Recreatiepark De Boshoek
Safaritent op De Boshoek op de Veluwe

Nazomeren

  • Voordelig nazomeren op de Veluwe
  • 5-sterren camping op de Veluwe
  • Binnen- en buitenzwembad

Nazomeren op De Boshoek

Wil je ook na de grote zomervakantie even tot rust komen zonder alle drukte? Rust lekker uit, ga erop uit met de fiets, ontdek de mooiste plekjes van de Veluwe en verblijf in de accommodatie die het beste bij jou past.

Luxe, rust en ruimte op De Boshoek

Reserveer een weekendje of midweekje weg in september en oktober om zonder alle drukte aan uw eigen rust toe te komen. Nog even lekker genieten van het mooie weer en de prachtige omgeving van de Veluwe. September en oktober zijn uitstekende maanden om lekker te nazomeren. Trakteer u en uw partner of gezelschap op een midweekbreak of weekendje weg. Verblijf in alle luxe en rust, waar u zo naar verlangt. Kies voor een gezellig chalet voor 2, 4 of 6 personen. Er zijn zelfs chalets met uw eigen wellnessvoorzieningen, zoals een hottub en/of sauna. Bijvoorbeeld bij de Veluwelodge en Veluwelounge.

Weekendje weg of midweekje weg op de Veluwe

Gaat u liever met een iets groter gezelschap er nog lekker even tussenuit? Kies voor een bungalow voor 6 t/m 8 personen of voor onze groepsaccommodaties van 10 t/m 24 personen. In onze Wellness Villa (14 personen) heeft u uw eigen buitenzwembad, sauna en jacuzzi! Ook in onze Groeps Villa en Groepsboerderij heeft u veel privacy, maar toch zijn alle faciliteiten van het park op loopafstand. Zo kunt u welverdiend aan uw eigen rust toekomen op onze camping bij Garderen.

Vakantie in Nederland op de Veluwe

Bij de Veluwe denk je waarschijnlijk meteen aan bos, maar er is veel meer dan dat. De Veluwe is het op één na grootste natuurgebied van Nederland. Het is een prachtig gebied om de vele fiets- en wandelroutes te ontdekken, maar ook te paard kan je de omgeving verkennen. Met uitgestrekte heidevelden, bos, unieke zandvlakten, landgoederen en spectaculaire uitzichten is de Veluwe bij uitstek het meest veelzijdige gebied in Nederland om tot rust te komen of er juist actief op uit te trekken. Houd je van wildspotten? Ga dan in alle vroegte van de dag of juist in de avond op pad. De kans is groot dat je een hert, wild zwijn of ree treft.

Trek erop uit met een van de wandel- of fietsroutes. De receptie kan je hierin adviseren. Ontdek de mooie met bos begroeide eiken- en beukenbomen in Speulderbos. En zie hoe in het zuidwesten van de Veluwe de stuwwalbossen van eiken, beuken en berken langzaam overgaan in akkers en graslanden, die uitkomen bij de Rijn en de IJssel.

Genoeg te ontdekken in de omgeving!

De prachtige omgeving leent zich prima voor de vele wandel- en fietsroutes. De receptie kan je adviseren welke route het beste bij jou past. In de nabije omgeving zijn er diverse bezienswaardigheden, waaronder: