Buffet

Oudhollandse Spellen Wild West Gold

In een tijd van computergames en social media is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger. Een gezellige activiteit gecombineerd met een tot in de puntjes verzorgd buffet!

Oudhollandse Spellen Wild West Silver

In een tijd van computergames en social media is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger. Een gezellige activiteit gecombineerd met een uitgebreid en veelzijdig buffet!

Oudhollandse Spellen Wild West Bronze

In een tijd van computergames en social media is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger. Een gezellige activiteit gecombineerd met een simpel en lekker buffet!

Oudhollandse Spellen & Stamppotbuffet

Start met de Oudhollandse Spellen voor oerhollandse gezelligheid. Achteraf geniet u van een heerlijk stamppotarrangement. Volwassene € 22,50 en kinderen (t/m 11 jaar) € 16,00.

Grill & BBQ

Oudhollandse Spellen & BBQ Gold

Start met de oudhollandse tafelspellen voor oerhollandse gezelligheid. Achteraf geniet u van een heerlijk barbecuearrangement. Boekbaar vanaf 6 personen.

Oudhollandse Spellen & BBQ Silver

Start met de Oudhollandse Spellen voor oerhollandse gezelligheid. Achteraf geniet u van een heerlijk luxe barbecue-arrangement. Beschikbaar vanaf 6 personen.

Oudhollandse Spellen & BBQ Bronze

Start met de oudhollandse tafelspellen voor oerhollandse gezelligheid. Achteraf geniet u van een heerlijk barbecuearrangement. Beschikbaar vanaf 6 personen.

Oudhollandse Spellen & Grill

Start met de Oudhollandse Spellen voor oerhollandse gezelligheid. Achteraf geniet u van een heerlijk tafelgrillarrangement. Beschikbaar vanaf 6 personen.

Specials

Oudhollandse Spellen XL

Een actieve middag voor de boeg: Oudhollandse Spellen, midgetgolf, bowlen en saté eten! Boekbaar vanaf 6 personen. Een gezellige middag!

Diner

Oudhollandse Spellen & Verrassingsmenu Bronze

Start met de oudhollandse tafelspellen voor oerhollandse gezelligheid. Achteraf geniet u van een uitgebreid 3-gangen Verrassingsmenu. Boekbaar vanaf 6 volwassenen.

Oudhollandse Spellen & Verrassingsmenu Silver

Start met de oudhollandse tafelspellen voor oerhollandse gezelligheid. Achteraf geniet u van een uitgebreid 4-gangen Verrassingsmenu. Boekbaar vanaf 6 volwassenen.

Oudhollandse Spellen & Verrassingsmenu Gold

Start met de oudhollandse tafelspellen voor oerhollandse gezelligheid. Achteraf geniet u van een uitgebreid 5-gangen Verrassingsmenu. Boekbaar vanaf 6 volwassenen.

Oudhollandse Spellen & Saté

Start met de oudhollandse tafelspellen voor oerhollandse gezelligheid. Achteraf geniet u van een heerlijke saté. Beschikbaar vanaf 6 personen.

Oudhollandse Spellen & Ribs

Start met de oudhollandse tafelspellen voor oerhollandse gezelligheid. Achteraf geniet u van onbeperkt spareribs eten. Beschikbaar vanaf 6 personen.

Lunch

Oudhollandse Spellen & Brunch

Start met de oudhollandse tafelspellen voor oerhollandse gezelligheid. Achteraf geniet u van een lunch/brunchbuffet. Beschikbaar vanaf 15 personen.

Oudhollandse Spellen & Lunch

Start met de oudhollandse tafelspellen voor oerhollandse gezelligheid. Achteraf geniet u van een keuzelunch. Beschikbaar vanaf 6 volwassenen.

Oudhollanse Spelen los

Oudhollandse Spellen los

In een tijd van computergames en social media is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger.

Gezelligheid uit de oude doos met de Oudhollandse spellen!

Leg de telefoons en tablets even aan de kant en ga terug in de tijd. Voor ieder wat wils met deze Oudhollandse spellen. Ideaal voor uw familiefeest of familiebijeenkomst. Ga op een ongedwongen manier de strijd met elkaar aan! De Oudhollandse spellen bestaan uit acht spellen: spiraal, stokvangspel, doorstapelen (jenga), spiegelkast, wielbak en een haakse sjoelbak.

Spelen én lekker eten

Al die activiteiten maken natuurlijk hongerig. Daarom kunt u de Oudhollandse spellen bij Western Plaza combineren met een heerlijke maaltijd. Wij bieden hiervoor verschillende arrangementen aan. Denk bijvoorbeeld aan een 'Dutch Games & Sate'-arrangement, of een lekkere lunchspecial.

Reserveer direct

Wilt u direct uw arrangement boeken? Dan kunt u dat helemaal zelf regelen via onze website. Daar vindt u een handige reserveringsmodule met alle benodigde informatie. Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Kom naar Voorthuizen op de Veluwe en ervaar het zelf!

Meer Activiteiten, Activiteiten > Ontspannen, Activiteiten > Met een groep en Activiteiten > Actief binnen

Bowlen

Gezellig met z’n allen bowlen. Tijdloos en vermakelijk! Of u nu met 4- of 40 personen bent. Sfeer is er altijd in de grot van Bedrock Bowling.

Buggyrijden

Kies een mooie route door het ruime buitengebied van Voorthuizen. Combineer deze stoere rit met een van de vele arrangementen!

GPS-tochten

Een GPS tocht op de Veluwe; genieten van geweldige routes in een schitterende omgeving. Wandelend of met de step; De Boshoek biedt het.

Escape Room

Het mysterie op de boerderij. Weet jij het mysterie op te lossen en te ontsnappen? Reserveer vanaf € 15,- p.p. (6 t/m 12 personen) en laat je opsluiten in de Boeren Escape Room in Voorthuizen!

Paintbar

Een gezellig en ontspannen avondje uit. Met een drankje en een penseel in de hand gaat u na de avond naar huis met een uniek eigengemaakt schilderij!

Kookworkshops

Bereid samen de heerlijkste gerechten onder het genot van een lekker drankje. Gezellig met een paar vrienden of als groep voor een vrijgezellenfeest.

Zaalhuur

Huur een Zaal voor uw Verjaardag, Jubileum of Feest en gezelligheid is gegarandeerd! Vanaf 20 personen en vanaf € 10,- p.p.

Vergaderen

Stijlvol vergaderen met een klein gezelschap of een grote groep.Er zijn diverse vergaderarrangementen beschikbaar. Bekijk ze hier.

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in Gelderland? Voor een leuk kinderfeestje bij Barneveld schakelt u Western Plaza in, voor sport, spel en eten! Op Recreatiepark De Boshoek.

Huifkartocht

Een huifkartocht op de Veluwe; vertrekpunt De Boshoek in Voorthuizen. Met zijn allen genieten van een geweldige tocht; meerdere arrangementen.

Boeren Buitenspelen

Boeren buitenspelen is een groepsactiviteit voor jong en oud. Neem deel aan een actief spelprogramma waar plezier en beleving een prominente rol speelt.

Dinerspel

De gezellige combinatie van heerlijk eten in diverse stijlen met een groepsactiviteit in de vorm van dinerspel. Genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap!

Sauna

Heerlijk ontspannen tijdens vakantie. Geniet van een van de baden, behandelingen, opgietingen, massages en meer! Nabij Recreatiepark De Boshoek zijn diverse mogelijkheden.

Klimbos

Klimbos Garderen is een complete belevenis! Diverse parcoursen, o.a. met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun! Geschikt voor iedereen!

Mini Cooper huren

Rechtstreeks vanuit het centrum van Garderen huur je een authentieke Mini Cooper. Stap in en waan je terug in de tijd. Een tijd waarin we reden met vier versnellingen, de choke handmatig bedienden, trommelremmen onze redding waren en stuurbekrachtiging...? Juist...

E-Chopper

Je gaat lekker zitten op de step en rijdt rustig door de prachtige omgeving van de Veluwe, zonder enige fysieke inspanning.

Fietsen en Wandelen

Verken de prachtige omgeving rondom Recreatiepark De Boshoek al wandelend of op de fiets. Met de korte en lange routes kunt u uw eigen route bepalen.

Monkey Town in Voorthuizen

De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op

Schateiland Voorthuizen

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland je terug

Binnen spelen bij Proef!

In ons Groepsrestaurant Proef! kun je voor, tijdens of na het eten lekker binnen spelen in het speeltoestel! Ga op zoek naar alle Keessie's, waar zijn ze verstopt?