1. Gezellige 5-sterren camping op de Veluwe
  2. Speciaal eenouder veld
  3. Uitgebreid animatieprogramma

Eenoudervakantie op de Veluwe

Wilt u als alleenstaande ouder op vakantie met uw kinderen, maar heeft u uw verblijfsplek nog niet gevonden? Stop met zoeken! Onze camping op de Veluwe is de ideale bestemming voor een vakantie met een eenoudergezin. Verblijf met uw kind(eren) op een gezellig eenouderveld van Recreatiepark De Boshoek. Met luxe sanitaire voorzieningen, animatie voor kinderen t/m 12 jaar en extra's namens onze Vakantiecoach hoeft niemand zich te vervelen! Samen met andere eenouder gezinnen verblijft u op een kampeerveld bestaande uit ingerichte lodgetenten voor 5 personen of u kunt met uw eigen kampeermiddel komen kamperen. 

Eenoudervakanties zomer 2021

Het aanbod en de bijbehorende prijs zijn nog niet bekend. Wanneer dit bekend is, zal dit online gepubliceerd worden.

Alleenstaande ouder vakantie in Nederland

Op vakantie gaan als alleenstaande ouder is heel gemakkelijk bij De Boshoek. Het gezellige kampeerveld van onze 5-sterren camping is speciaal ingericht voor eenoudergezinnen. Een gezellige ontmoetingsplek zorgt voor de sociale verbinding tussen de gezinnen. Het is ook mogelijk om met elkaar een kampvuur te maken en lekker marshmallows te roosteren! Je kunt deze aanschaffen bij De Markt. Vlak bij het kampeerveld is een luxe sanitairgebouw met vaatwassers, duurzame verwarming en zelfs kindersanitair! Vlakbij is ook het sportveld, pannakooi, Kidsclub, tennisveld en Klauterhoeve (onze grootste speeltuin op het park!). 

Faciliteiten op De Boshoek

  • Professioneel animatieteam
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Grote en kleine speeltuinen
  • Diverse (interactieve) sportvelden
  • Restaurant en snackbar

Lees in onze blog meer over een eenoudervakantie op de Boshoek

Blog eenoudervakantie

Je zou je kunnen voorstellen dat alleen met je kind(eren) op vakantie gaan een extra uitdaging is. Alle organisatie komt op jouw schouders (wat je wellicht al wel gewend was), maar ook de invulling ervan. Waar ga je heen? Hoe ziet het er uit? Lees de blog over eenouder vakantie!

Reisleiding en weeksamenstelling

Tijdens uw eenoudervakantie is Trudy jouw aanspreekpunt. Trudy is Vakantiecoach op Recreatiepark De Boshoek en zij verzorgt onder andere de welkomstmeeting en maakt jou en je kids wegwijs op de camping. Trudy is bovendien 24/7 bereikbaar, dus mocht er iets zijn dan staat zij altijd voor je klaar. De camping is geschikt voor alle leeftijden. Aankomst- en vertrek dag altijd op zaterdag. 

Ben je benieuwd wat de samenstelling is van de al geboekte eenouder gezinnen? Wij houden een lijst bij met alle eenouders en hun kids en laten je graag weten wat de weeksamenstelling is. Uiteraard houden we rekening met de privacy van onze gasten, dus we laten je alleen de leeftijden, aankomstdatum en verblijfsduur weten. Wij zullen geen namen en contactgegevens delen met medegasten.

 

💁‍♀️ Wat is een eenoudervakantie?

Een eenoudervakantie is een vakantie voor een alleenstaande ouder die samen met zijn of haar kind(eren) op vakantie gaat. Recreatiepark De Boshoek, een bungalowpark op de Veluwe, is de ideale uitvalsbasis voor een eenoudervakantie. Tijdens een eenoudervakantie bij De Boshoek ervaart u echt even tijd voor uzelf én vindt u het gezelschap van andere alleenstaande ouders.

🇱🇺 Waar in Nederland een eenoudervakantie vieren?

Dat doet u bij Recreatiepark De Boshoek, een gezellig vakantiepark in Gelderland. De Boshoek ligt vlak bij de Veluwe en is omringd door prachtige natuur. Kom luxe kamperen op ons gezellige kampeerveld, speciaal ingericht voor eenoudergezinnen. Dankzij onze zwembaden, speeltuinen én horecagelegenheden hoeft u zich geen enkel moment te vervelen! 

💸 Een goedkope eenoudervakantie boeken?

Dan bent u bij De Boshoek aan het juiste adres. Neem een kijkje tussen onze acties en boek uw goedkope eenoudervakantie. Tijdens uw eenoudervakantie verblijft u op een kampeerveld in een luxe lodgetent of u kunt uw eigen kampeermiddel meenemen. Ons kampeerveld is speciaal ingericht voor eenoudervakanties; een gezellige ontmoetingsplek dus!

👨‍👧 Als alleenstaande ouder op vakantie met uw kind?

Vier uw welverdiende vakantie samen met uw kind bij De Boshoek; een kindvriendelijke camping in Gelderland. Uw kind vermaakt zich opperbest samen met het animatieteam, waardoor u even lekker kunt relaxen en tot rust kunt komen. De Boshoek beschikt over een gezellig kampeerveld, speciaal ingericht voor eenoudergezinnen. Uw kinderen maken binnen no-time vakantievriendjes op het kampeerveld of in de speeltuin.

🏡 Op vakantie als alleenstaande ouder?

Als alleenstaande ouder op vakantie gaan kan best spannend zijn. Bij De Boshoek zorgen wij ervoor dat u een fijne en vooral gezellige vakantie beleeft. Onze 5-sterren camping op de Veluwe beschikt over een speciaal ingericht kampeerveld voor eenoudergezinnen. Hier maken uw kinderen binnen no-time vakantievriendjes en kunt u lekker relaxen of een gezellig praatje maken met de rest van de alleenstaande ouders.