Nazomeren op De Boshoek

Wilt u ook na de grote zomervakantie even tot rust komen zonder alle drukte? Rust lekker uit, ga erop uit met de fiets, ontdek de mooiste plekjes van de Veluwe en verblijf in de accommodatie die het beste bij u past.

Reserveer vakantie online
 
Hotel in Voorthuizen
Hotel in Voorthuizen

Hotel in Voorthuizen

Bent u op zoek naar een locatie voor een overnachting op de Veluwe? Verblijf in ons hotel in Voorthuizen en maak gebruik van de faciliteiten van De Boshoek.
Bekijk alle hotelkamers

Nazomer 20% kampeerkorting!

Verblijf met 20% korting op ons kampeerpark en kom heerlijk genieten van het nazomer weer!

Luxe, rust en ruimte op De Boshoek

Reserveer een weekendje of midweekje weg in september en oktober om zonder alle drukte aan uw eigen rust toe te komen. Nog even lekker genieten van het mooi weer en de prachtige omgeving van de Veluwe.

September en oktober zijn uitstekende maanden om lekker te nazomeren. Trakteer u en uw partner of gezelschap op een midweekbreak of weekendje weg.

Verblijf in alle luxe en rust, waar u zo naar verlangd. Kies voor een gezellig chalet voor 2, 4 of 6 personen. Er zijn zelfs chalets met uw eigen Wellnessvoorzieningen, zoals een hottub en/of sauna. Bijvoorbeeld bij de Veluwelodge en Veluwelounge.

Wellness vakantie in Nederland
Wellness vakantie in Nederland

Wellness vakantie in Nederland

Ga op wellness vakantie in Nederland op Recreatiepark De Boshoek. Welverdiende rust krijg je met privé sauna, luxe en comfort in diverse accommodaties!
Bekijk alle vakantiehuizen met wellness

Weekendje weg of midweekje weg op de Veluwe

Gaat u liever met een iets groter gezelschap er nog lekker even tussenuit? Kies voor een bungalow voor 6 t/m 8 personen of voor onze groepsaccommodaties van 10 t/m 24 personen. In onze Wellness Villa (18 personen) heeft u uw eigen buitenzwembad, sauna en jacuzzi! Ook in onze Groeps Villa en Groepsboerderij heeft u veel privacy, maar toch zijn alle faciliteiten van het park op loopafstand. Zo kunt u welverdiend aan uw eigen rust toekomen.

Vakantie in Nederland op de Veluwe

Bij de Veluwe denkt u waarschijnlijk meteen aan bos, maar er is veel meer dan dat. De Veluwe is het op één na grootste natuurgebied van Nederland. Het is een prachtig gebied om de vele fiets- en wandelroutes te ontdekken, maar ook te paard kunt u de omgeving verkennen. Met uitgestrekte heidevelden, bos, unieke zandvlakten, landgoederen en spectaculaire uitzichten is de Veluwe bij uitstek het meest veelzijdige gebied in Nederland om tot rust te komen of er juist actief op uit te trekken.

Houd u van wildspotten? Ga dan in alle vroegte van de dag of juist in de avond op pad. De kans is groot dat u een hert, wild zwijn of ree treft.

Trek erop uit met een van de wandel- of fietsroutes. De receptie kan u hierin adviseren. Ontdek de mooie met bos begroeide eiken- en beukenbomen in Speulderbos. En zie hoe in het zuidwesten van de Veluwe de stuwwalbossen van eiken, beuken en berken langzaam overgaan in akkers en graslanden, die uitkomen bij de Rijn en de IJssel.

Lees hier meer over de omgeving rondom De Boshoek.

Reserveer vakantie online

Genoeg te ontdekken in de omgeving!

Op zaterdag 9 september 2017 is het Bourgondisch Voorthuizen! Proef de culinaire kwaliteiten van lokale horeca-ondernemers
In Voorthuizen wordt jaarlijks het Bloemencorso gevierd. Op zaterdag 16 september 2017 viert Voorthuizen de Floralia Bloemencorso!

De prachtige omgeving leent zich prima voor de vele wandel- en fietsroutes. De receptie kan u adviseren welke route het beste bij u past. In de nabije omgeving zijn er diverse bezienswaardigheden, waaronder: