In Hotel De Boshoek kun je dagelijks genieten van een heerlijk ontbijt. Dat is pas een goed begin van de dag. Tijdens de reservering kun je eenvoudig het ontbijt online bijboeken. Bedenk je na het reserveren dat je ook graag wilt ontbijten? Geen probleem, via de Mijn Omgeving van jouw reservering voeg je dit eenvoudig later nog toe!

 

Snelle boodschap bij De Markt

Nog even snel een boodschap nodig? Loop binnen bij De Markt of bestel eenvoudig online. Ook voor een snelle hap kun je bij De Markt terecht. Lekkere verse broodjes en heerlijke versnaperingen liggen voor jou klaar. Eet ze buiten op bij de picknicktafels!