1. Eetcafé Western Plaza + snackbar + bowling
  2. Lunch en diner in Hotel De Boshoek
  3. Snelle boodschap bij De Markt

Lekker eten tijdens vakantie

Recreatiepark De Boshoek biedt twee restaurants op het park. Voor een snelle hap tot uitgebreid groepsdiner, er zijn zoveel mogelijkheden. Diverse activiteiten kunt u reserveren, o.a. bowlen (op onze eigen bowlingbanen), buggyrijden, kookworkshops en zelfs kinderfeestjes.

Western Plaza vanaf 5 juni geopend!

Vanaf 5 juni is Eetcafé Western Plaza weer geopend!

Reserveer tafeltje bij Western Plaza

Bekijk de menukaart van Western Plaza.
Bekijk de activiteiten die u kunt reserveren via Events op de Veluwe.
Bekijk de kinderfeestjes die u kunt reserveren via Events op de Veluwe.

Lees het horeca protocol

Eetcafé Western Plaza

In Western Plaza kun je terecht voor diverse plategerechten, buffetten, pizza’s en pasta’s en uiteraard een lekker dessert is er voor iedereen wat lekkers. Een eetcafé waar gastvriendelijkheid en gezelligheid voorop staat. Op het grote terras, vlakbij het theater is het heerlijk vertoeven met lekker weer! Ook kun je in Western Plaza kinderfeestjes vieren! 

Bestel jouw snacks online!

Via onze webshop van de snackbar kun je eenvoudig jouw snackbestelling doorgeven en in jouw vakantiehuisje laten bezorgen! Ideaal!

Bestel jouw snacks

Bedrock Bowling

Onze bowlingbanen zijn gelegen in Western Plaza. U kunt diverse spellen spelen en zelfs een duel met de naastgelegen baan aangaan! Bestel ook uw drankje eenvoudig via het touchscreen. De aangeboden activiteiten kunt u combineren met een diversiteit aan arrangementen. Deze arrangementen bieden wij aan via ons activiteitenplatform Events op de Veluwe.

Hotel De Boshoek

Dagelijks ontbijt - In Hotel De Boshoek kun je dagelijks genieten van een heerlijk ontbijt. Dat is pas een goed begin van de dag. Tijdens de reservering kun je eenvoudig het ontbijt online bijboeken. Bedenk je na het reserveren dat je ook graag wilt ontbijten? Geen probleem, wij kunnen dit bijboeken bij de reservering.

Vanaf 1 oktober 2021 kun je weer deelnemen aan het ontbijtbuffet! Corona QR tonen is verplicht. Je kunt tijdens het boeken van een verblijf ook ervoor kiezen om een ontbijtbox af te halen. Dan is een corona QR niet noodzakelijk.

Neem contact op via  +31 (0) 342 47 12 97 of info@eventsopdeveluwe.nl om na de reservering of tijdens het verblijf ontbijt bij te boeken.

Lunch en diner in Hotel De Boshoek

Tijdens de openingstijden van ons Hotel en hoofdreceptie kunt u een heerlijke maaltijd eten. Er is een wisselend aanbod. Onze receptionistes vertellen je graag wat en wanneer je kunt komen dineren in ons Hotel.

Bekijk hieronder het menu van Hotel De Boshoek:

Reserveer tafeltje in Hotel De Boshoek
 
Menukaart Hotel De Boshoek
Drinken Hotel De Boshoek

Snelle boodschap/hap bij De Markt

Nog even snel een boodschapje nodig? Loop even binnen bij De Markt of bestel eenvoudig online. Ook voor een snelle hap kun je bij De Markt terecht. Lekkere verse broodjes en heerlijke versnaperingen om lekker even weg te happen.

 
 

Horeca Protocol

Horeca Protocol Western Plaza

Vanaf 5 juni is Western Plaza weer geopend! 
Tafelreserveringen kunnen online of via 0342-471297 gemaakt worden.

De volgende regels dienen gehandhaafd te worden:

  • Maximaal 30 personen in het restaurant
  • Één huishouden per tafel of max. 4 personen niet uit één huishouden per tafel
  • Gasten moeten reserveren om binnen te dineren
  • Op het terras hoeft men niet te reserveren en hier is geen maximum aan personen