Koop uw eigen chalet op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek. Uw eigen chalet of stacaravan op de Veluwe kopen en tot rust komen of juist het avontuur opzoeken. Recreatiepark De Boshoek biedt u hoogwaardige faciliteiten, waardoor u ook echt even kunt ontspannen van uw recreatiewoning of vakantiehuis!

Uw eigen chalet kopen als recreatiewoning op de Veluwe

Uw eigen chalet kopen op Recreatiepark De Boshoek? U bent direct dicht bij alle mooie fiets- en wandelroutes op de Veluwe. Koop een chalet of stacaravan om er even tussenuit te zijn, te ontspannen of juist het avontuur op te zoeken. Kom aan het einde van een fijne dag terug in uw eigen chalet. De Veluwe is een prachtig gebied om vakantie te vieren. Zowel voor de avontuurlijke vakantieganger, als voor de rustzoeker is er genoeg te beleven.

Chalet-kopen.com

Via Chalet-kopen.com kunt u alle informatie opvragen, bezichtiging plannen en de koop rond maken. Dit platform wordt beheerd door De Boshoek.

Bekijk aanbod chalets

Nieuw chalet kopen op de Veluwe

Geheel nieuwe stacaravan kopen op ons park, waarbij u kunt profiteren van een aantrekkelijk rendement door de verhuurservice. Wilt u graag meer genieten van uw eigen recreatiewoning? Kies er dan voor om een bestaande recreatiewoning te kopen.

Bij onze te koop staande stacaravans op De Boshoek kunt u profiteren van alle hoogwaardige faciliteiten. Twee restaurants met elk hun eigen identiteit, zwembaden, diverse speeltuinen, wasserette, kapper, Markt, Kidsclub met ruim animatieprogramma en nog meer!

Te koop: fijne recreatiewoningen op de Veluwe

Recreatiewoning of vakantiehuis op de Veluwe kopen? Ja! Want voor alle leeftijden is het leuk! Voor jong tot oud worden er activiteiten georganiseerd op het park en in de omgeving is genoeg te ontdekken.

Bekijk alle koopchalets

Er bestaan diverse benamingen voor eigenlijk hetzelfde object: chalet, stacaravan, recreatiewoning en vakantiehuis. Al deze objecten betreft eigenlijk hetzelfde. Een huisje op wielen welke op ons park een vaste plek hebben. De wielen zijn uiteraard niet zichtbaar, want alle chalets zijn mooi afgewerkt met entree. Mooi afgewerkt, lekker warm als het buiten koud is, mooi aangelegde tuin en de gezelligheid van een leuk recreatiepark.
Heeft u vragen over onze te koop staande vakantiehuizen? Of wilt u meer informatie over het kopen van een recreatiewoning? Neem vrijblijvend contact op via 0342-471297 of info@chalet-kopen.com.