Recreatiepark De Boshoek
Chalet kopen op de Veluwe

Chalet kopen op de Veluwe

Koop jouw eigen chalet op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek. Kom bij ons tot rust of ga juist op avontuur! Recreatiepark De Boshoek biedt jou hoogwaardige faciliteiten, waardoor je ook echt even kunt ontspannen bij jouw recreatiewoning of vakantiehuis!

JoUw eigen chalet kopen als recreatiewoning op de Veluwe

Jouw eigen chalet kopen op Recreatiepark De Boshoek? Je bent direct dicht bij alle mooie fiets- en wandelroutes op de Veluwe. Koop een chalet of stacaravan om er even tussenuit te zijn, te ontspannen of juist het avontuur op te zoeken. Kom aan het einde van een fijne dag terug in jouw eigen chalet. De Veluwe is een prachtig gebied om vakantie te vieren. Zowel voor de avontuurlijke vakantieganger, als voor de rustzoeker is er genoeg te beleven.

Chalet-kopen.com

Via Chalet-kopen.com kun jij alle informatie opvragen, een bezichtiging plannen en de koop rond maken. Dit platform wordt beheerd door De Boshoek.

Nieuw chalet kopen op de Veluwe

Koop een geheel nieuwe stacaravan op ons park, waarbij je kunt profiteren van een aantrekkelijk rendement door de verhuurservice. Wil je graag meer genieten van jouw eigen recreatiewoning? Kies er dan voor om een bestaande recreatiewoning te kopen. Lees voor meer informatie ook onze huisregels voor koopchalets.

Bij onze te koop staande stacaravans op De Boshoek kun je profiteren van alle hoogwaardige faciliteiten. Een restaurant met heerlijk terras, zwembaden, diverse speeltuinen, een wasserette, de kapper,de Markt, onze Kidsclub met ruim animatieprogramma en nog meer!

Te koop: fijne recreatiewoningen op de Veluwe

Recreatiewoning of vakantiehuis op de Veluwe kopen? Ja! Want voor alle leeftijden is het leuk! Voor jong en oud worden er activiteiten georganiseerd op het park en in de omgeving is genoeg te ontdekken.

Er bestaan diverse benamingen voor eigenlijk hetzelfde object: chalet, stacaravan, recreatiewoning en vakantiehuis. Al deze objecten betreft eigenlijk hetzelfde. Een huisje op wielen welke op ons park een vaste plek hebben. De wielen zijn uiteraard niet zichtbaar, want alle chalets zijn mooi afgewerkt met entree. Mooi afgewerkt, lekker warm als het buiten koud is, mooi aangelegde tuin en de gezelligheid van een leuk recreatiepark.
Heeft u vragen over onze te koop staande vakantiehuizen? Of wilt u meer informatie over het kopen van een recreatiewoning? Neem vrijblijvend contact op via 0342-471297 of info@chalet-kopen.com.